cumleten gunaydın arkadaslar,
calısanlara iyi mesailer diliyorum, evdeki arkadaslarıma sevgiler
hastaneden geldim ise az once. pasa pasa tedavi red formu imzalattılar. vallahi iyi mi ettim bilemiyorum, kafam karısık lakin amniyosentez yaptırsaydım o stresi yonetemeyecektim. bir de bebege daha karnımın icindeyken bu travmayı yasatamazdım. cok mu ince dusunuyorum bilemiyorum... yani onun icin cok korkutucu olacaktı bence, uzerine riskleri bir de... asırı kaderci bir insan hic olamadım bu yasıma kadar. bunun birebir kader anlayısıyla alakasıda yok su asamada. sadece cok korktum bu amniyosentez isleminden, hem kendim hem bebegim icin. ve cok da gerekiyor mu ikna olamadım. bazı kadınlar icin hic riske atılmayacak bir durum, hatta cok buyuk nimet, sans vs. vs... benim icin en son tercih! bilemiyorum, oyle iste...hayırlısı bakalım. ayın 16'sında detaylı usg randevum var, beklemeler, dusunceler...
kukumav kusu gibi dusunerek gecirmiyorum elbet bu kıymetli gunleri. dun sandıklar kapanana kadar bir heyecan bir heyecan. cocuk gibiyim. benim guzel ulkem icin hayırlı olsun sonuclar. etrafımdaki; siz, cok yakınlarım, birinci akrabalar, patronum haric kimse bilmiyordu gebeligimi. aksam sandıklar acılırken bende instagramdan bir paylasım yaptım. hafta hafta fotografımı cekiyordum ayna karsısında. iste onları birlestirdim pespese. cok da guzel oldu, moral oldu, bir suru mesaj telefon:)
cok da abartmadan paylasmak gerek mutlulugu. vallahi bak.
bir de aventin migros indiriminden bende faydalandım, iki biberon, bir emzik ganimetim. ve ctesi pazar alısveris ile gecti, cok tatlı telaseler. liste yapmalar, eski kıyafetleri acıp su varmıs buna gerek yokmus demeler...
allah bozmasın, daim olsun dilerim, hepimiz icin