2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de otrivine bagimlisiyim ama sukur bayadir kullanmiyorum fakat 12. Haftamda 1 hafta boyunca kullandim nezle olmustum doktora belirttim negatif konusmadi yine de o surenin disina cikmadim
Nezle olunca normal genede sürekli tıkanması çok can sıkıcı nefes alamiyormmm

Kizlar burun damlasi kortizonlu kullanmayin.deniz suyu kullanin
Bu arada sisko benim.gibi.anneleri gorunce.moral geldi yasasin sisko anneler
Ah ah biliyorm sırf o yüzden vicdan azabı cekiyrm ama deniz suyu hiç fayda etmiyor doktr zararsız burun spreyi verdi oda fayda etmedi her yolu denedim hiç fayda etmedi illadin olmadan nefes alamıyorum resmen

Kızlar aliexpressteki bahsettiğiniz çantalar şu fotoğraftaki gibi olandan mı. Ben de onlardan almak istiyorum ama etrafımda hiç kullanan olmadı. Kullanıp tavsiye eden var mı acaba

Eklentiler

• C72B5447-2B44-4F52-B078-B0EA95B1C31B.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 30
Kizlar burun damlasi kortizonlu kullanmayin.deniz suyu kullanin
Bu arada sisko benim.gibi.anneleri gorunce.moral geldi yasasin sisko anneler
asıl kendi doktorumdan korkuyorum her gittiğimde bir fırça yiyorum :) bu sefer heralde vuracak beni :) bebişler sağlıklı olsun da verilir kilolar diye düşünüyorum aslında çokta takmıyorum :)

Ben de o cantadan aldim kullanan arkadasim.memnundu temizligi kolaymis gelicek.bakalim gorucez
Kilo amannnnn doktor vurursa vursun seker yüklemesi temiz cikarsa gerisi bos kizlar

Burun icin Allah yardimcimiz olsun ben sey aldim bantlar var ya breath right geceleri takiyorum

Tebrik ederim Allah daha iyi etsin annesi

Valla kızlar hamileliğin tek sevdiğim tarafı sınırsız yiyebilmek ilk hamileligimde 20 kilo aldım, duba gibi oldum doğum sonrası 7 ay emzirme, bebe 3 aylıkken işe dönüş, iş ev arası koşturmaca derken gitti kilolar..şeker vs bi sağlık sorununuz yoksa takmayın kiloları, veririz hepsini inşallah

Kızlar bizde oğluşumun odasına karar verdik çok kullanışlı geldi ilerdede rahatlıklıkla kullanabilir iki tane komidini oluyo rengi falan çok hoşuma gitti
Bende bu Tarz bi takım düşünüyorumda nerden alacaksınız alınca da yazar mısınız dolabı kullanışlı mı malzemesi kaliteli mi falan diye :)

herkese selam.
biz detaylidan ciktik. herseyi super masallah. dr benim de kan akislarimi kontrol etti. sorun yokmus. 340 gramlik prensesim. boyunu soylemedi. 19+5 ama 20+1 gunluk cikti. ben de toplam 4.5kg aldim. her ay aliyorum ben ama. 1 seferde almadim
2li 3lu 4lu testleri yaptirmamistim. detaylida da down sendromunu gosteren bir bulgu cikmadi cok sukur.

gözün aydın canım :)

Gözün aydın darısı başıma kaç dk sürdü canım muayene

Gözün aydın canım maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…