Psikoloji çok etkiliyor sen böyle bekliyorsun ya tüm düzenin alt üst oluyor olacaksa da olmuyor. Bence sal kendini bırak düşünme. Her zaman bir olmaz bazen gecikebilir.
Yok kız o aşamaya gelemedim daha ilk benim ki elden geldiğince dikkat ediyorum doktor kilo durumun iyi diyor ama bu haftada zaten normal geliyor bana son 2 ay çok almamaya çalışacam
Psikoloji çok etkiliyor sen böyle bekliyorsun ya tüm düzenin alt üst oluyor olacaksa da olmuyor. Bence sal kendini bırak düşünme. Her zaman bir olmaz bazen gecikebilir.
Evet ama benim hiç gecikme olmadı hep düzenlidir ondan kafaya taktım çok stresli gerçekten ama bişey olduğuna dair içimde bir umut var nedense inşallah vardır yoksa da Allah bilir en hayırlısını ne diyelim
Evet ama benim hiç gecikme olmadı hep düzenlidir ondan kafaya taktım çok stresli gerçekten ama bişey olduğuna dair içimde bir umut var nedense inşallah vardır yoksa da Allah bilir en hayırlısını ne diyelim
Ümit vermek gibi olmasın ama benim bir arkadaşımda senin gibiydi.5 gün gecikti testte cikmadi 10 gun gecikti anca cıktı.gec döllenme olmuş.sizin kaç gün gecikti bilmiyorum ama ne çok umitlenin nede çok karamsar olun.ama en iyisi beklememek kafanızı başka şeylerle meşgul edin.hic ummadığın bir anda mucizen bulsun seni
Ümit vermek gibi olmasın ama benim bir arkadaşımda senin gibiydi.5 gün gecikti testte cikmadi 10 gun gecikti anca cıktı.gec döllenme olmuş.sizin kaç gün gecikti bilmiyorum ama ne çok umitlenin nede çok karamsar olun.ama en iyisi beklememek kafanızı başka şeylerle meşgul edin.hic ummadığın bir anda mucizen bulsun seni
Canım teşekkür ederim yumurtalıklarım ağrıyor memeleriö çok hassas ve adet olmadım tuhaf cidden hamilelikte yok insan merak ediyor kötü bişey olmasında Allah ne zaman isterse o zaman verir banada bir evlat inşallah cümlemize canım
Çalışıyor musun? Ben işi bırakmıştım eşimde vardiyalı çalışınca ekmek almaya bile beraber yürüyerek gidiyoruz rahatım biraz ama son haftalarda o şansımız olmayacak
Kızartmayı ben fırında yapıyorum tavsiye ederim çok daha hafif oluyo azıcık yag döküp karıstırıp veriyorum fırına sonra ister yogurtlu ister domates soslu nasıl istersen. Kabak Patlıcan Havuc biber hepsini karıstırıyorum. Gece grce tobe tobe bak nasıl istedim