Bebeğin sağlığı yerindeyse tedirgin olma boşuna bende 4 kilo verip bı bucugunu anca geri aldım detaylı ya girdiğimde hiç kilo almamıştım henüz doktor herşey yolunda bı sorun yok dedi bebeğin gelişimi 5 gün önde bile çıktı şükür yani
herkese selam.
biz detaylidan ciktik. herseyi super masallah. dr benim de kan akislarimi kontrol etti. sorun yokmus. 340 gramlik prensesim. boyunu soylemedi. 19+5 ama 20+1 gunluk cikti. ben de toplam 4.5kg aldim. her ay aliyorum ben ama. 1 seferde almadim
2li 3lu 4lu testleri yaptirmamistim. detaylida da down sendromunu gosteren bir bulgu cikmadi cok sukur.
Kızlar benim 3. gebeliğim bir kürtaj ve bir düşüğüm oldu enox 06 lık kan sulandırıcı kullanıyorum aynı zamanda progestan ve coraspinde var. Anlayacağınız yok yok.. Merak ettiğiniz bir şey olursa aklım yettiğince seve seve yardımcı olurum bilginize
Bebeğin sağlığı yerindeyse tedirgin olma boşuna bende 4 kilo verip bı bucugunu anca geri aldım detaylı ya girdiğimde hiç kilo almamıştım henüz doktor herşey yolunda bı sorun yok dedi bebeğin gelişimi 5 gün önde bile çıktı şükür yani☺
Kızlar benim 3. gebeliğim bir kürtaj ve bir düşüğüm oldu enox 06 lık kan sulandırıcı kullanıyorum aynı zamanda progestan ve coraspinde var. Anlayacağınız yok yok.. Merak ettiğiniz bir şey olursa aklım yettiğince seve seve yardımcı olurum bilginize
Bende henüz hic kilo almadim canim niye tedirgin oluyrsun ki :) gerçi ben fazla kilo ile hamile kaldim 170 boy 86 kilo . Kilo almadım şimdiye kadar kontrollerde de doktor benim içinde bebek icinde olumsuz birsey söylemedi
Canim bizde bu cumartesi bellona istikbal cilek mob. Falan gidelim dedik int baktim bellonaya fakat bi model oturtamadim simdilik kafamda... Aslinda baska markalarda war ama kalitesini bilemiyorum maalesef ve guwenemiyorum yoksa modellerini cok begendiklerim oldu