Allah korusun neden.kotu dusunuyorsun Allah sağlıkla bereketle almayi kucağınıza nasip etsin herşey.yolunda gidicek.iyi dusunMerhabalar,
Bir haftadir annem ve babanem bendeydi pek gazla bakamadim yazamadim buraya.. Insallah hepiniz iyisinizdir.
Haftaici ve haftasonu alisveris yaptik biraz. Lcwde gercekten cok guzl seyler var ve fiyatlar cok iyimis. Organik pamuk nevresim takimi vardi mesela 80tl. Baya birsey aldik.
Soobe de guzel indirim var onumuzdeki kis icin alisveris yapilabilir. Soobe'den 2 muslin,1 adet 6-9ay kazak, 1 adet 3-6ay uzun kollu ust (disarida giydirmelik), 2 adet uzun kollu alttan citcitli badi 80tlye aldim. Kisliklar bitmeden bi alisveris daha yapmayi dusunuyorum. Benm burdaki migrosta avent fln gelmemis alamadim. Ama ebebekte weebaby ve avent biberon emzik vslerde indirim vardi. Bir de reflu yastigi aldim arkadaslarim cok tavsiye etti. Bebek arabamiz da geldi hepsiburadadan aldik fotosunu ekliyorum size de fikir olsun ben cok arastirip aldim. Dogumdan 4 yasa kadar kullaniyomus. Baston seklinde kapaniyor. Easywalker mini buggy travel sistem.. Eki Görüntüle 2252995 Eki Görüntüle 2252996
Off boyle hevesle aliyorum bekliyorum sonra ya bisey olursa diye korkuyorum. Icimi bir endise kapliyor. Bu zamana kdr hayalkirikligindan korkuma hayal kurmamis biri olarak bebegimle ilgili hayal kurarken de korkuyorum istee gozlerim doluyor
m
Geçmiş olsun kucuk.kuzuya bu arada can.bogazdan gelir hihhhh deseydin hahaha
Canım ya sonradan azcık ağrıyomuş onu anladım dokununca uyurkene üstüne yatınca falan ağrıyo azcık :)Moral geldi yasasın 15 nisanda olcam ben de :) acimiyorsa superrr
ikinize de gecmis olsun cnm.Merhaba güzel anneler sağlıklı güzel haberlerle gelin inşallah rabbim gönül ferahlığıyla sıhhatle hamileliklerimizi geçirmeyi nasip etsin b. Ben de sağlık ocağına gittim aşı oldum iğne acıtmadı da ilaç ağır geldi kolum ağırlaştı baya yaa.. Neyse atlattım bunu da.. Tansiyon normal kiloma bakınca beslenmene dikkat et hamurişi tatlı yememeye çalış dedi kilom çok geldi galiba ayy napiym ama yiyorum işte kızım da hastaydı onu da gösterdim ateşi var minnoşum un ya
guzel gunlerde kullanin canim..Merhabalar,
Bir haftadir annem ve babanem bendeydi pek gazla bakamadim yazamadim buraya.. Insallah hepiniz iyisinizdir.
Haftaici ve haftasonu alisveris yaptik biraz. Lcwde gercekten cok guzl seyler var ve fiyatlar cok iyimis. Organik pamuk nevresim takimi vardi mesela 80tl. Baya birsey aldik.
Soobe de guzel indirim var onumuzdeki kis icin alisveris yapilabilir. Soobe'den 2 muslin,1 adet 6-9ay kazak, 1 adet 3-6ay uzun kollu ust (disarida giydirmelik), 2 adet uzun kollu alttan citcitli badi 80tlye aldim. Kisliklar bitmeden bi alisveris daha yapmayi dusunuyorum. Benm burdaki migrosta avent fln gelmemis alamadim. Ama ebebekte weebaby ve avent biberon emzik vslerde indirim vardi. Bir de reflu yastigi aldim arkadaslarim cok tavsiye etti. Bebek arabamiz da geldi hepsiburadadan aldik fotosunu ekliyorum size de fikir olsun ben cok arastirip aldim. Dogumdan 4 yasa kadar kullaniyomus. Baston seklinde kapaniyor. Easywalker mini buggy travel sistem.. Eki Görüntüle 2252995 Eki Görüntüle 2252996
Off boyle hevesle aliyorum bekliyorum sonra ya bisey olursa diye korkuyorum. Icimi bir endise kapliyor. Bu zamana kdr hayalkirikligindan korkuma hayal kurmamis biri olarak bebegimle ilgili hayal kurarken de korkuyorum istee gozlerim doluyor
Evet canım bunun arkası tamamen yatıyor. Dümdüz oluyor port bebe gibi, hiç eğim yok yani. Bu özelliklerde bir başka araba daha buldum 2kg daha ağır fakat sap kısmı uzuyor boyum uzun olduğu için bana avantaj olacaktır. Sadece ebebekte satılıyormuş onada bugun gidip bakacağım joie chrome onada bak derim canımBu değil mi?
Güle güle kullan hepsini canımMerhabalar,
Youtubeda baktım birde kraft leon varmis o da guzel geldi aslnda 2 parçalıyms. Bugün inclgn ekstra bilgisi varsa atarsan sevinirim. Benim aklmda 1 ay daha bisey almak yoktu ama bu ay alaym istedm heves geldiEvet canım bunun arkası tamamen yatıyor. Dümdüz oluyor port bebe gibi, hiç eğim yok yani. Bu özelliklerde bir başka araba daha buldum 2kg daha ağır fakat sap kısmı uzuyor boyum uzun olduğu için bana avantaj olacaktır. Sadece ebebekte satılıyormuş onada bugun gidip bakacağım joie chrome onada bak derim canım
Yapar yapar ödem de yapar kilo da yapar ama benim canım çok çeker savaş içindeyim içerimde ya ama daha dikkatli olmaya çalışıcam inşallah sağlık içinikinize de gecmis olsun cnm.
ye tamam datatli ve hamur isini azalt kuzu. diyetisyen ne dedi "seker tuz beyaz un" ödem yapar...
guzel gunlerde kullanin canim..
Bugun mutlaka gideceğim canım yazarım sana hatta canlı fotoda atarım. Birde baby&plus mustang isimli bir araba buldum baktıklarımın aynısı yine ebebekte satılıyor ana kucağıda yanında, fiyatı baya baya uygun. Ebebek yorumları çok fazla beğenilmiş bunada bakacağımYoutubeda baktım birde kraft leon varmis o da guzel geldi aslnda 2 parçalıyms. Bugün inclgn ekstra bilgisi varsa atarsan sevinirim. Benim aklmda 1 ay daha bisey almak yoktu ama bu ay alaym istedm heves geldi
Canim boyle kotu seyler dusunme Allah in izniye biseycik olmaz kendini korkutma aldiklarin hayirli olsunMerhabalar,
Gecmis olsun canim kizinaMerhaba güzel anneler sağlıklı güzel haberlerle gelin inşallah rabbim gönül ferahlığıyla sıhhatle hamileliklerimizi geçirmeyi nasip etsin b. Ben de sağlık ocağına gittim aşı oldum iğne acıtmadı da ilaç ağır geldi kolum ağırlaştı baya yaa.. Neyse atlattım bunu da.. Tansiyon normal kiloma bakınca beslenmene dikkat et hamurişi tatlı yememeye çalış dedi kilom çok geldi galiba ayy napiym ama yiyorum işte kızım da hastaydı onu da gösterdim ateşi var minnoşum un ya
Sagol canim amin senin de kandilin mubarek olsun oruc konusunu bence direkt doktoruna sor biz ne desek yanlis olurKızlar yarın kandil şimdiden hepinizin kandili mübarek olsun inşallah. Allah izin verirse yarın oruç tutmak istiyorum bi sorun olur mu
Ben de ben deBugun mutlaka gideceğim canım yazarım sana hatta canlı fotoda atarım. Birde baby&plus mustang isimli bir araba buldum baktıklarımın aynısı yine ebebekte satılıyor ana kucağıda yanında, fiyatı baya baya uygun. Ebebek yorumları çok fazla beğenilmiş bunada bakacağım❤ Seninle aynı gün hamiş kaldık inşallah sağlıkla alalım bebişleri kucaklarımıza. Yardımcı olduysam çok sevindim
Bu dedihin modelde travel sistem oluyo dimi bu travel sistem birazcik vazgecmeye dogru gidiyorum bilmiyorumBugun mutlaka gideceğim canım yazarım sana hatta canlı fotoda atarım. Birde baby&plus mustang isimli bir araba buldum baktıklarımın aynısı yine ebebekte satılıyor ana kucağıda yanında, fiyatı baya baya uygun. Ebebek yorumları çok fazla beğenilmiş bunada bakacağım❤ Seninle aynı gün hamiş kaldık inşallah sağlıkla alalım bebişleri kucaklarımıza. Yardımcı olduysam çok sevindim
Çok teşekkür ederim geçer inşallah ya ateşi düşmek bilmedi dünden beri.. Hava Bi soğuk Bi sıcak denge kalmadı yaaGecmis olsun canim kizinaamin hepimizin berabed olsun insallah
Haklisin biz bile zor duruyoruz eskiden kendime bakmazdim simdi hamileyim die hasta olmim die kat kat geziyorum ama bi sicak bi soguk daha kotu dedign gbi kucucuk cocklar napsin... Kac yasinda canim kizinÇok teşekkür ederim geçer inşallah ya ateşi düşmek bilmedi dünden beri.. Hava Bi soğuk Bi sıcak denge kalmadı yaa
Ya bu da ablası gibi çok zeki olacak inşallah annesi güzel düşünsağlıkla inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?