2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sağlıkla gelecek inşallah kızın içini ferah tut

bebegin ve kendin icin en iyisine sen karar verirsin canim. ben de olsam yaptirmazdim
detayli usg de guzel sonuclar gelecek insallah.

Güzel haberler alacağına inanıyorum. Annelik bu içinden nasıl geliyosa öyle yapmışşın çok ta iyi yapmışsın. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Canım güzel geçsin inşallah kontrln. Bu arada araba için yazdılarni okudum araca baktm internette aklımda hep travel sistem vardı belki görselliğini sevmstm ama önemli olan kullanimi. Sanki kraft neon 1 yaş gibi küçük geldi bana ev asansörlü olsa da merdiven olaymz var yine dger bir cok modele de bakmassn ben de onerini degrlendrcgm ama büyüklüğü sadece dusundrdu. Icin de uyuması durumunda da düz olan 2. Bir parçası var mydi

Bu değil mi?

Eklentiler

• Screenshot_20190401-131652.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 27
Moral geldi yasasın 15 nisanda olcam ben de :) acimiyorsa superrr

Merhaba güzel anneler sağlıklı güzel haberlerle gelin inşallah rabbim gönül ferahlığıyla sıhhatle hamileliklerimizi geçirmeyi nasip etsin  b. Ben de sağlık ocağına gittim aşı oldum iğne acıtmadı da ilaç ağır geldi kolum ağırlaştı baya yaa.. Neyse atlattım bunu da.. Tansiyon normal kiloma bakınca beslenmene dikkat et hamurişi tatlı yememeye çalış dedi kilom çok geldi galiba ayy napiym ama yiyorum işte kızım da hastaydı onu da gösterdim ateşi var minnoşum un ya

Merhabalar,
Bir haftadir annem ve babanem bendeydi pek gazla bakamadim yazamadim buraya.. Insallah hepiniz iyisinizdir.
Haftaici ve haftasonu alisveris yaptik biraz. Lcwde gercekten cok guzl seyler var ve fiyatlar cok iyimis. Organik pamuk nevresim takimi vardi mesela 80tl. Baya birsey aldik.
Soobe de guzel indirim var onumuzdeki kis icin alisveris yapilabilir. Soobe'den 2 muslin,1 adet 6-9ay kazak, 1 adet 3-6ay uzun kollu ust (disarida giydirmelik), 2 adet uzun kollu alttan citcitli badi 80tlye aldim. Kisliklar bitmeden bi alisveris daha yapmayi dusunuyorum. Benm burdaki migrosta avent fln gelmemis alamadim. Ama ebebekte weebaby ve avent biberon emzik vslerde indirim vardi. Bir de reflu yastigi aldim arkadaslarim cok tavsiye etti. Bebek arabamiz da geldi hepsiburadadan aldik fotosunu ekliyorum size de fikir olsun ben cok arastirip aldim. Dogumdan 4 yasa kadar kullaniyomus. Baston seklinde kapaniyor. Easywalker mini buggy travel sistem..

Off boyle hevesle aliyorum bekliyorum sonra ya bisey olursa diye korkuyorum. Icimi bir endise kapliyor. Bu zamana kdr hayalkirikligindan korkuma hayal kurmamis biri olarak bebegimle ilgili hayal kurarken de korkuyorum istee gozlerim doluyor

Tetenozun ağrısı ertesi gün çıkıyor canım kol ağrısı yapıyor.ben üç gün zor kullanmıştım kolumu..yukarı doğru kaldıramıyordum..ama ikinci dozda hiç bisey olmadı.belki bünyeye gorede değişir bilemem

m Geçmiş olsun kucuk.kuzuya bu arada can.bogazdan gelir hihhhh deseydin hahaha

Sağlıkla kucağına al inşallah neden öyle düşünüyorsun ki inşallah her şey yolunda olacaktır rabbim nasip ederse.. Güzel hayaller kuruyor insan öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…