selam bugün 18+1 olduk hala hiç göbeğim ve kg fazlam yok :)
regl olayı olmasa bugüne kadar hamile kaldığımı anlamam imkansızdı.
sanırım bu aşamadan sonra biraz daha hissedilecek.
sizler nasılsınız nasıl gidiyor?
Ya kizlar ikili testte veya 13 . Haftada kesin erkek diyip sonra kesin kiz diyen bir doktorum var ben simdi 21.haftayi detayliyi bekliyorum detaylida cinsiyeti farkli ogrenen veya böyle bir durum yasayan var mı aranızda
Bize 15 haftalıkken doktorumuz yüzde 90 erkek dedi . Sonra afp yüksekliğinden erken detaylıya girdim. Orada da doktor kesinlikle kız dedi . Sonra biz de şaşırdık baçka bir doktora gittik o da kesin kız dedi. şimdi 22 hafta oldu neredeyse hala kız
Bize 15 haftalıkken doktorumuz yüzde 90 erkek dedi . Sonra afp yüksekliğinden erken detaylıya girdim. Orada da doktor kesinlikle kız dedi . Sonra biz de şaşırdık baçka bir doktora gittik o da kesin kız dedi. şimdi 22 hafta oldu neredeyse hala kız
Benim karnım bayağı büyüdü son aylarda ne olur bilemiyorum oğlumda hastanede giydiğim pijamalarım şuan tam oluyor. Kıyafete gerek yok öncekiler var diye almam diyordum ama mecbur alacagım. 4 kilo fazlam var aslında. Bizim detaylı da cuma günü inşallah merakla bekliyorum kızçemi sürpriz yapmaz inşallah hazırlıklara başladım bayagı çünkü