- 7 Mart 2020
- 462
- 384
- 33
Kuru bez dedınızde merak ettım altını kac saate bır degıstırıyosunuzEmme reddi 5,6 saat istememeler kuru bezler vs yinede 750 gr almış oğlum bu ay boydan hala haberimiz yok doktor kalça çıkıklığı yapıyor ölçmüyoruz dedi zaten sağlıkocağına hiç götürmedim motor gelişimi iyi MaşaAllah. Bakalım nezaman bitecek emme reddimiz büyük olan perişan oldu küçük yüzünden resmen şakın bu yaşlarda yapmayın en ilgiye ihtiyaç duyduğu zaman sabır ilgi oda bende ikiside yok malasef
KAka yapmazsa bazen iki bez zor doluyor canım gece iyi emer yaparsa günde 3 bez hepsi toplamKuru bez dedınızde merak ettım altını kac saate bır degıstırıyosunuz
Benimki eşşek kadar daha kıskanıyo ilgi bekliyo çene 5 dk durmuyo sürekli anne anne o bu yok şu yok tuvalete gidiyorum beni bekle gel top oynayalım maç yapalım oy oy şimdiki aklım olsa 10 yaşından önce yapmazdım Allah nasip etti çok şükür ama öyle vallaEmme reddi 5,6 saat istememeler kuru bezler vs yinede 750 gr almış oğlum bu ay boydan hala haberimiz yok doktor kalça çıkıklığı yapıyor ölçmüyoruz dedi zaten sağlıkocağına hiç götürmedim motor gelişimi iyi MaşaAllah. Bakalım nezaman bitecek emme reddimiz büyük olan perişan oldu küçük yüzünden resmen şakın bu yaşlarda yapmayın en ilgiye ihtiyaç duyduğu zaman sabır ilgi oda bende ikiside yok malasef
Bızım dort bes dolduruyor ama 700 gram almıstı gecen ayKAka yapmazsa bazen iki bez zor doluyor canım gece iyi emer yaparsa günde 3 bez hepsi toplam
Yok gaz yapan şeyleri yemiyorum canım onun dışında herşeyi yiyorum hatta çok iştahlıyım kendimi hiç kısmıyorum emdiği az zaten bari kaliteli süt alsın diye. Büyük oğlum ilk ay 2200 gram almıştı ikinci ay 1500 gr alerjisi için diyet yapmaya başlayınca hiç yaramamıştı sütüm yemeye dikkat etmek lazımDogru duzgun bısı yememıstım hersey gaz yapıyor dıye belkı ondan mı bılmıyorum bu ay herseyı yedım bakalım mercımek falan sen dıkkat edıyor muydun
Off çok zormuş aynen öyle güya annemlere geldik baksınlar diye tuvalete bile ben götürüyorum evde en azından babasıyla gitmeyi kabul ediyor duBenimki eşşek kadar daha kıskanıyo ilgi bekliyo çene 5 dk durmuyo sürekli anne anne o bu yok şu yok tuvalete gidiyorum beni bekle gel top oynayalım maç yapalım oy oy şimdiki aklım olsa 10 yaşından önce yapmazdım Allah nasip etti çok şükür ama öyle valla
Ay benimkide öyle normalde çalışırken annem bakıyodu şimdi herşeyi annem yapsın diyo beni çok yoruyo küçük her zaman zaten kucakta fena zorlanıyorum kıskançlık başladı hafiften eşim iki hafta izin aldı annem gelmeyecek bukezde mutfak yemek çamaşır hep bana bakıyo tam dışarlara çıkıyoken virüsümüz eksikti pisler yediler yarasalarıOff çok zormuş aynen öyle güya annemlere geldik baksınlar diye tuvalete bile ben götürüyorum evde en azından babasıyla gitmeyi kabul ediyor du
Maşallah canım cok ıyı almısYok gaz yapan şeyleri yemiyorum canım onun dışında herşeyi yiyorum hatta çok iştahlıyım kendimi hiç kısmıyorum emdiği az zaten bari kaliteli süt alsın diye. Büyük oğlum ilk ay 2200 gram almıştı ikinci ay 1500 gr alerjisi için diyet yapmaya başlayınca hiç yaramamıştı sütüm yemeye dikkat etmek lazım
Gercekten ya bende kac aydır evdeyım bahar gelsın cıkacak dıye hep bu zamanları dusunup kendımı tatmın etmıstım ama sımdıde bu basladı yıne evde tıkılı kaldıkAy benimkide öyle normalde çalışırken annem bakıyodu şimdi herşeyi annem yapsın diyo beni çok yoruyo küçük her zaman zaten kucakta fena zorlanıyorum kıskançlık başladı hafiften eşim iki hafta izin aldı annem gelmeyecek bukezde mutfak yemek çamaşır hep bana bakıyo tam dışarlara çıkıyoken virüsümüz eksikti pisler yediler yarasaları
AynenGercekten ya bende kac aydır evdeyım bahar gelsın cıkacak dıye hep bu zamanları dusunup kendımı tatmın etmıstım ama sımdıde bu basladı yıne evde tıkılı kaldık
Aynen 5. Aydan hatta diş çıkarmasindan sonra baslamak daha iyiBizde de bir rutin oluştu sayılır uyanık kalma süresi belli zaten ona göre yatırıyorum ama hamakta sallanarak uyuyor oğlum derdim onu ortadan kaldırmak desteksiz uyutabilmek onun için düşünüyorum.
Şu an için ben de öyle yapıyorum işlerimi vs. Oğlum uyudukça hallediyorum zaten şu an erken uyku eğitimi için olursa 4. 5. Ayda yapmak niyetim aklıma geldi bir sizlere sormak istedim
Benimkide aynı kafayı ittiriyo gazı var gibiAy ben deli olcam uyumuyor meme almıyor memeye yatırdığım an işkence ediyormuşum gibi bağırıyor. Sadece ilk uyandığındaki sersemlikle emerse emiyor yoksa yokNoldu bu çocuğa ya
Kurallarımız bebişin yararına doğru hep onun için ne uygunsa onu uygulamaya çalışıyoruzAynen 5. Aydan hatta diş çıkarmasindan sonra baslamak daha iyi
Asıri kuralci bir aile degilseniz diş öncesi bol bol bebege özgürlük tanimak kisisel gelisimi ve özgüven duygusu icin şart.
Meme reddi bu işte hoşgeldiniz biz bayadır budalarda takılıyoruzAy ben deli olcam uyumuyor meme almıyor memeye yatırdığım an işkence ediyormuşum gibi bağırıyor. Sadece ilk uyandığındaki sersemlikle emerse emiyor yoksa yokNoldu bu çocuğa ya
Geçici bir meme reddi yaşıyor olabilirsiniz geçenlerde bizim de öyleydi hep uykuluyken emzirdim durdum yine yapıyor arada sık sık deniyorum emzirmeyiAy ben deli olcam uyumuyor meme almıyor memeye yatırdığım an işkence ediyormuşum gibi bağırıyor. Sadece ilk uyandığındaki sersemlikle emerse emiyor yoksa yokNoldu bu çocuğa ya
Bazen öyle yapıyorlar . Telaşlanma.Ay ben deli olcam uyumuyor meme almıyor memeye yatırdığım an işkence ediyormuşum gibi bağırıyor. Sadece ilk uyandığındaki sersemlikle emerse emiyor yoksa yokNoldu bu çocuğa ya
Aynen öyleBenimkide aynı kafayı ittiriyo gazı var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?