• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
işte çok uğraşıyor hakkını yiyemem canım annemin ama kalmamı da istemiyor açıkça belli ediyor yoksa önümde pervane hernekadar gelmemden ve kalmamdan memnun olmasada 🤷🏻‍♀️ Allah kimseye muhtaç etmesin 😔
Yaşlılık çok zor cidden. Onlara hiçbir şey diyemiyorum.Allah hayırla atlatmayı nasip etsin bu dönemleri inş

tuce_tuce tuce_tuce bizimki sadece uyurken emiyo olaki uyanacak olursa emerken bırakıyor uyanıkken mümkün değil emmiyo yinede kilo alımı normal yediklerine dikkat et biraz canım görürsün bak kilo alımını etkileyecektir 4 ayda erken ek gıdaya başlıcam mecbur böyle ölüm zulmü emmeyle olmuyor 🤷🏻‍♀️ Uyanıkken acıktığında güzel emip doyuyorsa bence kiloya takılma unutma ilk 2 ay hızlı sonra yavaş alırlar bende persentile göre değerlendiriyorum evde hassas tartı var karar aldım tartmıyorum 15 de bir en erken 10 gün tartıcam. açlık tokluk kaka çiş olayı değişik çıkarır sonucu

tuce_tuce tuce_tuce bizimki sadece uyurken emiyo olaki uyanacak olursa emerken bırakıyor uyanıkken mümkün değil emmiyo yinede kilo alımı normal yediklerine dikkat et biraz canım görürsün bak kilo alımını etkileyecektir 4 ayda erken ek gıdaya başlıcam mecbur böyle ölüm zulmü emmeyle olmuyor 🤷🏻‍♀️ Uyanıkken acıktığında güzel emip doyuyorsa bence kiloya takılma unutma ilk 2 ay hızlı sonra yavaş alırlar bende persentile göre değerlendiriyorum evde hassas tartı var karar aldım tartmıyorum 15 de bir en erken 10 gün tartıcam. açlık tokluk kaka çiş olayı değişik çıkarır sonucu
Yediklerim aynı aslında dikkat ediyorum vitamin takviyesi alıyorum 3 saat bekleyince güzel emiyor cidden ben abartıyorlar. 3300 doğdu 23 aralıkta 3100 kaldı . 48 cm di eşim ölçtü şuan 61 dio 5600 gram

Canım havaalanlarından şu aralar uzak durmakta fayda var. Eşinin yanında olmaması zordur mutlaka. Ne kadar öküzlük yapsalar da en azından aynı kaygıları yaşadığın birinin yanında olması iyi hissettiriyor. Yaşadığın süreç gerçekten zor Allah yardımcın olsun. 40 ı çıktıktan sonra ben eskiye göre çok çok rahatladım açıkçası. Ama o ilk zamanlar çıldırabilirdim😱 sen o durumu hala yaşıyorsun valla Allah yardımcın olsun inşallah. Ama şunu düşün geçiyor ve her bebek mutlaka normale dönüyor sadece seninki biraz uzun sürdü☺ Bana geçecek dediklerinde inanmıyordum ama geçiyormuş gerçekten. Senin de geçecek inş merak etme. Ha bi şey bitip bi şey başlayacak ama welcome to çocuklu yaşam yapacak bi şey yok🤷‍♀️
Evet cnm bugün bi arkadaşıma ah bi anne dese dedim ohoo günde milyon kere anne diyince yeter anne deme diceksin dedi:) artık bi beklentim yok walla şu çocuğu sağlıkla büyütiym inşallah eskiden kardeş mutlaka derdim bana 3 çocuk etkisi oldu resmen doğdu bi 40 ı çıksın dedim bişey değişmedi 3 aylık olsun dedik oda oldu şimdi bi ek gıdaya geçelim diyorum hayırlısı artık her bebek aynı diil işte maşallah sen rahatlamışsın biraz ne güzel darısı başıma diyorum

Yediklerim aynı aslında dikkat ediyorum vitamin takviyesi alıyorum 3 saat bekleyince güzel emiyor cidden ben abartıyorlar. 3300 doğdu 23 aralıkta 3100 kaldı . 48 cm di eşim ölçtü şuan 61 dio 5600 gram
Yengemin oğlu 2 dk emerdi 1 buçuk saatte bir tosun paşaydı eltim ağızlarından zorla çekerdi memeyi üstelik sütlüydü de ama bebekleri hep sabit her ay 800 gram alırdı iyi emiyorsa ne güzel bırak acıktığı zaman emsin karnı doyuyorsa huzurluysa kilo önemli değil önemli olan anne sütü mucizesini alabilmesi alıyorsa. 6 ayda ek gıda zamanı zaten her türlü besin verme imkanımız var 😉

Yengemin oğlu 2 dk emerdi 1 buçuk saatte bir tosun paşaydı eltim ağızlarından zorla çekerdi memeyi üstelik sütlüydü de ama bebekleri hep sabit her ay 800 gram alırdı iyi emiyorsa ne güzel bırak acıktığı zaman emsin karnı doyuyorsa huzurluysa kilo önemli değil önemli olan anne sütü mucizesini alabilmesi alıyorsa. 6 ayda ek gıda zamanı zaten her türlü besin verme imkanımız var 😉
Çok haklısın 😍 ben biraz deneyimsizim stres yapıyorum

İnşallah canım şimdi uyuttum çok tatlı duruyo uyanınca kaldır beni diye ağlıyo gözünden hüngür hüngür yaş geliyo resmen ya sabırrr
Acaba erken mi diş çıkaracak kuzucuk sonuçta siz 3 aylık olmuşsunuz MaşaAllah 4,5 aylıkken çıkarıcaksa ondan kucak isteyebilir benim oğlumda diş zamanları zank gibi yapışırdı çok sinir bozucu oluyordu ama diş attıktan sonra meğer ondanmış derdim acı hissedince kucağımızda avunmak sankinleşmek istiyorlar

Arkadaşlar çok moralim bozuk. Kızım 1 ayda 600 gr almış. Sadece emziriyorum. Doktor 15 gün sonra yine çağırdı. Sanırım kaliteli beslenmeyi bozdum. Birde çocuk ağlıyor yemeğim yarım kalıyor sonra iştahım kaçıyor. 2 öğün yiyorum günde acıkmıyorum. Kahvaltı geç yapıyorum. Vicdan azabı çekiyorım moralim çok bozuk. 😔

Arkadaşlar birde imom latte piyasada artık yokmuş. Konu konuşulmuştu anımsayamadım. Hangi vitamini kullanıyorsunuz emzirme dönemi için?💉💊

Yaşlılık çok zor cidden. Onlara hiçbir şey diyemiyorum.Allah hayırla atlatmayı nasip etsin bu dönemleri inş
Doğuracaksan hemen doğur benim düştüğü. Hatay’a düşme en ihtiyaç duydukları zamanda ikinci olması çocuklar icin çok yıpratıcı ama yaş Aralık’ları az olunca ikiz gibi büyüyorlar ikiside aynı ilgiyi görüyorlar. Ya araları 1 yaş olmalı en yada en az 4,5 yaş bu benim düşüncem tecrübelerime dayanarak 😅

Ben ücretsiz izindeyim. Öğretmenim. Seneye başlıcam inş. Bunaldım ama kimseye bırakmak istemiyorum. Zaten ruh halim bi garip. Çok seviyorum Allah eksikliğini vermesin ama ben rahatıma çok düşkünüm çocuk bana ağır geldi bi yandan kızım yalnız kalacak diye üzülüyorum bi yandan ikinci çocuğu gözüm yemiyor. Ama yaş 35 oldu yapacaksam gecikmemek lazım allakmbullak kafam :KK47:
Aynı ben 🙈

Bende ilk çocukta stres çaresizlik acıma duygusu vardı sadece gerçekten insan çok tecrübesiz oluyor bu yüzdende tedirgin 🙃
Aynı ben bende şuan öyleyim🤣
Arkadaşlar çok moralim bozuk. Kızım 1 ayda 600 gr almış. Sadece emziriyorum. Doktor 15 gün sonra yine çağırdı. Sanırım kaliteli beslenmeyi bozdum. Birde çocuk ağlıyor yemeğim yarım kalıyor sonra iştahım kaçıyor. 2 öğün yiyorum günde acıkmıyorum. Kahvaltı geç yapıyorum. Vicdan azabı çekiyorım moralim çok bozuk. 😔

Arkadaşlar birde imom latte piyasada artık yokmuş. Konu konuşulmuştu anımsayamadım. Hangi vitamini kullanıyorsunuz emzirme dönemi için?💉💊
🥺 boyu kaç cm uzamış

49AD2F18-56DF-4164-B234-87F97E41CD76.webp

Kızlar bebeklerin kontörlerini doktorlarla konuşup ertelemekte fayda var diye düşünüyorum sonuçta bağışıklık sistemleri tam gelişmedi tebdir almakta fayda var

Acaba erken mi diş çıkaracak kuzucuk sonuçta siz 3 aylık olmuşsunuz MaşaAllah 4,5 aylıkken çıkarıcaksa ondan kucak isteyebilir benim oğlumda diş zamanları zank gibi yapışırdı çok sinir bozucu oluyordu ama diş attıktan sonra meğer ondanmış derdim acı hissedince kucağımızda avunmak sankinleşmek istiyorlar
Benimki de oyle eli de hep agzinda

Evet sürekli kilo alsalar 1 yaşında 12 kilo olurlar:KK66: giderek azalacak alımları.
Ben iptal ettim randevumu. Aşıyı sağlık ocağında yaptırıcam. Bu arada bexsero 450 tl imiş ya
Bizim doktor Bexsero ve menveo ikisini yaptı. Ateş yapıyor mu arkadaşlar ? Benim dr da takip et olabilir dedi

Son düzenleme:
Aynı ben bende şuan öyleyim🤣

🥺 boyu kaç cm uzamış
Boy şuan :62 cm Kilo: 5480 gr.
Bugün 3 ay+1 günlük
Geçen ay boyu 60 cm idi hızlı uzamıştı. Doğum kilosuna göre alım iyi ama bir öncekine göre 800-850 olsa çok iyi derdim fena değil ama beslenmene dikkat et dedi 😔 15 gün sonra kontrole çağırdı. Bağırarak ağlayacaktım kötü oldum

Boy şuan :62 cm Kilo: 5480 gr.
Bugün 3 ay+1 günlük
Geçen ay boyu 60 cm idi hızlı uzamıştı. Doğum kilosuna göre alım iyi ama bir öncekine göre 800-850 olsa çok iyi derdim fena değil ama beslenmene dikkat et dedi 😔
Kaç doğmuştu bak kimle konuşsam çocuk artık öyle hızlı kg almayacak hızlı büyümeyecek diyorlar . Sıkma canını

Back
X