2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
2li tarama sonucuna doktorum iyi demişti. Benim de içim rahatlamıştı. Bu gün detaylı ultrason için randevu almaya araştırma hastanesine gittim orası ücretsiz diye. 2li testimi düşük riskli buldu amniyosentez yaptırmamı tavsiye etti şok oldum. Bende doktorum sorun olmadığını söyledi dedim.
Benim riskim 1/980 çıkmıştı. 1/1000 in altını riskli buluyoruz biz dedi. Araştırma hastanesi olduğu için araştırıyoruz dedi. Aslında sınıra çok yakınsın 1000 in üstü olsa istemezdik dedi. Kabul etmedim ama çok moralim bozuldu. Bu belirsizlik insanı kanser eder. Kendi doktorumu arayıp tekrar görişücem. 1/980 kötü bir değer mi bilen arkadaşlar aydınlatabilir mi beni

Ultras
Benim ultrasonda sikinti yok ense 1.5 ama ikilim 1/50 kan degerlerim kotuydu ek olarak ders a dalgasi var bu trisomy riskini %40 artiriyor dun cvs yapildi bugun erken sonuc norml cikti tam sonuc iki hafta sonra detayli da kalp problemlerine bakilcak ters a dalgasi yuzunden

Moralini bozma canım doktorun iyi dediyse iyidir. sen bakma onlara .

Snow çok merak ediyordum seni iyi haberin beni çok mutlu etti, bebeğin de sen de iyi ol inşallah. Darısı diğer tüm sıkıntılı süreci olan arkadaşların başına( nickleri doğru hatırlayamadım :)

Ben en son randevumda doktoruma ne zaman kan vereceğim diye sordum kontrol için. O da sağlık ocağına gittiğinizde tetanoz aşısı yapılırken kan alırlar zaten onun sonucunu getirirsiniz bana demişti. Ben de aile hekimimin hemşiresini aradım. Hem kan alacakmısınız diye sordum (20. Hafta dedi) hem de d vitaminini sordum. D vitaminin düşük mü kanda bakarız öyle veririz dedi. Bilemedim şimdi ben bu durumu

Bu arada toksoplazma benim gibi rahat bir doktoru olan biri için bile önemli. Eldiveni olmayanın poşet geçirip kesmesini tavsiye ederim. Benim doktorum da asla asla diyor. Ben çok araştırır oldum belki de yüksek bir hassasiyet ama neyin fetüse geçip geçmediğini bilemiyoruz ki. Acayip derecede bilgi kirliliği de var. En iyisi dokuz ay sonrasında da emzirdiğimiz süre zararlı kimyasal içeren şeylerden uzak durmak, ilaçlar konusunda doktor tavsiyesi olmadıkça almamak. Karnımızdayken sağlıklı olan bebeğin doğduğunda bir hastalığı olursa şunu yaptım bundan mı bunu yedim bundan mı oldu diye illaki aklımıza gelecektir diye düşünüyorum. Herkesin sapasağlam bebişleri olsun inşallah.

Araştırma hastanesi olduğumuz için sizi endişelendirebiliriz demiyorlardır umarım :s doktoruna sor canım sen inşallah bir şey yoktur

Riskli olsa kendi doktorunda söylerdi bence. İçini rahat tut ama insan tabi üzülüyor. Farklı doktor hem iyi hem kötü bu açıdan.
Sor bakalım kendi doktoruna. Ama bence bişeyi yoktur bebeğinin

Hangi değer 50/1 di canım benim biyokimyasal 50/1 di..birde zaten papp-a değeri düşük beta yüksek olursa o zaman bu risk ortaya çıkıyormuş benim de papp düşük beta yüksek ondan dolayı zaten risk göründü.. ins bende sen gibi güzel cvp alicam allahın izniyle

Hamileliğinizin başından beri boş naz yapmıyorsanız bu sizin çoğu hamileye göre rahat bir hamilelik geçirdiğinizin kanıtıdır. Ayrıca “boşa naz” diye tabir ettiğiniz durumlarda olsa herkesin hamileliğine kimse karışamaz :) isteyen naz yapar isteyen saç boyasını :) ki bu da naz olmuyor tercih meselesi ben saç boyamam kestirmem bana uygun değil ama burda onu yapan arkadaşlara da saygım sonsuz asla karışmam ki bunlar hurafeler bilimsel bi durum söz konusu değil ama ben yapmam. Bronşit oldum doktorum antibiyotik verdi içmedim. Bir kaç güne de gıdalarla toparladım. Bu benim hamilelik serüvenim.Ben yapmıyorum diye de kimse benim mantığıma laf söyleyemez . O zaman bende size hamileliğinizi bebeğinizi hiç umursamıyosunuz çok vicdansızsınız diyim hoşunuza gidecek mi? Ki böyle bişey aklıma bile gelmedi , saç boyatmak vs bunu yapanlar bebeklerini düşünmemiş vicdansız olmuyor tabi ki.. ama insana zorla yazdırıyorsunuz yani!! Biraz daha saygı çerçevesinde olsun yorumunuz sizden başka burda o şekilde konuşan yok. Zaten hepimiz hassas dönemden geçiyoruz siz prensesler gibi bir hamilelikten geçiyorsanız dediğim gibi biraz daha anlayış!!

Hiç takılma sen onlara arkadaşım onlar araştırma hastanesi olduğundan herşeyi didik didik ediyorlar..için rahat oksun gayet güzel değerlerin.benim.oyle değerim olsa göbek atardım heralde.icini ferah tut

Moralini bozma canım doktorun iyi dediyse iyidir. sen bakma onlara .

Araştırma hastanesi olduğumuz için sizi endişelendirebiliriz demiyorlardır umarım :s doktoruna sor canım sen inşallah bir şey yoktur

Riskli olsa kendi doktorunda söylerdi bence. İçini rahat tut ama insan tabi üzülüyor. Farklı doktor hem iyi hem kötü bu açıdan.
Sor bakalım kendi doktoruna. Ama bence bişeyi yoktur bebeğinin

İnşallah bir daha hamile kalsam yaptırmam asla bu testi kesin bişeyde söylemiyorlar

Baya baya hissediyosun o zaman ne güzel. Bende tık yok :)) çok özeniyorum sizlere :))
benimki balik kaymalarini gecti cnm. ciddi ciddi bir sagda bir solda

elime poşet geçirdim hışır hışır baya yapmaya çalıştım bu şekilde .baktım olmuyor çıkardım malesef .domestosla herşeyi yıkadım cif de var birde cifle yıkayayım sağol canım

ben hic kullanmadim cnm.
ama hem emzirme yastigi hem gebe yastigi diye satilanlar vardi. onlara bir bak derim. dogum sonrasi emzirmede de kullanirsin.

Testin normal dedi ama detaylı ultrason istedi.cinsiyetimiz erkek
gozun aydin

Hayırlı olsun herkes öğrensin saycam kızları erkekleri
Detaylı ultrasonu herkese istiyolar sanırım rutin kontrollerden.
detayli usg rutin cnm. onemli bir usg ama. kesin yapilmali. bebekteki kalple ilgili sorunlari gorebiliyorlar. ve gerekirse dogum sonrasi bakim icin ona gore yol izleniyor vs.

kızlar çiğ et konusunda soru sormuştumya bazı mesajlar beni çok korkuttu .aramadığım kimse kalmadı annem hemşirem doktorum herkesi aradım .biri yazmış şimdi hatırlamıyorum herkesin hamileliği kendine has diye .çok doğru söylemiş.başıma ağrı girdi korkudan ama şimdi rahatladım.çok şükür.inşallah herkesin hamileliği çok güzel geçer.beneklerimizi sağlıklı birşekilde kucağımıza alırız

benimki balik kaymalarini gecti cnm. ciddi ciddi bir sagda bir solda

ben hic kullanmadim cnm.
ama hem emzirme yastigi hem gebe yastigi diye satilanlar vardi. onlara bir bak derim. dogum sonrasi emzirmede de kullanirsin.

Evet bakıyorum da hani U gibi olanlar var bir de Hilal gibi olanlar var. Hangisi kullanışlı olur bilemedim. Şimdi biz yaza doğru iyice göbekleneceğiz ya U gibi olan beni bunaltır mı içinde böyle rahatsız eder mi diye takıldı kafam. Hem arkanda hem önünde bir tümsek böyle darlanırsam diye düşündüm. Ama belki de sırt desteği sağlıyorsa iyi mi olur seçemedim. Biraz Hilal gibi olan daha kafama yatıyor sanki. İyice araştırıp bakacağım. Umarım gereksiz bir şey almış olmam. Ne demiş filozof gereksiz harcamalar için: o parayı değil, parayı kazanmak için verdiğimiz zamanımızı emeğimizi yani ömrümüzü harcıyoruz. Ömür paha biçilmez. Çok derin mevzu oldu. Cimri gibi mi göründüm ne

Değerin yüksek değil ki. Araştırmaları da kötü bir şey değil canım hiç sıkma canını. Sağlıkla gelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…