- 6 Nisan 2019
- 57
- 66
- 8
- 36
İlk 2 ay 1 kilo aldı bu şekilde en azından emzirebiliyorum ya biberonu da almayıp memeyi bıraksa diye korkuyorum doktoruma sordum bu ay boya gitmiş sakın mamaya yada biberonla başlama 4.ay bakacaz dedi bakalım bu ay da bi deneyelimde olmadı emzirme danışmanı tutacam350 gram çok az ama canım belliki emme reddi beslenememesine neden oluyor bence diretmemek lazım inatlaşınca da almıyorlar bizim Mart annelerinde bir arkadaş sağarak bebeğini besledi sık sapmaktan sütü fazlaca arttı birde süt anne oldu başkasına bebeğede her fırsatta denedi ve bebek biberonu bırakıp sadece annesini emmeyi tercih etti
Bilmiyorum ki aile hekimindeki hemşireni ara sor canımAsılar sonra yapılabılıyor mu bız o zaman hıc gıtmeyelım bu vırus korkutuyor benı
Ateşölçerinin markasını yazar mısın canım. Memenin musun?Kaş arasından temassız ile. Suan düşmüş ateşi 35.8. Üstünü az örtsem üşür, çok örtsem ateşi çıkar farketmezsem mi. Şimdi de bunu düşünüyorumçok minikler hiç kıyamıyorum.
Braun ntf 3000. Memnun muyum bilmiyorum. Bu cihazlar iki kaş ortasından ölçmek için tasarlanmış ordan ölçüyorum 39 mesela. Dayanamayıp kol altına tutuyorum 41.Ateşölçerinin markasını yazar mısın canım. Memenin musun?
Saubern BNT9603 diye bi cihaz buldum. Biraz pahalı o yüzden kullanmış birinden direkt yorum almak istiyorumBraun ntf 3000. Memnun muyum bilmiyorum. Bu cihazlar iki kaş ortasından ölçmek için tasarlanmış ordan ölçüyorum 39 mesela. Dayanamayıp kol altına tutuyorum 41.) mıhtemelen alındaki doğru çünkü amacı o. Ama 41i görünce bir hoş oluyor insan.
Temassız ölçmesi ve sesinin gerektiğinde kısılması güzel. Komşunun dereceai ile aynı derecede ölçtü. 2 sene oldu alalı.
O kadar pahalı bir şeye gerek var mı bilmiyorum açıkcası. Genel olarak temassızlara güvenmiyorum ama yaklaşık bir şey söylüyor işte. Bebekken kolaltı eski tiple kontrol yapılıyor ondan da mutlaka olsun elinde onlar ucuz zaten. Buyuyunce kolaltını kullandırmıyor benimki.Saubern BNT9603 diye bi cihaz buldum. Biraz pahalı o yüzden kullanmış birinden direkt yorum almak istiyorum☺
O koltuk altı olandan var ama güvenilir mi bilmiyorum o yüzden sağlam bi temassız alayım dedim. Pahalılık kısmını artık es geçiyorum çocuğa çalışıyoruz artıkO kadar pahalı bir şeye gerek var mı bilmiyorum açıkcası. Genel olarak temassızlara güvenmiyorum ama yaklaşık bir şey söylüyor işte. Bebekken kolaltı eski tiple kontrol yapılıyor ondan da mutlaka olsun elinde onlar ucuz zaten. Buyuyunce kolaltını kullandırmıyor benimki.
Benim kullandığım üründe de sıcakluğa göre renk değiştirme ve gece ısığı var.
Vicio focus var bende memnunum bu arada o aşı yakında takvime girer çünkü görülme sıklığı arttı ve bence yaptırmalısın çünkü görüldüğünde hasar bırakıyo dedi doktorumuz öyle ilaç meraklısı bi doktor değil hacettepe mezunu yüksek ihtisasını bağışıklık üzerine yapmış ben ona güvenip yaptırcam inş 5 ve 7. Ay karar verdikO koltuk altı olandan var ama güvenilir mi bilmiyorum o yüzden sağlam bi temassız alayım dedim. Pahalılık kısmını artık es geçiyorum çocuğa çalışıyoruz artıkkendime asla harcamayacağım miktarları pat diye Çıkarıp veriyorum çok şaşkınım
Bizim doktorumuz koltuk altının daha güvenilir olduğunu söyledi biz de temassız kullanıyorduk geçen ay aşıdan sonra ateşlendiğinde doktorla görüşünce koltuk altından ölçün dedi o daha net sonuç verir dedi.O koltuk altı olandan var ama güvenilir mi bilmiyorum o yüzden sağlam bi temassız alayım dedim. Pahalılık kısmını artık es geçiyorum çocuğa çalışıyoruz artıkkendime asla harcamayacağım miktarları pat diye Çıkarıp veriyorum çok şaşkınım
Bızım doktorumuz alacak durumunu varsa en ıyısı kulaktan olcen demıstı yoksa koltuk altı en ıdealı dıye onermıstı alından olcmeyı dogru bulmuyorlar hastne ortamında bır suru kısı oldugu ıcın o ıdeal ama sız evlerınızde kullanmayın dedı bende hem alın var hem koltuk altı dayanamıyorum ıkısındende bakıyorumO koltuk altı olandan var ama güvenilir mi bilmiyorum o yüzden sağlam bi temassız alayım dedim. Pahalılık kısmını artık es geçiyorum çocuğa çalışıyoruz artıkkendime asla harcamayacağım miktarları pat diye Çıkarıp veriyorum çok şaşkınım
Daha mı güvenilirmişBizim doktorumuz koltuk altının daha güvenilir olduğunu söyledi biz de temassız kullanıyorduk geçen ay aşıdan sonra ateşlendiğinde doktorla görüşünce koltuk altından ölçün dedi o daha net sonuç verir dedi.
Markası ne? Memnun musun? Buradaki arkadaşların yazıklarından sonra tereddüte düştüm alıp almama konusundaBızım doktorumuz alacak durumunu varsa en ıyısı kulaktan olcen demıstı yoksa koltuk altı en ıdealı dıye onermıstı alından olcmeyı dogru bulmuyorlar hastne ortamında bır suru kısı oldugu ıcın o ıdeal ama sız evlerınızde kullanmayın dedı bende hem alın var hem koltuk altı dayanamıyorum ıkısındende bakıyorum
Ben evebekten almıstım soyle anltım sana koltuk altı olcerıyle daha sabah bıraz atesı var gıbıydı sankı bakkm dedım 36 kusur cıktı alından olctugumde 37 dıyor cocugum bıraz aglamıstı ondan alından fazla cıktıgını dusundum bı kac dk sonra susup bıraz gulunce baktım alında dusmustuMarkası ne? Memnun musun? Buradaki arkadaşların yazıklarından sonra tereddüte düştüm alıp almama konusunda
Ilk defa duyuyorum ıkısını bır arada oldugunu memnun musunKızlar benim aldığım ateş ölçer hem alın hem de kulaktan ölçüyor
Cnm çok geçmiş olsun ateş düşürücü vererek iyi yapmıssın bizde çok huysuzluk oldu sabaha kadar nöbet tuttuk ben bi iki kaşık ılık su da vermiştim geçer inşallah hemenBexsero yaptıran var mı? Sabah yaptırdıö şuan ateşi 39 ve çok ağlıyor
Yorumlara baktım aletlerde korkmadan sonra fiyatlar 2 ye katlamış. Fırsatçılık orda da çıkmış şişirmişler yani. Koronanın belirtisi yüksek ateş ya. Sinir oldum o yüzdenEger durumun ıyıyse kulaktan olcecek bısı al derım koltuk altını bızımkıde sevmıyor ama bı kac defa zorlada olsa bakıyorum ıkı koltuk altınada tutuyorum aletı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?