• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bende zorlanıyorum bazen emzirme olayı yoruyor beni . Çevremdeki insanlar çok sık emzirmeye çalıştığımı bu yüzden emmek istemediğini söylüyorlar. Ama bebek açıklığına dair bir belirti vermiyor ki anlayayım 2 saatte bir emzirmek istiyorum filan strese girdiğim için kg alımı düştü 21 günde 500 gram almış evde tartıyorum her tartmamda başka rakam görüyorum bi aşağı düşüyor bi yükseliyor . Çocuk bakmak çok zor bence ama oğlumu çok seviyorum. Dün az dışarı çıkıp hava alalım dedik herkes her yer pis gelmeye başladı koşa koşa eve geldik hava da kötü🥺

Kızlar az çok yazdıklarınızıı okudun 2 gündür canımı okudu bi yandan moralim bozuk me yapsak durmuyo kucakta gezidirnce bitek duruyo annemlerin yanındayız ama onlarda yaşlı yoruluyolar belim boynum sırtım bitmiş durumda sabah ağrıdan kalkamıyorum dışarı çıkaralım dedim ya arabada susmazmı bu bebekler yok arabada ağlıyo ztn babası yok arabayı indir kaldır çantasını hazırla delircektim artık ay sonu evimize döncektik doktor kontrolü aşısı bu virüs ten havaalanına girmek istemiyorum artık korkmaya başladım italyada ispanyada ilk başta türkiye gibiydi dikkat etmediler böle oldu diyolar ne yapıcağımı şaşırdım oyun halısında vakit geçiriyodu koyduğum anda ağlıyo birtek kucakta dışarı dönük gezicek deliricem galiba tv izletmeye çok az kaldı zor tutuyorum kendimi
Sakin ol arkadaşım hepimiz aynı durumdayız benimkide öyle çok kötü bi dönem ama geçecek az kaldı

Bende zorlanıyorum bazen emzirme olayı yoruyor beni . Çevremdeki insanlar çok sık emzirmeye çalıştığımı bu yüzden emmek istemediğini söylüyorlar. Ama bebek açıklığına dair bir belirti vermiyor ki anlayayım 2 saatte bir emzirmek istiyorum filan strese girdiğim için kg alımı düştü 21 günde 500 gram almış evde tartıyorum her tartmamda başka rakam görüyorum bi aşağı düşüyor bi yükseliyor . Çocuk bakmak çok zor bence ama oğlumu çok seviyorum. Dün az dışarı çıkıp hava alalım dedik herkes her yer pis gelmeye başladı koşa koşa eve geldik hava da kötü🥺
Bu aylarda 3-3.5saat aç kalabilirler

Bu aylarda 3-3.5saat aç kalabilirler
Evet öyle diyorlar birde bebekler arada kg alımı vs de duraklama yavaşlamaya girerler sürekli kg almazlar diyorlar ben tecrübesizim ilk çocuğum. Haftaya Cumartesi doktora kontrole gidecektik bu virüs filan durumundan gitmesek mi diyorum doktora soracaktım

Evet öyle diyorlar birde bebekler arada kg alımı vs de duraklama yavaşlamaya girerler sürekli kg almazlar diyorlar ben tecrübesizim ilk çocuğum. Haftaya Cumartesi doktora kontrole gidecektik bu virüs filan durumundan gitmesek mi diyorum doktora soracaktım
Evet sürekli kilo alsalar 1 yaşında 12 kilo olurlar;) giderek azalacak alımları.
Ben iptal ettim randevumu. Aşıyı sağlık ocağında yaptırıcam. Bu arada bexsero 450 tl imiş ya

Evet sürekli kilo alsalar 1 yaşında 12 kilo olurlar;) giderek azalacak alımları.
Ben iptal ettim randevumu. Aşıyı sağlık ocağında yaptırıcam. Bu arada bexsero 450 tl imiş ya
Doğru aylık kg alımı alt sınırı kaçtı 500 mü

İnş emsin ya emmeyince insanın sinirleri bozuluyo çok zor bide diğeride küçük senin Allah yardımcın olsun annene biraz vicdan diliyorum insan kızına acımaz mı 😓
işte çok uğraşıyor hakkını yiyemem canım annemin ama kalmamı da istemiyor açıkça belli ediyor yoksa önümde pervane hernekadar gelmemden ve kalmamdan memnun olmasada 🤷🏻‍♀️ Allah kimseye muhtaç etmesin 😔

Back
X