- 8 Mart 2019
- 680
- 796
- 103
Oyle degistireyim ozaman sleepyden memnunum ama bacak kısmı sıkıyor bizim kızın bacakları ton ton birazDeğiştirmek istiyosan önce dönüşümlü kullan yani bi ondan bi diğerinden yavaş yavaş alışır pişik yapmaz bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle degistireyim ozaman sleepyden memnunum ama bacak kısmı sıkıyor bizim kızın bacakları ton ton birazDeğiştirmek istiyosan önce dönüşümlü kullan yani bi ondan bi diğerinden yavaş yavaş alışır pişik yapmaz bence
Aa bizim doğum günleri aynıymışOyle degistireyim ozaman sleepyden memnunum ama bacak kısmı sıkıyor bizim kızın bacakları ton ton birazgecenlerde mecbur kaldım başka bir bez vermişlerdi hediye olarak bimin sanırım bacak kısmı baya rahat oldu ama bezin kalitesini beğenmedim onun
Bende sen soyleyince farkettim evet aynıymışAa bizim doğum günleri aynıymış ☺
Tabi o kadar sürüyo bazenBizim de böyle tek fark gece 2 buçuk 3-4 böyle bir saatte uyuyor ben uykusuzluktan mahvoluyorum çocuk uyumuyor. Gece iki üç saat keisntisiz uyurdu o da gitti yarım saat bir saatte bir uyanip ağlıyor sakinlesmiyor da. Ne zaman bitecek bu düzensizlik ben de çok merak ediyorum dişten mi ataktan mi neyse artık
Nasıl yani ağrısı sıkıntısı şimdi başlayıp 6 aya kadar devam mı ediyor![]()
Bacaklar tombişse 4no al molfix alırsanOyle degistireyim ozaman sleepyden memnunum ama bacak kısmı sıkıyor bizim kızın bacakları ton ton birazgecenlerde mecbur kaldım başka bir bez vermişlerdi hediye olarak bimin sanırım bacak kısmı baya rahat oldu ama bezin kalitesini beğenmedim onun
Maşallah canım boyu da iyi ama ben ölçtüm 65en fazla kiloyu bilmiyorum ama fazla almamış gibime geliyoKızlar bugün aşıları yaptrdık biraz önce geldik hemşire dışarı çıktı arabanın bagajına yatırdık öle yaptı aşıları çok ağlamadı eve geldik uyuyo hep yorgun düştü kuzum kan damlası başlayın dediler ama çok kararsızım önerdiğiniz bi marka varmı bestiron alıcaktım depolarda fln bile yok kalmamış boy kilo ölçülmedi biz evde ölçtük boy 68 cm 9 kg olmuş saat başı mama yerse olucağı buydu kollar taşımıyo artık bakalım ateş olucakmı inşallah olmaz calpol aldım yinede evde dursun diye
Kaç tane aşı oldu 2. Aydaki gibi miKızlar bugün aşıları yaptrdık biraz önce geldik hemşire dışarı çıktı arabanın bagajına yatırdık öle yaptı aşıları çok ağlamadı eve geldik uyuyo hep yorgun düştü kuzum kan damlası başlayın dediler ama çok kararsızım önerdiğiniz bi marka varmı bestiron alıcaktım depolarda fln bile yok kalmamış boy kilo ölçülmedi biz evde ölçtük boy 68 cm 9 kg olmuş saat başı mama yerse olucağı buydu kollar taşımıyo artık bakalım ateş olucakmı inşallah olmaz calpol aldım yinede evde dursun diye
Yok hiç üşüyüp hasta olmadı şimdiye kadar giydirdiklerim hep pamuklu sıcak tutuyorAy üşür sanki ya gerçi benim ev normale göre sıcak ama bizim oda serin yada ben sıcağı sevdiğimden üşüyorum penye battaniye ve bebeği hiç düşünemiyorum donar gibi geliyo![]()
Evimiz çok sıcak alt kat komşum da bebekli onlar da yakıyor kombiyi ondan çok örtmüyorumVücudu sıcaksa hasta olmuyorsa iyidiray bizim babamız acayip evhamlı zaten ince yatırmıyorum çocuğu battaniyesini de kalın bi de gece geliyo elektrikli sobayı açıyor oda soğumuş diye
kendisi de sonra burası çok sıcak diyip gidip oturma odasında uyuyor
3aydır bir türlü vszgeçiremedim bundan bi an önce havalar ısınsa da rahatlasak
Daha ne kadar örtecen zaten canım çift kat giydirip battaniyeyi de çift yapıyorsun elleri üşüdüğünü göstermez sen bildiğini okuBende uzun kollu zıbın altına ayaklı pijama uzerinede pijama takımı giydiriyorum ince battaniyesiyle kundak yapıp kalın battaniyesinide göbek üzerine kadar örtüyorum bazı çocuklar sıcağı sever bazısı sevmez bizler gibi bence vucut ısısı iyiyse normaldir üsuse anlarsınGorumcem her geldiğinde eline bakıp elleri soğuk üşüyor desede kendi bildigimden şaşmıyorum
9 kilo muuKızlar bugün aşıları yaptrdık biraz önce geldik hemşire dışarı çıktı arabanın bagajına yatırdık öle yaptı aşıları çok ağlamadı eve geldik uyuyo hep yorgun düştü kuzum kan damlası başlayın dediler ama çok kararsızım önerdiğiniz bi marka varmı bestiron alıcaktım depolarda fln bile yok kalmamış boy kilo ölçülmedi biz evde ölçtük boy 68 cm 9 kg olmuş saat başı mama yerse olucağı buydu kollar taşımıyo artık bakalım ateş olucakmı inşallah olmaz calpol aldım yinede evde dursun diye
Maşallah baya büyümüşKızlar bugün aşıları yaptrdık biraz önce geldik hemşire dışarı çıktı arabanın bagajına yatırdık öle yaptı aşıları çok ağlamadı eve geldik uyuyo hep yorgun düştü kuzum kan damlası başlayın dediler ama çok kararsızım önerdiğiniz bi marka varmı bestiron alıcaktım depolarda fln bile yok kalmamış boy kilo ölçülmedi biz evde ölçtük boy 68 cm 9 kg olmuş saat başı mama yerse olucağı buydu kollar taşımıyo artık bakalım ateş olucakmı inşallah olmaz calpol aldım yinede evde dursun diye
Fazla canım kilosu doktora göre de fazla ama boyuda uzun dedi sık sık vermeyin mesela bi öğünde. 120 ml içsin 3 saat sonra tekrar diyo ama bizimki saat başı istiyo ama 60ml içiyo gözünden yaş geliyo vermezsek biraz azaltmaya çalışıcam ama nası dayancam bilmiyorum bi yandan tabi kollar bacaklar ısırmalık9 kilo muugerçi boyu da uzun ama yine de persentilin üzerinde gibi geldi bana. Doktorunuza danıştınız mı? Belki daha az kilo yapan mı mama tavsiye eder. Belki normaldir benim hiç tombik bebeğim olmadığı için tuhaf gelmiştir. Kolunuza kuvvet walla. Boğum boğumdur o şimdi ay sevesim geldi,
Saol cnm inşallah çıkmaz ateşi bakalımMaşallah baya büyümüşcalpol almakla iyi yapmışsın ateşi olursa verirsin canım geçmiş olsun
Sen yine de kontrollü git canım doktora danışarak tabi. Yağ hücreleri gereğinden fazla büyürse Alalh korusun ilerde obeziteyle falan uğraşmasın çocuk. Ama doktor daha iyisini bilir tabiFazla canım kilosu doktora göre de fazla ama boyuda uzun dedi sık sık vermeyin mesela bi öğünde. 120 ml içsin 3 saat sonra tekrar diyo ama bizimki saat başı istiyo ama 60ml içiyo gözünden yaş geliyo vermezsek biraz azaltmaya çalışıcam ama nası dayancam bilmiyorum bi yandan tabi kollar bacaklar ısırmalık![]()
3. Ayda aşı yoktu 4. Ayda yapılıyorKızlar bız daha ucuncu ay aşısını yenı olacaz asıyı nerden yapıyorlar bıde ıkıncı ay asısı gıbı banyo yaptırmama sartı var mı acaba