Uyku düzeni değişti her şeye ağlar oldu bu atak hem zor hem uzun ya35günlük atak haftasına girmişiz kucak sevmeyen çocuğum kucaktan inmez oldu yandık valla![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyku düzeni değişti her şeye ağlar oldu bu atak hem zor hem uzun ya35günlük atak haftasına girmişiz kucak sevmeyen çocuğum kucaktan inmez oldu yandık valla![]()
Ayy pek hoş değil bu durum ama yine de hoşbuldum![]()
1 paketim kaldı 4 e geçicem sonra sizdemi sleepy kullanıyorsunuzAma siz 4 numaraya geçin benimki 6300 kadar oldu bende yeni geçtim. Hiç iz yapmıyor
Üşüşe illaki anlardın bence. Ben de çok sıkı giydirmiyorum ama üstünde örttüğüm hiçbir şey kalmıyor maalesefMesajlarınızı okuduktan sonra acaba ben ince mi giydirip uyutuyorum diye düşünmeye başladım. Oda ısısı 24 derece. Kıyafet uzun kol zıbın üstüne pijama üstü. Altına patiksiz tek bir pijama ayakları çıplak. Müslin örtü ile kundak yapıyorum üstüne de penye battaniye. Üstünü de açmıyor öyle. Soğuk mu oluyordur sizce? Gece süt vermek için kaldırdığımda başı hep terli sırtı sıcak oluyor o yüzden hiç acaba demedim.
Bizimki de aynı kundak yaptigim halde battaniyesini tepinerek kafasina kadar geçiriyordu bende battaniyenin kenarlarini yatağın kenarlarina sıkıştırmakta buldumKızlar kızım uyurken üstünde ne varsa sürekli açıyor. Sabah baktım beşikte 90 derece dönmüş yorganın altına falan sıkışacak diye korkuyorum bücürnasıl yatırıyorsunuz siz?
Aynen bizimkininse yanakları böyle hatta sulaniyordu doktorumuz hipokort ve hametan vermisti baya geçti ama kızımin eli sürekli suratinda kaşıyor oyuzden tam geçmek bilmedi doktorada gitmek istemiyorum şuanBenimkinin de yanakları böyle oluyor arada. Öptüğümüzde oluyor özellikle![]()
Pişik olur diye hiç degistirmedim ama bacak kısmı sıkıntı yapti molfixte düşünüyorumBen molfix 4 numara kullanıyorum doğduğundan beri çok memnunum
iz kalmaz inşallah. Yatak kısmında sıkıştırayım bakalım kenarlarıAynen bizimkininse yanakları böyle hatta sulaniyordu doktorumuz hipokort ve hametan vermisti baya geçti ama kızımin eli sürekli suratinda kaşıyor oyuzden tam geçmek bilmedi doktorada gitmek istemiyorum şuan
Bende uzun kollu zıbın altına ayaklı pijama uzerinede pijama takımı giydiriyorum ince battaniyesiyle kundak yapıp kalın battaniyesinide göbek üzerine kadar örtüyorum bazı çocuklar sıcağı sever bazısı sevmez bizler gibi bence vucut ısısı iyiyse normaldir üsuse anlarsınMesajlarınızı okuduktan sonra acaba ben ince mi giydirip uyutuyorum diye düşünmeye başladım. Oda ısısı 24 derece. Kıyafet uzun kol zıbın üstüne pijama üstü. Altına patiksiz tek bir pijama ayakları çıplak. Müslin örtü ile kundak yapıyorum üstüne de penye battaniye. Üstünü de açmıyor öyle. Soğuk mu oluyordur sizce? Gece süt vermek için kaldırdığımda başı hep terli sırtı sıcak oluyor o yüzden hiç acaba demedim.
Ayy yavrum ya gecedemi sürekli kalkıyorUyu kızım uyuuu uyu uyuuu saat başı kalkmaa kızımmmmmm kalkmaa
Aminn inşaallah dene bakalım bende işe yaradıiz kalmaz inşallah. Yatak kısmında sıkıştırayım bakalım kenarları![]()
Benimki totosu hep açıkta olsun istiyorBende uzun kollu zıbın altına ayaklı pijama uzerinede pijama takımı giydiriyorum ince battaniyesiyle kundak yapıp kalın battaniyesinide göbek üzerine kadar örtüyorum bazı çocuklar sıcağı sever bazısı sevmez bizler gibi bence vucut ısısı iyiyse normaldir üsuse anlarsınGorumcem her geldiğinde eline bakıp elleri soğuk üşüyor desede kendi bildigimden şaşmıyorum
Ay bunlar hep aynı ya çılgınlar gibi ağladığı anda bile açsam susuyor sonra mutluluktan çığlık atiyor bugünlerde bacaklarını havaya kaldırıp elleriyle tutmaya başladı baya seviyor ayaklarını hareket ettirip izliyorBenimki totosu hep açıkta olsun istiyorEn mutlu anları altını açtığım anlar
şu an altını açtım biraz havalansın diye bekliyorum bacaklar havada çılgınlar gibi oynuyor
![]()
Aynen öyle valla Allah yardımcımız olsunUyku düzeni değişti her şeye ağlar oldu bu atak hem zor hem uzun ya![]()
Amin inşallahdelirmeden çıkarız inş
Benimki de öyle bir de bu aralar bacakları iyice kaldırıyor ayaklarına bakıp çığlık atıyorBenimki totosu hep açıkta olsun istiyorEn mutlu anları altını açtığım anlar
şu an altını açtım biraz havalansın diye bekliyorum bacaklar havada çılgınlar gibi oynuyor
![]()
Walla iyiki yokmuş saçını başını yolma bu demekki:)Bizimkinin hiç saçı yok yoksa kesin onu da yapardı![]()
Saat başı kalkıyo azcık mama içiyo sonra uyuyo yarım saat sonra mıkırdanıyo tekrar başa sabah gülücüklerle hiçbişwy olmamış gibi de uyanıyo:)Ayy yavrum ya gecedemi sürekli kalkıyor
Tamam güvenilir madem ordan sipariş vereyim hemen dışarı çıkmak sıkıntı zatenBen netten web eczanemden alıyorum 3. Kez aldım bi sıkıntı çıkmıyo piyasadan daha uyguna geliyo kargosunu ödesen bile
Değiştirmek istiyosan önce dönüşümlü kullan yani bi ondan bi diğerinden yavaş yavaş alışır pişik yapmaz bencePişik olur diye hiç degistirmedim ama bacak kısmı sıkıntı yapti molfixte düşünüyorum
Bizim de böyle tek fark gece 2 buçuk 3-4 böyle bir saatte uyuyor ben uykusuzluktan mahvoluyorum çocuk uyumuyor. Gece iki üç saat keisntisiz uyurdu o da gitti yarım saat bir saatte bir uyanip ağlıyor sakinlesmiyor da. Ne zaman bitecek bu düzensizlik ben de çok merak ediyorum dişten mi ataktan mi neyse artıkKızlar size anlık uyku düzenini anlatıyımda halinize şükredin10:30 da uyudu en fazls uykusu 1 saat, mesela şuan 6 da uyandı emdi 6:10 da uyudu tam yatıcam 6:20 bidaha uyanıp emdi 35 geçe uyudu 45 daha uyandı ve emiyo
acıktığından değil asla ilk günden beri böyle emzirmeyince uyanıyo çok denedim benim bu kız büyürmü ya bu günler geçermi ki
Nasıl yani ağrısı sıkıntısı şimdi başlayıp 6 aya kadar devam mı ediyorBenimki elleriyle dişini kaşıyo ağlamaları onu gösteriyo şindiden ağrısı başlamıştır 6. Ayda çıkarır diye tahmin ediyorum