2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba kızlar yazdıklarınızı okudum da tedirgin oldum biraz ben sadece bir buçuk kilo anca aldım
Bebeğin sağlığı yerindeyse tedirgin olma boşuna bende 4 kilo verip bı bucugunu anca geri aldım detaylı ya girdiğimde hiç kilo almamıştım henüz doktor herşey yolunda bı sorun yok dedi bebeğin gelişimi 5 gün önde bile çıktı şükür yani

Gozun aydin Allah saglik versin insallahnikinize de

Bende bu Tarz bi takım düşünüyorumda nerden alacaksınız alınca da yazar mısınız dolabı kullanışlı mı malzemesi kaliteli mi falan diye :)
Canım bellonadan alacaz ben tüm mobilyalarımı bellonadan aldım çok memnunum kalite olarakta iyi olacağına eminim :) şuanki fiyatı 3750 yatak dahil

Detaylıya girdim bi sıkıntı yok Allaha şükür

Benimde 3. Hamileliğim bi kürtaj bi kimyasal oldu bende hepsinden kullandım şu an sadece enox iğne kullanıyorum umarım bidaha benzer şeyler yaşamayız

Merhaba kızlar yazdıklarınızı okudum da tedirgin oldum biraz ben sadece bir buçuk kilo anca aldım
Bende henüz hic kilo almadim canim niye tedirgin oluyrsun ki :) gerçi ben fazla kilo ile hamile kaldim 170 boy 86 kilo . Kilo almadım şimdiye kadar kontrollerde de doktor benim içinde bebek icinde olumsuz birsey söylemedi

Canım bellonadan alacaz ben tüm mobilyalarımı bellonadan aldım çok memnunum kalite olarakta iyi olacağına eminim :) şuanki fiyatı 3750 yatak dahil
Canim bizde bu cumartesi bellona istikbal cilek mob. Falan gidelim dedik int baktim bellonaya fakat bi model oturtamadim simdilik kafamda... Aslinda baska markalarda war ama kalitesini bilemiyorum maalesef ve guwenemiyorum yoksa modellerini cok begendiklerim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…