2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
İlk 2 ay 1 kilo aldı bu şekilde en azından emzirebiliyorum ya biberonu da almayıp memeyi bıraksa diye korkuyorum doktoruma sordum bu ay boya gitmiş sakın mamaya yada biberonla başlama 4.ay bakacaz dedi bakalım bu ay da bi deneyelimde olmadı emzirme danışmanı tutacam

Ben menenjit aşısına karar veremiyorum çok yeni bir aşıymış çünkü. Napsam ki ya

Ateşölçerinin markasını yazar mısın canım. Memenin musun?

Ateşölçerinin markasını yazar mısın canım. Memenin musun?
Braun ntf 3000. Memnun muyum bilmiyorum. Bu cihazlar iki kaş ortasından ölçmek için tasarlanmış ordan ölçüyorum 39 mesela. Dayanamayıp kol altına tutuyorum 41. ) mıhtemelen alındaki doğru çünkü amacı o. Ama 41i görünce bir hoş oluyor insan.
Temassız ölçmesi ve sesinin gerektiğinde kısılması güzel. Komşunun dereceai ile aynı derecede ölçtü. 2 sene oldu alalı.

Saubern BNT9603 diye bi cihaz buldum. Biraz pahalı o yüzden kullanmış birinden direkt yorum almak istiyorum

Saubern BNT9603 diye bi cihaz buldum. Biraz pahalı o yüzden kullanmış birinden direkt yorum almak istiyorum☺
O kadar pahalı bir şeye gerek var mı bilmiyorum açıkcası. Genel olarak temassızlara güvenmiyorum ama yaklaşık bir şey söylüyor işte. Bebekken kolaltı eski tiple kontrol yapılıyor ondan da mutlaka olsun elinde onlar ucuz zaten. Buyuyunce kolaltını kullandırmıyor benimki.
Benim kullandığım üründe de sıcakluğa göre renk değiştirme ve gece ısığı var.

O koltuk altı olandan var ama güvenilir mi bilmiyorum o yüzden sağlam bi temassız alayım dedim. Pahalılık kısmını artık es geçiyorum çocuğa çalışıyoruz artık kendime asla harcamayacağım miktarları pat diye Çıkarıp veriyorum çok şaşkınım

Vicio focus var bende memnunum bu arada o aşı yakında takvime girer çünkü görülme sıklığı arttı ve bence yaptırmalısın çünkü görüldüğünde hasar bırakıyo dedi doktorumuz öyle ilaç meraklısı bi doktor değil hacettepe mezunu yüksek ihtisasını bağışıklık üzerine yapmış ben ona güvenip yaptırcam inş 5 ve 7. Ay karar verdik

Bizim doktorumuz koltuk altının daha güvenilir olduğunu söyledi biz de temassız kullanıyorduk geçen ay aşıdan sonra ateşlendiğinde doktorla görüşünce koltuk altından ölçün dedi o daha net sonuç verir dedi.

Bızım doktorumuz alacak durumunu varsa en ıyısı kulaktan olcen demıstı yoksa koltuk altı en ıdealı dıye onermıstı alından olcmeyı dogru bulmuyorlar hastne ortamında bır suru kısı oldugu ıcın o ıdeal ama sız evlerınızde kullanmayın dedı bende hem alın var hem koltuk altı dayanamıyorum ıkısındende bakıyorum

Daha mı güvenilirmiş bi de Benimki koltuk altında durmasına izin vermiyor ki

Markası ne? Memnun musun? Buradaki arkadaşların yazıklarından sonra tereddüte düştüm alıp almama konusunda

Markası ne? Memnun musun? Buradaki arkadaşların yazıklarından sonra tereddüte düştüm alıp almama konusunda
Ben evebekten almıstım soyle anltım sana koltuk altı olcerıyle daha sabah bıraz atesı var gıbıydı sankı bakkm dedım 36 kusur cıktı alından olctugumde 37 dıyor cocugum bıraz aglamıstı ondan alından fazla cıktıgını dusundum bı kac dk sonra susup bıraz gulunce baktım alında dusmustu

Eger durumun ıyıyse kulaktan olcecek bısı al derım koltuk altını bızımkıde sevmıyor ama bı kac defa zorlada olsa bakıyorum ıkı koltuk altınada tutuyorum aletı

Bexsero yaptıran var mı? Sabah yaptırdıö şuan ateşi 39 ve çok ağlıyor
Cnm çok geçmiş olsun ateş düşürücü vererek iyi yapmıssın bizde çok huysuzluk oldu sabaha kadar nöbet tuttuk ben bi iki kaşık ılık su da vermiştim geçer inşallah hemen

Bende dün kulaktan ölçer aldım weewell markası çok kolay ölçülüyo koltukaltından çok zorlandım o yüzden bunu aldım yoksa en güvenilir koltukaltıymış

Eger durumun ıyıyse kulaktan olcecek bısı al derım koltuk altını bızımkıde sevmıyor ama bı kac defa zorlada olsa bakıyorum ıkı koltuk altınada tutuyorum aletı
Yorumlara baktım aletlerde korkmadan sonra fiyatlar 2 ye katlamış. Fırsatçılık orda da çıkmış şişirmişler yani. Koronanın belirtisi yüksek ateş ya. Sinir oldum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…