2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geçmiş olsun kuzum anlıyorum nasıl günler geçirdiği ni şuan aynı durumda benim yemeye çalıştığım hersey boğazımda takılıyor sanki.benimde usg ye problem yok ama kan değerlerim epey yüksek cıktı..
Papp-a 0.33
Beta 1.88
Yaş risk 1/266
Biyokimyasal trisomy 21 <1:50
Kombine trisomy 21 1:74
4 dr da birisi perinatolok yüksek risk de.oldugumu söyledi.gereksiz birisi de direk amniyosentez hatta onun yerinde olsam direk aldırmam gerektiğini falan filan.dun kan verdik dna için hayırlısı dua ediyorum temiz sonuç gelsin diye

Arkadaşım sana bisey daha söylemek istiyorum gitmeden onu da bi araştır istersen uzak yerden gideceksin sonuçta izmire...bildiğim kadar ile devlet hastanelerinde yapılan tarama testlerin sonuclari 3 bir kişiye verilmiyor.ikiliyi devlette yatırmıştım ben netten öğrenebilirmiyiz dedim bana tarama testi olduğu için direk elden almanız gerekiyor dedi..eşiniz yada siz dedi.doktorun bilgisayarına bile sonuç gitmiyor dedi haberin olsun.sonuc için tekrar gitmen gerekebilir

ustune ustluk seni gormeden bir de, peridrol, sali gunu bu konuyu oradaki drlara anlatacagım!

Şimdi dualarım B bilgevisne ve peridrol84 için.
İnşallah hayırlı güzel sonuçlara[/QUOTE]

cok cok tesekkurler

sorma udg, cok sinirlerim bozuluyor gercekten. vatandas olarak ben uzerime duseni yapıyorum e devlet! olur mu canım illa ozele gideceksin demek! evet evet ben mali musavirim, cok dogru soyledin. 6. aydan sonra direkt devlete gidiyor kazancımızın yuksek bir kısmı. tamam devlete her seye yetisemez anlıyorum ama yani bu test sayet senin genelinde bir hastanede yapılabiliyorsa neden ben ozeldeki nereye gonderilecegini bilmedigim labr. cuvalla para dokeyim? hey allahım yareppicim ya.

Benimki de tedbiren verdi ama ben üç farklı doktora da sordum kullanmanda fayda var dedi. Sana da tedbiren vermiştir. Bir sonraki randevunda sorarsın

benim ikili tarama testi özel bir hastanede oldu. sonucları yanımda goturecegim. salıya randevu aldım cuneyt hoca'dan, illa sart mıdır acaba orada bir kere daha ikili test yaptırtmak? sartsa sayet, yaptırırız orada da. yani soyle dusunmustum, giderim dr'a derdimi anlatırım, burada takibimi yapan dr'un referans mektubunu yanıma alırım, bir elimde nt olcum sonucları diger elimde ikili test sonucum, bir de kimligim, uzmezler beni diye dusundum ama, bakalım...

ustune ustluk seni gormeden bir de, peridrol, sali gunu bu konuyu oradaki drlara anlatacagım!

İnşallah hayırlı güzel sonuçlara

cok cok tesekkurler

sorma udg, cok sinirlerim bozuluyor gercekten. vatandas olarak ben uzerime duseni yapıyorum e devlet! olur mu canım illa ozele gideceksin demek! evet evet ben mali musavirim, cok dogru soyledin. 6. aydan sonra direkt devlete gidiyor kazancımızın yuksek bir kısmı. tamam devlete her seye yetisemez anlıyorum ama yani bu test sayet senin genelinde bir hastanede yapılabiliyorsa neden ben ozeldeki nereye gonderilecegini bilmedigim labr. cuvalla para dokeyim? hey allahım yareppicim ya.[/QUOTE]
Burdan da arkadaşlar söyledi şikayet etmemi..ama iste araya tanıdık sokunca onu zor durumda bırakmak istemedim cnm allaha havale ediyorum.

13 hafta dolduktan sonra yapmıyorlar cnm ikili yi tekrar.onu bende düşündüm önce bi dr sordum sonucu alır almaz o uygun görmedi tekrar yapılmasını istiyorsan yaparız ama sonuç alamayız dedi tutki ikinci yaptığımız dan daha iyi sonuç alıcaz ama nerden bilicez hangisi doğru dedi..ilk test herzaman tâbi tutulur dedi..sonra kendi dr ma gittim 13 hafta 4 günlükken o da bu tarihte yapmamız uygun değil dedi

İnşallah hayırlı güzel sonuçlara

cok cok tesekkurler

sorma udg, cok sinirlerim bozuluyor gercekten. vatandas olarak ben uzerime duseni yapıyorum e devlet! olur mu canım illa ozele gideceksin demek! evet evet ben mali musavirim, cok dogru soyledin. 6. aydan sonra direkt devlete gidiyor kazancımızın yuksek bir kısmı. tamam devlete her seye yetisemez anlıyorum ama yani bu test sayet senin genelinde bir hastanede yapılabiliyorsa neden ben ozeldeki nereye gonderilecegini bilmedigim labr. cuvalla para dokeyim? hey allahım yareppicim ya.[/QUOTE]

Ya tabiki haklısın. Her şeye yetişsin her şey 4/4 lük olsun demiyorum. tabi olmaz bin dert var devletin de başında. Ancak sağlık önemli. Sağlıkta bari bizi kimseye mecbur etmesin. Sonuçta ödediğimiz pirimler az değil ki. İnşallah yaptırabilirsin devlette canım. İnşallah hayırlı haberler de alırız bebeğinden.

kızlar 20 haftalarda detaylı ultrason yapılacakmış. yaşadığım şehirde araştırma hastanesinde var sadece ücretsiz. onada randevu alayım dedim. geç kalmışım mayıs ortasına kadar doluymuş. devlette yaptırcaklar şimdiden randevulara bi bakın.

Sut korur demiştir kesin o

Bunları abartan, söyleyen ben değilim yalnız.
Doktorum bu şekilde söyledi, ben de arkadaşlarla bildiğim kadarı ile paylaştım.
Siz abartmazsınız.
ahahah ben mi?? tekrar soyluyorum, sakinilan goze cop batarmis. hamileligimin basindan beri bos naz yapmiyorum, vucudumu dinlemeye calisiyorum, belime fazla yuklenmiyorum mesela, kendimi de Allaha sukur gecirdigim gribi saymaz isek cok iyi hissediyorum.
ete dokunma, sac boyama, makyaj yapma, parfum sikma, nar yeme, bilmem ne soyma, oohoooh. o liste sacma sekilde uzaaar gider. mantik cervevesinde bir hamilelik gecirmek en guzeli bence. grip iken kadin dogum uzmanim ibuprofen bile icebilecegimi soyledi. cevremden bikac kisi buna tepki gostermis bile olsa, ben doktoru dinleyip gayette ictim. burda hicbir sekilde agri kesici almayin da diyosunuz mesela, sacma sacma seyler hanimlar. alti ustu hamileyiz, hayati bukadar kisitlamanin anlami yok Allah saglik sihhat verdikten sonra. ete dokunmamak ne yahu ahahah. sizin evinizde musluk yok mu, dezinfekte yapamaz misiniz elinizi sonrasinda. sacma seylerle gelmeyin yaa. doktor dediyse de sizin mantiginiz yok mu?

Bence her hamilelk kendıne has,bende bisey olmadi dıye oo olmz bisey sende ete dokun,sac boyat vs dıyemem sahsen ben.
O vebali alamam,denk gelır olacağı tutar.Insan uyku uyuyamaz.
Benım ılk haftalar riskli gebelkti,öye abartmıştım ki;salatanın ıcındek maydanozu ayıklardım
Mantıklı mı?Hayır Ama gel 3,5 sene sonra çocuk bulan bana anlat onu
3 aydır oje sürmedim:)Bırak sac boyamayı
Ete dokunma bana da dedı drum.
Ciğ köfte yemenı istemiyorm etsiz bıle olsa dedi(bakterı yuvası dedı)
Cola-cps 3 aydır ağzıma surmedım:)
Onu gec ,beyaz leblebının bıle paketını okuyup aa bundada eser mıkterda var biseyler demişliğim var:)
Bende pimpirik bi ana olucam demek
Napalım Allah da benı böyle yaratmış

Bence her şeyi daha nezaket sınırları içerisinde konuşabiliriz.
Birisi hamile iken saçını boyatmaz, makyaj yapmaz, oje sürmez, ete dokunmaz, kapalı gıda yemez; birisi bir veya bir kaçını yapar. Bilinmelidir ki bu kişilerin tercihidir.
İnsanların düşüncelerini alaya almak, ‘saçma’ gibi nitelendirmeler yapmak, ‘sizin mantığınız yok mu’ diyerek mantık kıyaslaması yapmak kimsenin haddine değildir.
Hiç kimse ile ikili polemiğe girmeden, daha nazik, saygılı konuşabildiğimiz bir başlığımız olsun dileklerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…