• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bende aynı sekılde ama gun ıcındede yıyorum ben kasıklıyorum arada gıdıp geldıkce gunde bır ogunume ayran veya yogurt eklıyorum yumurta yıyorum yeşil mercımek tuketıyorum sıklıkla bunlar sutun kalıtesını arttıyır dıye duymustum
Bende çok yoğurt yiyorum hergün mutlaka mercimeği bende deneyeyim. Ebe bana gece sütü çok önemli yağı daha fazla demişti

Bende çok yoğurt yiyorum hergün mutlaka mercimeği bende deneyeyim. Ebe bana gece sütü çok önemli yağı daha fazla demişti
Evet gunduz ve gece sutu farklı olurmus yaglı sut uyku getırdıgı ıcın gece daha yaglı olurmus ve faydalıymıs ben bı ara gece emzırmelerımı sıklastırmak ıstemıstım ama benımkı bes dk dan fazla emmedı hıc sureyı azaltınca

Evet gunduz ve gece sutu farklı olurmus yaglı sut uyku getırdıgı ıcın gece daha yaglı olurmus ve faydalıymıs ben bı ara gece emzırmelerımı sıklastırmak ıstemıstım ama benımkı bes dk dan fazla emmedı hıc sureyı azaltınca
Bende bu geceden itibaren uykuya yenik düşmeden direneceğim emzirmek için ayda 800 gram istiyorum

helvayı bende denedım ama tahın pekmez kadar ıse yaramıyor tahın pekmez tuketıyorum bende bu aralar sureklı ve daha cok oldugunu dusunuyorum ve helvadan tahın pekmezın daha faydalı olacagını dusunuyorum kızıma ve bana benım fıkrım tabı bu
Pekmez de yiyorum maşallahım var zaten midem her geçen gün kendini aşıyor😂

Bu bebeklerin bu ay kg almamalarının sebebi ne ya bende birtek benimki böyle zannediyordum

Benımkıde oyleydı ve hatta kaldırır kaldırmaz kusuyordu ben sımdı barı olanı gıtmesın dıye dırek yatırıp agzına emzık verıyorum duruyo allahtan emzık verınce kusmuyor
Benimki emzik almadı. Bağırıyor gazı olunca bi de. Rahatlasın diye çıkarmasına yardım ediyorum mecbur🤷‍♀️

Benimki emzik almadı. Bağırıyor gazı olunca bi de. Rahatlasın diye çıkarmasına yardım ediyorum mecbur🤷‍♀️
Bızımkıde bı kac gun almak ıstemdı ama kv baya ugrastı aldırmak ıcın ac olunca dene bı ama tam acıkınca degıl tabı bıde emzıgı bız basta bılemedık agzına katınca kusturdu kızımı ıttırmemek gerekıyormus agzına katıp durduk oyle . Ben ıstememıstım hıc basta almasını sımdıde ıyı mı oldu kotu mu oldu bılemıyorum 🤷🏻‍♀️

Bızımkıde bı kac gun almak ıstemdı ama kv baya ugrastı aldırmak ıcın ac olunca dene bı ama tam acıkınca degıl tabı bıde emzıgı bız basta bılemedık agzına katınca kusturdu kızımı ıttırmemek gerekıyormus agzına katıp durduk oyle . Ben ıstememıstım hıc basta almasını sımdıde ıyı mı oldu kotu mu oldu bılemıyorum 🤷🏻‍♀️
Emzik benim hayatımı kurtardı yemek yapacağım mesela çocuk tok altı temiz sorun yok ama mırıldanıyor pusette emziği veriyorum biraz onunla oyalanıyor . Uykuya dalarken Yardımcısı oluyor

Benim oglum gunfuz 10 dk,20 dk 2 3 kez uyuyor sadece. Gerisi hep zıpzıp,oyun,evi gezmece. Ama uyuyunca guzel uyuyor. 8de uyuyor 12 1 gibi emiyor geri yatiyor ondan sonra 4 gıbı ve 6-7de uyaniyor,mesaimi baslatiyor. Yani ilk derin uykusunda 4 5 saat kesintisiz uyugor ve dr uyandırma dedi bana. Kilo alimi iyi belki o yuzden demistir ama uykuda da büyüyor bence gozume oyle geliyor

Kızlar bizim kızında kilosu büyük ihtimalle az gelicek yarın çünkü benim sütüm çok azaldı kızlar mama ne kullanıyorsunuz meme artı mama devam eden arkadaşlar ne kadar sıklıkla mama veriyorsunuz ve ne kadar ilk defa mama vericem bilmiyorum hangi marka alayım mama
[
Hipp kullanıyorum canım. Anne sütüne en yakın ve sindirimi kolay hipp combiotic 1 ismi gaza karsı da etkili. Meme+mama veriyorum ben. Sütüm gün içerisinde az oluyo eğer emip ağlarsa memeden sonra mama takviye ediyorum. İki saatte bir ya da üç saatte bir vermem durumunda mama miktarı değişiyo kiloya göre hesaplanıyor. Kaç kilo?

Emzik benim hayatımı kurtardı yemek yapacağım mesela çocuk tok altı temiz sorun yok ama mırıldanıyor pusette emziği veriyorum biraz onunla oyalanıyor . Uykuya dalarken Yardımcısı oluyor

Bizimkide emzigi tutmadı cokta zorlamadım.
Sımdi tok ve uyanik oldugunda oyalanmak icin oyun halısindan faydalaniyoruz.
Baya seviyor.
Bunu denedinizmi bilmiyorum.
Fisher price nin pianolu oyun halisi var.
Pianosuna bayiliyor. Surekli oynamak istiyor. Bende o arada işlerimi halledebiliyorum

Bizimkide emzigi tutmadı cokta zorlamadım.
Sımdi tok ve uyanik oldugunda oyalanmak icin oyun halısindan faydalaniyoruz.
Baya seviyor.
Bunu denedinizmi bilmiyorum.
Fisher price nin pianolu oyun halisi var.
Pianosuna bayiliyor. Surekli oynamak istiyor. Bende o arada işlerimi halledebiliyorum
Bizde de oyun halısı ilgi çekmedi pek. Eve temizlik için bayan alamıyorum yaşadığımız şehirde kimsemiz yok her işi ben yapıyorum o yüzden işlerim öyle hızlı bitmiyor 😔 oğlum da gündüzleri uzun uyumuyor genelde 30 dk filan 3 kez öyle uyuyor . Bende bebek arabasına koyuyorum tezgahın yanına getiriyorum ağzına da emzik veriyorum ( her zaman almıyor ) ona şarkı filan söylüyorum öyle duruyor göz teması istiyor 😁 geçen hafta sonu eşim nöbetçiydi bende mutfağı temizledim tezgahın üzerinden aşağı minik Kurbağa diye bağıra bağıra boğazım şişti😀

Back
X