2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Yanlışlık olmuş ya fıtık yazacaktım bende iki kasık ta ve belde 2 tane fıtık var gebelik boyu en büyük şikayetim bunlar. Gece kullanıyorum ama gündüz kalkıp bir yere yürüsem yine posa gibi fazlası geliyor
Hiç ölçtürmedim canım ihtiyaç olmadıkça ölmezler galiba

Yaa geçmiş olsun çok zordur allah kolaylık versin canm Doğuma bir etkisi var mı peki bunjn

Yaa geçmiş olsun çok zordur allah kolaylık versin canm Doğuma bir etkisi var mı peki bunjn
Doğuma direk bir etkisi yok ama kasık fıtıklarına doğum esnası müdahele edilecek. Genel cerrahın söylediğine göre gebelik esnası ilerleme olursa doğum öncesi müdahele de görüşülebilirmiş. Zaten son haftalarım çok ağrılı olacakmış ne kadar dayanbilirsem o kadar dayanacam öngörülen sezeryan doğum şimdilik.
Sen progestan iğnesini niye oluyorsun canım ya çok gıcık bir iğne

Üzüldüm valla canım allah yardımcın olsun
Bilmiyorum İnan dr herhangi bir riske karşı tedbirli olalım dedi 12. Haftam da başladım hafta da bir oluyorum vurulduğunda da üç dört gün üstüne oturamıyorum feci bir ağrısı var 18. Haftamda lekelenmem oldu kendimi çok yormuştum üç gün ondan olduğunu düşünüyorum o zaman üç güne düşürmüştü diğer kontrolde risk görmeyin de tekrar bir haftaya çıkardı şükür

Ben iki defa yedim o iğneden demediler de bana ağrır diye vuruldum birşey yok bir gün sonra baktım oturamıyorum aynı şeyi tetenoz da yaşamamak için iğneden 2 saat sonra buz koydum.
Onlar iyi olsunda iğne, hap herşeye razı oluyoruz canım ama bende bir iki saate detaylı için yola çıkacam inşallah güzel geçer

kızlar lcw'de outlet kısmından aldım bi takım çorap penye yelek falan artık yavaştan böyle böyle tamamlarız inşallah, direk pamuklu ve boya maddesi yokmuş oğlumada genelde ordan giydiriyorum sizlerinde bildiği markalar varsa yazabilirmisiniz,

büyük ihitmalle yoktur canm çünkü yükselmesi gerek düşüyo sende

Bende 13.haftada ikili test ve detayliya girdiğimde %99 erkek demisti ben hazırlanmaya başlamıştım tam 17. Haftada %100 kiz dedi suan allak bullak durumdayim 21.haftayi bekleyecegim detayliya giricem oradan kesin cevap alinca yapicam hazirlik

Ya kizlar ikili testte veya 13 . Haftada kesin erkek diyip sonra kesin kiz diyen bir doktorum var ben simdi 21.haftayi detayliyi bekliyorum detaylida cinsiyeti farkli ogrenen veya böyle bir durum yasayan var mı aranızda

kızlar bugün cinsiyet öğrendik, bir erkek bebiş daha geliyor :)) 12+2deyiz.. Darısı isteyen herkese inşallah.. Sizlerden var mı cinsiyet öğrenen?

kızlar bugün cinsiyet öğrendik, bir erkek bebiş daha geliyor :)) 12+2deyiz.. Darısı isteyen herkese inşallah.. Sizlerden var mı cinsiyet öğrenen?
Ya benimde bebişim e 13+0 da erkek demişlerdi %99 hemde 17 de kız dediler %100 sonra dan değişir mi acaba tekrardan erkeğe döner mi sende değişiklik oldu mu :)

Kızlar merhabalar.Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak için dua edelim mi hep birlikte?Ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…