2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bebistir o bebisss..bende bi kaç gündür elimi koydugumda hissettim ama tam emin değildim takı bugüne kadar..bugün epeyce bir elim.karnimdayken de hissettim tekmesi ni

Beni de 1. Sayfaya kaydeder misiniz
Yaş 33
Adet tarihi:23.11.2018
Doğum tarihi: 30.08.2019
1. Bebek
Bursa
64 kg
Bir bursalı daha gelmiş.. bu sene bursada yumurtlama ayı kabul edildi heralde kasım.aralik ayihoşgeldin bu arada hayırlı olsun

Bu arada dua ve güzel temennileriniz için teşekkür ederim. Bizim ufaklık doktor teyzesini çok sevdi sanırım kendini göstermeden 1 hafta rahat edemiyor. 1,5 aydır her hafta gidiyoruz. Bebişin keyfi yerindeymiş. Renkli fotoğraf verdi bu sefer
Alttan ultrasonla muayene etti.Rahim uzunluğu iyi 35 mm dedi ama açılma olduğu için yatak istirahatı verdi. 1 hafta raporluyum. Gözlerim dolunca "korkulacak bişey yok, ne bebekler doğurtdum ben Allah'ın izniyle doğacak, bak millet rapor almak için can atıyor evde prenses oluyorsun şimdi yatıyorsun" dedi. İnsan üzülüyor işte, kaybetme korkusu geliveriyor içine.

Tetanozu da sordum. Tarlada doğurmayı düşünmüyorsan hiç gerek yok dedi. Ben vurdurmayacağım kızlar.

Ikuayko gibi bende bendeeee.ayni günde rahat durmamış desenize 4 kişi

Haklisin biz bile zor duruyoruz eskiden kendime bakmazdim simdi hamileyim die hasta olmim die kat kat geziyorum ama bi sicak bi soguk daha kotu dedign gbi kucucuk cocklar napsin... Kac yasinda canim kizin
Dört yaşında teyzesi.. Ama zayıf ya biraz hasta olunca kıyamıyorum hiç içim gidiyor zaten zor yiyen Bi çocuk hasta diye ağzını kilitledi resmen..

Bir bursalı daha gelmiş.. bu sene bursada yumurtlama ayı kabul edildi heralde kasım.aralik ayihoşgeldin bu arada hayırlı olsun

Teşekkür ederim aslında baştan beri buradayım hepinizi yakından takip ediyorum Nadiren yazıyorum

Sen çok ayrıntılı inclyrsn her şeyi ne guzel ben a güzel deyip alanlrdnm senin yorumları okuynca hiç dusunmmstm diyorum bir de teşekkür ederim arabalar da aynı olur bizim beylerin belki bu arada arada benim sanki çok hafif kimildama oluyor ama hareket tarzında birşey yok henüz 81 kgye düştüm hala boğazim açılmadı. Senin durumun nasl yeme konsnda

Sağlıkla kucağına al inşallah dua ile.. Pozitif enerji yolla bebişine.. Kucağına alınca bugünleri unutucaksın inşallah.. Bol bol dinlen.. Dua ile

Sağlıkla kucağına al inşallah dua ile.. Pozitif enerji yolla bebişine.. Kucağına alınca bugünleri unutucaksın inşallah.. Bol bol dinlen.. Dua ile

Amin inşallah canım Dualar içimi ferahlatıyor zaten. Ben güveniyorum bebişime, geçecek inşallah bugünlerde. Allah hepimize dirayet güç kuvvet versin. Analık zormuş hakikaten.

Beni de 1. Sayfaya kaydeder misiniz
Yaş 33
Adet tarihi:23.11.2018
Doğum tarihi: 30.08.2019
1. Bebek
Bursa
64 kg
Hayırlı olsun bebeğin. Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. Hangi doktora gidiyorsun. Ben şuan doktor değişimi aşamasındayım aklımda medikabil var bakalım daha gitmedim. 9 Nisan da ayrıntılı sonucumu alıp gitmeyi planlıyorum

Benimde sürekli hafif kımıldama halinde canım arada bir belki günde bir kere sert vuruyor oda denk gelirse anlarsın anca ben herşeyi yiyorum canım tiksintim vs yok ama porsiyonları az yiyorum önceden doymadığım tabakta şimdi yarısını anca yiyebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…