Sağlıkla gelecek inşallah kızın içini ferah tutcumleten gunaydın arkadaslar,
calısanlara iyi mesailer diliyorum, evdeki arkadaslarıma sevgiler
hastaneden geldim ise az once. pasa pasa tedavi red formu imzalattılar. vallahi iyi mi ettim bilemiyorum, kafam karısık lakin amniyosentez yaptırsaydım o stresi yonetemeyecektim. bir de bebege daha karnımın icindeyken bu travmayı yasatamazdım. cok mu ince dusunuyorum bilemiyorum... yani onun icin cok korkutucu olacaktı bence, uzerine riskleri bir de... asırı kaderci bir insan hic olamadım bu yasıma kadar. bunun birebir kader anlayısıyla alakasıda yok su asamada. sadece cok korktum bu amniyosentez isleminden, hem kendim hem bebegim icin. ve cok da gerekiyor mu ikna olamadım. bazı kadınlar icin hic riske atılmayacak bir durum, hatta cok buyuk nimet, sans vs. vs... benim icin en son tercih! bilemiyorum, oyle iste...hayırlısı bakalım. ayın 16'sında detaylı usg randevum var, beklemeler, dusunceler...
kukumav kusu gibi dusunerek gecirmiyorum elbet bu kıymetli gunleri. dun sandıklar kapanana kadar bir heyecan bir heyecan. cocuk gibiyim. benim guzel ulkem icin hayırlı olsun sonuclar. etrafımdaki; siz, cok yakınlarım, birinci akrabalar, patronum haric kimse bilmiyordu gebeligimi. aksam sandıklar acılırken bende instagramdan bir paylasım yaptım. hafta hafta fotografımı cekiyordum ayna karsısında. iste onları birlestirdim pespese. cok da guzel oldu, moral oldu, bir suru mesaj telefon:)
cok da abartmadan paylasmak gerek mutlulugu. vallahi bak.
bir de aventin migros indiriminden bende faydalandım, iki biberon, bir emzik ganimetim. ve ctesi pazar alısveris ile gecti, cok tatlı telaseler. liste yapmalar, eski kıyafetleri acıp su varmıs buna gerek yokmus demeler...
allah bozmasın, daim olsun dilerim, hepimiz icin
bebegin ve kendin icin en iyisine sen karar verirsin canim. ben de olsam yaptirmazdimcumleten gunaydın arkadaslar,
hastaneden geldim ise az once. pasa pasa tedavi red formu imzalattılar. vallahi iyi mi ettim bilemiyorum, kafam karısık lakin amniyosentez yaptırsaydım o stresi yonetemeyecektim. bir de bebege daha karnımın icindeyken bu travmayı yasatamazdım. cok mu ince dusunuyorum bilemiyorum... yani onun icin cok korkutucu olacaktı bence, uzerine riskleri bir de... asırı kaderci bir insan hic olamadım bu yasıma kadar. bunun birebir kader anlayısıyla alakasıda yok su asamada. sadece cok korktum bu amniyosentez isleminden, hem kendim hem bebegim icin. ve cok da gerekiyor mu ikna olamadım. bazı kadınlar icin hic riske atılmayacak bir durum, hatta cok buyuk nimet, sans vs. vs... benim icin en son tercih! bilemiyorum, oyle iste...hayırlısı bakalım. ayın 16'sında detaylı usg randevum var, beklemeler, dusunceler...
kukumav kusu gibi dusunerek gecirmiyorum elbet bu kıymetli gunleri. dun sandıklar kapanana kadar bir heyecan bir heyecan. cocuk gibiyim. benim guzel ulkem icin hayırlı olsun sonuclar. etrafımdaki; siz, cok yakınlarım, birinci akrabalar, patronum haric kimse bilmiyordu gebeligimi. aksam sandıklar acılırken bende instagramdan bir paylasım yaptım. hafta hafta fotografımı cekiyordum ayna karsısında. iste onları birlestirdim pespese. cok da guzel oldu, moral oldu, bir suru mesaj telefon:)
bir de aventin migros indiriminden bende faydalandım, iki biberon, bir emzik ganimetim. ve ctesi pazar alısveris ile gecti, cok tatlı telaseler. liste yapmalar, eski kıyafetleri acıp su varmıs buna gerek yokmus demeler...
Dualarimiz seninle Allah saglik versin canim bebisine de sana daGünaydın güzel annişler. Bugün 2 'de ayrıntılı ultrasonum var dualarınızı bekliyorum
Güzel haberler alacağına inanıyorum. Annelik bu içinden nasıl geliyosa öyle yapmışşın çok ta iyi yapmışsın. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.cumleten gunaydın arkadaslar,
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımGünaydın güzel annişler. Bugün 2 'de ayrıntılı ultrasonum var dualarınızı bekliyorum
Hadi bakalım canım seninde hayırlı haberlerini bekliyoruztamam canım birazdan gideceğim bilgi veririm inşallah iyi haberlerle çıkarım :)
Benımde senın gıbı 1.65 boy suan 62 kıloya yaklastm almayalm bebısler saglıklı olsunBoyum 1.80 canım
Canım güzel geçsin inşallah kontrln. Bu arada araba için yazdılarni okudum araca baktm internette aklımda hep travel sistem vardı belki görselliğini sevmstm ama önemli olan kullanimi. Sanki kraft neon 1 yaş gibi küçük geldi bana ev asansörlü olsa da merdiven olaymz var yine dger bir cok modele de bakmassn ben de onerini degrlendrcgm ama büyüklüğü sadece dusundrdu. Icin de uyuması durumunda da düz olan 2. Bir parçası var mydiNilses sağlıkla git gel canım Yarın benimde aylık kontrolüm var kızlar. İnşallah bebeğin suyunda artış olmuştur. Hergün su ve havuç suyu içiyorum. Detaylı ultrason 23. Haftada olacak benimde
Bu değil mi?Canım güzel geçsin inşallah kontrln. Bu arada araba için yazdılarni okudum araca baktm internette aklımda hep travel sistem vardı belki görselliğini sevmstm ama önemli olan kullanimi. Sanki kraft neon 1 yaş gibi küçük geldi bana ev asansörlü olsa da merdiven olaymz var yine dger bir cok modele de bakmassn ben de onerini degrlendrcgm ama büyüklüğü sadece dusundrdu. Icin de uyuması durumunda da düz olan 2. Bir parçası var mydi
Moral geldi yasasın 15 nisanda olcam ben de :) acimiyorsa superrrSelamlar kac gündür giremedim aklim sizlerde inşallah herşey yolundadirbugün tetanoz aşımın ilk dozunu oldum suan icin aci yok inşallah olmaz korkan varsa hic aci hissetmedim konuşarak yaptı bitince aa yaptin mi dedim bugün 20+0 olduk yolu yarıladık artık
Tetenozun ağrısı ertesi gün çıkıyor canım kol ağrısı yapıyor.ben üç gün zor kullanmıştım kolumu..yukarı doğru kaldıramıyordum..ama ikinci dozda hiç bisey olmadı.belki bünyeye gorede değişir bilememSelamlar kac gündür giremedim aklim sizlerde inşallah herşey yolundadirbugün tetanoz aşımın ilk dozunu oldum suan icin aci yok inşallah olmaz korkan varsa hic aci hissetmedim konuşarak yaptı bitince aa yaptin mi dedim bugün 20+0 olduk yolu yarıladık artık
Geçmiş olsun kucuk.kuzuya bu arada can.bogazdan gelir hihhhh deseydin hahahaMerhaba güzel anneler sağlıklı güzel haberlerle gelin inşallah rabbim gönül ferahlığıyla sıhhatle hamileliklerimizi geçirmeyi nasip etsin b. Ben de sağlık ocağına gittim aşı oldum iğne acıtmadı da ilaç ağır geldi kolum ağırlaştı baya yaa.. Neyse atlattım bunu da.. Tansiyon normal kiloma bakınca beslenmene dikkat et hamurişi tatlı yememeye çalış dedi kilom çok geldi galiba ayy napiym ama yiyorum işte kızım da hastaydı onu da gösterdim ateşi var minnoşum un ya
Sağlıkla kucağına al inşallah neden öyle düşünüyorsun ki inşallah her şey yolunda olacaktır rabbim nasip ederse.. Güzel hayaller kuruyor insan öyleMerhabalar,
Bir haftadir annem ve babanem bendeydi pek gazla bakamadim yazamadim buraya.. Insallah hepiniz iyisinizdir.
Haftaici ve haftasonu alisveris yaptik biraz. Lcwde gercekten cok guzl seyler var ve fiyatlar cok iyimis. Organik pamuk nevresim takimi vardi mesela 80tl. Baya birsey aldik.
Soobe de guzel indirim var onumuzdeki kis icin alisveris yapilabilir. Soobe'den 2 muslin,1 adet 6-9ay kazak, 1 adet 3-6ay uzun kollu ust (disarida giydirmelik), 2 adet uzun kollu alttan citcitli badi 80tlye aldim. Kisliklar bitmeden bi alisveris daha yapmayi dusunuyorum. Benm burdaki migrosta avent fln gelmemis alamadim. Ama ebebekte weebaby ve avent biberon emzik vslerde indirim vardi. Bir de reflu yastigi aldim arkadaslarim cok tavsiye etti. Bebek arabamiz da geldi hepsiburadadan aldik fotosunu ekliyorum size de fikir olsun ben cok arastirip aldim. Dogumdan 4 yasa kadar kullaniyomus. Baston seklinde kapaniyor. Easywalker mini buggy travel sistem.. Eki Görüntüle 2252995 Eki Görüntüle 2252996
Off boyle hevesle aliyorum bekliyorum sonra ya bisey olursa diye korkuyorum. Icimi bir endise kapliyor. Bu zamana kdr hayalkirikligindan korkuma hayal kurmamis biri olarak bebegimle ilgili hayal kurarken de korkuyorum istee gozlerim doluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?