2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Benim doktorum 21.haftada çagırdı, yani bayramdan sonra gidecegiz bakalım

Canim sen ayrintiliya randevu aldin mi? Farabi hakkinda ne düşünüyorsun ya da bir sey duydun mu? Ben randevu alacagim alacagim ama elim bir türlü varmiyor kararsiz kaldim

Ay Kasım anneler
Canim sen ayrintiliya randevu aldin mi? Farabi hakkinda ne düşünüyorsun ya da bir sey duydun mu? Ben randevu alacagim alacagim ama elim bir türlü varmiyor kararsiz kaldim
almadım canım Farabi sana yakın bana çok uzak ondan hiç araştırmadım başkentten alıcam nasipse gelmeden on gün önce aramanız yeterli dediler şehir dışında olucam inş güme gitmez benim ayrıntılı ultrason

Kızlar merhaba ben hamile kaldığımda 64 kiloydum şuan 20 haftalık hamileyim kilom 69 fazla almışım gibi geldi sizde durumlar nedir? Bu arada ilk 3 ay mide bulantısından 2-3 kilo vermeme rağmen biraz korktum bu denli kilo aldığım için

Bence normal ben de 20 .haftamdayim 61 ile başladım 66 kiloyum benim midem çok bulanmadi istahim da daima açık malesef

Gayet normal bencede toplamda 10 12 kilo alınabilir. Zaten doğum sonrası uykusuzluk yorgunluk bol bol emzirme bütün kiloları götürüyor yani bende oyle olmustu 3 ayda eski kiloma gelmiştim. Sadece sağlıklı beslenmeye çalış kızartma ve hamur işlerine dikkat et bende 48 le başladım şimdi 52 yim

Hayırlısıyla bir atlatsak :)

Yıllarca kilo alamamamış 41 42 de kalmış biri olarak 46 kiloyu görmenin sevincini yaşıyorum 4 kilo aldım nasıl oldu hala anlamadım :))

Yıllarca kilo alamamamış 41 42 de kalmış biri olarak 46 kiloyu görmenin sevincini yaşıyorum 4 kilo aldım nasıl oldu hala anlamadım :))
41 ile hamile kaldım şuan 43.4 kendimi çok garip hissediyorum hiç bu kg da olmamıştım yanlız hiç bir yerimden değil sadece göbeğimden alıyorum

41 ile hamile kaldım şuan 43.4 kendimi çok garip hissediyorum hiç bu kg da olmamıştım yanlız hiç bir yerimden değil sadece göbeğimden alıyorum
Senle aynı oranda gidiyoruz o zaman 16. Haftaya kadar kilo artışım olmamıştı doktor uyardı her ay bi kilo almazsan bebeğin küçük doğar dedi. 16dan sonra zaten ben hiçbişey yapmadan yavaş yavaş arttı.şimdi 45 ile 46 arası gidip geliyorum :) yarın detaylı ultrasonum var bakalım ne diyecek.

Bebeği kg aldıracak şeyler yemek lazım ya ben hiç öyle hamur işi tatlı filan yemediğim için kg almıyorum bence . Bebek 17 haftalıkken 205 gramdı boyu 20 cm doktor gayet iyi olması gereken böyle demişti

Bebeği kg aldıracak şeyler yemek lazım ya ben hiç öyle hamur işi tatlı filan yemediğim için kg almıyorum bence . Bebek 17 haftalıkken 205 gramdı boyu 20 cm doktor gayet iyi olması gereken böyle demişti
Ben de hamurişi tatlı yemiyorum ama kızartmalara doymuyorum zararlı olmasına rağmen bi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…