• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bizimkide emzigi tutmadı cokta zorlamadım.
Sımdi tok ve uyanik oldugunda oyalanmak icin oyun halısindan faydalaniyoruz.
Baya seviyor.
Bunu denedinizmi bilmiyorum.
Fisher price nin pianolu oyun halisi var.
Pianosuna bayiliyor. Surekli oynamak istiyor. Bende o arada işlerimi halledebiliyorum
Benim oğlum da çok sevdi oyun halısını aynı oyun halısı bizimki de epey vakit geçiriyor orda iyi oluyor

Benim kızım bu ay sadece 360 gr almış ve 2 aydır meme reddiyle uğraşıyorum ayakta emzirmekten ne kol kaldı ne bel😥
Keşke ayakta emse oğlumu öyle öyle emzirdim 9 Aydan sonra memeye aşık oldu bu minnoş sadece uykudayken alıyor biberona alıştırmaya çalışıyorum bezdim artık doydu mu açmı kaldı azmı emdi uyumadı aç kaldı derdinden. sağıp vericem hastane tipi kiralayıp yetmediği yerde mama olsun gerçekten hem bebeğe hem bize eziyet aç bırakıp gelişimini yavaşlatıp sırt emsin diye uğraşmakta iyi birşey değil 😔

Ben her yemegıne mutlaka katıyorum katılmayacaklara bıle hem gaza hem sute faydası varmıs cunku ben kızımda cok gaz sancısı yasamaz oldum şükür
Benim kızım gazlı bi bebek olmadı zaten çok şükür olması gerektiği kadar var. Baştan beri biogai damlayı kullanıyoruz onun faydası mı yapısal mı bilemiyorum tabi

Benim kızım gazlı bi bebek olmadı zaten çok şükür olması gerektiği kadar var. Baştan beri biogai damlayı kullanıyoruz onun faydası mı yapısal mı bilemiyorum tabi
Benim oğlumda aşırı gazlı değil ağlamaz öyle kolay kolay ama gaz huzursuz edince hep ıkınıp uyumuyordu maflor fayda etmedi gibi biogaia baya etki etti rahatladı alttan sürekli çıkarıyor büyüktede kullanmıştım o kolikti ondada fayda etmişti

tuce_tuce tuce_tuce yeşil mercimek gaz yapmıyo mu
Yapıyor olabilir. Ama ben hergün sabah akşam demlediğim rezenenin içine kimyon atıyorum ayrıca içtiğim süt çayının içinde de kimyon var . Ondan mıdır bilmem ama oğlum öyle gazlı olmadı hiç ilk başta dikkat ettim evet şimdi herşeyi yiyorum yemesem zaten hastalanacağım

Benim oğlumda aşırı gazlı değil ağlamaz öyle kolay kolay ama gaz huzursuz edince hep ıkınıp uyumuyordu maflor fayda etmedi gibi biogaia baya etki etti rahatladı alttan sürekli çıkarıyor büyüktede kullanmıştım o kolikti ondada fayda etmişti
Bizimki de alttan çıkarıyor maşallah😁 15. Günden beri kullanıyoruz damlayı. 4. Ayın sonunda bırakmayı düşünüyorum sen ne önerirsin

Kızlar şimdi sağlık ocağından geliyoruz rota aşısını oldu boyu 60,5 cm kilo 5200 ebe normal değer aralığında mamaya gerek yok dedi
Şimdi sağlık ocağından geldim menenjit b aşısını yaptırdım. Tartma ve boy ölçme işlemlerini yapmıyoruz dedi hemşire, pusetinden bile indirmeden iğneyi yaptı hemen gidin dedi;)

Bizde de oyun halısı ilgi çekmedi pek. Eve temizlik için bayan alamıyorum yaşadığımız şehirde kimsemiz yok her işi ben yapıyorum o yüzden işlerim öyle hızlı bitmiyor 😔 oğlum da gündüzleri uzun uyumuyor genelde 30 dk filan 3 kez öyle uyuyor . Bende bebek arabasına koyuyorum tezgahın yanına getiriyorum ağzına da emzik veriyorum ( her zaman almıyor ) ona şarkı filan söylüyorum öyle duruyor göz teması istiyor 😁 geçen hafta sonu eşim nöbetçiydi bende mutfağı temizledim tezgahın üzerinden aşağı minik Kurbağa diye bağıra bağıra boğazım şişti😀
Rabbim yardimcınız olsun alısma zamanlarındayız.
Vakit gectikce buyuyüp bizden ayrilacaklar.
Aslinda bir yönden gercekten özleyecegiz bu hallerini.
Bende artik temizlik yemek filan cok takmiyirum.
Bebegimizle zaman gecirmek gercekten güzel.
Misafir bile gelse eskiden baya özenirdim
artik Allah ne verdiyse 🥰
Bebişimizden kıymetli degiller ya .

Kızlar bugün yalnızım iki çocukla ve minik hiç kucaktan inmiyo kahvaltıyı zor yaptık öğle yemeği yapmam lazım ama ne mümkün kız kucağımda uyumak üzere uyursada kucaktan indiği an ağlıyo

Kızlar ben yine katılamadım konuşmalara ya annemlerin yanına rahat ederim diye geldim burda da ev işi çok çıkıyo kalabalığız çamaşır kurutma makinesi günde 2 kere devalı sofra kaldır kur annem yemek yaparken ben kızımla ilgileniyorum ortalık karışıyo bikaç kişi bakınca herkesin düzeni farklı bi yandan iyi oluyo geceleri uyuyabiliyorum daha çok ama evimi özledim virüsten dolayı gidemiyoruz risk almayalım diye doktorumuza da gidemicez bizim aşı ve kontrol 10 gün sonra 4. Ay rota var sağlık ocağında yaptrcam
Herkeste genel olarak kilo alımı yavaşlamış ama bu aylarda normal diye biliyorum bakalım bizim nolcak
Biri sormuştu mama olarak hipp combiotik kullanıyorum ama aptamilde iyi bence hepsini kullandım şu mamayı bırakıcağım günü iple çekiyorum ek gıda dönemi için çok heycanlıyım☺️

Gündüz uykularımız çok kötü uyumakta zorlanıyo 15 dkka uyuyo maximum devamlı oyalanmak istiyo nasıl oynatcağımı şaşırdım dönenceye bakıp duruyo ama ona da çok koymak istemiyorum dışarıda çıkamıyoruz artık darlandım sağlıklı olalımda yeter tabi

Back
X