2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İyce vazgecifem ben bu travel sistemden o zaman sadece goruntu arabasi o zaman bu anladihim... Londra sokaklari gbi duz tek katli evlerin oldugu duzenli sehir arabasi anladigim buraya daha dayanikli bisey lazim
Ben de travel alma diyorum. Arkadasin dediklerine son derece katiliyorum ve cogu yerde raf aralari dar. Girdiginiz dukkanlara marketlere dikkat edin. Dar olanlardan travella manevra yapmak cok zor. Her yere carpiyorsunuz. Arabanin bagajinda da asiri yer kapliyor.

Mima da renk olarak siyah veya kahve deri favorim bende bu markayı düşünüyordum canım. Şöyle anlatayım bugun gittiğimiz yerde bir çift daha bakıyordu bebek arabası. Kimseyi yargılamam dalga geçmem yanlış anlaşılmasın. Kadın neredeyse kendi boyuna gelen bir araba beğendi. Kapatamadı açamadı kaldıramadı. Eşi bu olmaz hayatım dedi kadın ne dedi biliyor musun? Ben bunun dış görünüşünü beğendim bu olacak sen yaparsın kalanını dedi. Öncelikle asansör, binanızda bulunsa dahi dış merdiven rampanız bulunmuyorsa kaldırıp indirmek sıkıntı olacaktır. Mesela benim yok:) Denediğim arabaları birkaç tanesini tenzih ederek, boyu 1.50-1.70 arası 60kilo altı olan kimse kaldırıp araba bagajına falan koyamaz. Diyorsanız ki eşim yanımda arabayla sadece avmye sahile giderim alın tabi, ben kendi fikrimi önerimi sunuyorum. Şahsen ben almam dediğim markanın bir arabasını beğendim. Gözüm kalmadı değil tabi ilk istediklerimde fakat önemli olan ergonomi canım :) toplu taşımayıda unutmamak lazım indir bindir

Son düzenleme:
Aman yok o zaman kufur ede ede kullanicaksam almamin mantigi yok

Kac kılo ıle hamıle kaldın

Boyun kısa ıse yanı hamılelıgın kılolu baslamıssın kılo vermen normal 6 7 kılo dogurman lazım hatta normalı oyle okumustum. Kılo vermen normal almaman da guzel bence ben uc kılo verdım 60 dustum suan 1.5 kılo aldm 22 haftaya gırcem endıse etme doktorum bana normal guzel dedı

Boyum 1.80 canım

Bu konuda hiç bilgim yoktu. Ben meme küçültme ameliyatı olduğum için kantaron ve ozon yağı sürüyorum meme başı ve çevresine o zaman sürmeyi bırakmam lazım :/

Ben de 35 36. Haftada başlarım diye düşünüyordum erken Doğum riskine karşı oğlumda da öyle yapmıştım ama erken doğum sebebiymiş bilmiyordum

cumleten gunaydın arkadaslar,

calısanlara iyi mesailer diliyorum, evdeki arkadaslarıma sevgiler

hastaneden geldim ise az once. pasa pasa tedavi red formu imzalattılar. vallahi iyi mi ettim bilemiyorum, kafam karısık lakin amniyosentez yaptırsaydım o stresi yonetemeyecektim. bir de bebege daha karnımın icindeyken bu travmayı yasatamazdım. cok mu ince dusunuyorum bilemiyorum... yani onun icin cok korkutucu olacaktı bence, uzerine riskleri bir de... asırı kaderci bir insan hic olamadım bu yasıma kadar. bunun birebir kader anlayısıyla alakasıda yok su asamada. sadece cok korktum bu amniyosentez isleminden, hem kendim hem bebegim icin. ve cok da gerekiyor mu ikna olamadım. bazı kadınlar icin hic riske atılmayacak bir durum, hatta cok buyuk nimet, sans vs. vs... benim icin en son tercih! bilemiyorum, oyle iste...hayırlısı bakalım. ayın 16'sında detaylı usg randevum var, beklemeler, dusunceler...

kukumav kusu gibi dusunerek gecirmiyorum elbet bu kıymetli gunleri. dun sandıklar kapanana kadar bir heyecan bir heyecan. cocuk gibiyim. benim guzel ulkem icin hayırlı olsun sonuclar. etrafımdaki; siz, cok yakınlarım, birinci akrabalar, patronum haric kimse bilmiyordu gebeligimi. aksam sandıklar acılırken bende instagramdan bir paylasım yaptım. hafta hafta fotografımı cekiyordum ayna karsısında. iste onları birlestirdim pespese. cok da guzel oldu, moral oldu, bir suru mesaj telefon:)

cok da abartmadan paylasmak gerek mutlulugu. vallahi bak.

bir de aventin migros indiriminden bende faydalandım, iki biberon, bir emzik ganimetim. ve ctesi pazar alısveris ile gecti, cok tatlı telaseler. liste yapmalar, eski kıyafetleri acıp su varmıs buna gerek yokmus demeler...

allah bozmasın, daim olsun dilerim, hepimiz icin

Sağlıkla gelsin bebeğin canm. Sen içinden nasıl geliyorsa öyle hareket et. Allah’ın izniyle 16 sında güzel haberler ile geleceksin ben inanıyorum. Gönlünü ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…