- 19 Ocak 2016
- 5.429
- 5.562
- 198
6 ay illede anne sutu biz emme reddi yasiyoruz sutum azdi pirinc unu cok sert olacak sekilde pisirip anne sutuyle acıp yediriyorum asiri magdur kaldigim zaman mama alerji yaptigi icin malum yapisi komplike bir urun sulandirilmis keci sutu verdim alerji yapmamasina ragmen cesaret etmiyorum sik sik verneye emme reddi yasamasaydik 6 aya kadar hicbirsey vermezdim. Tavsiyem bagisikligi icin 6 ay sadece anne sutu bagisiklik bagirsaklarda oluyor buyuk kismi tolere edemecekleri zamanda ek gidaya baslamak ta vucudu yorup bagisikligi dusuruyor faydadan cok zarar
Baldan anne diyordu ki; bebekler 3 şeye odaklanamaz. Bir yandan sırtına pıt pıt vururken bir yandan da aynı sekronda pışpış diyin. 3. Bir şeye odaklanamayacağı için uyur. Buna şişpat diyorlardı. Sırf bunu uygulayıp uyutan çok kişi vardı. Ama bunu yarım saat falan yapıolardı ilk günler. Sonra giderek süre azalıyor.Canim baldan anne danismanlik alanlarin basarisindan ziyade postlari okuyup basaranlari paylasiyor hikayede aslinda okadar cok sey paylasmis ki vakit olsa okusak emin ol bizde basaririz sadec bir iki paylasimdan faydalanip ayakta sallanmayi biraktirmisimtim bende korona gecsib eve yardimci cagiracagim ozamanlar denemek istiyorum bakalim nasil olacak
Emzik artık oyuncağımız oldu. Ben de sizin gibi uyuturken veriyordum. Şimdi ağzından çıkarıyor inceliyor tekrar ağzına koyuyor. Bazen o emziği alıyor beşiğin etrafına sürüyor yıkayıp getiriyorum bu sefer beşik arasından yere atıyor yıka gelden yorulunca vermekten vazgeçiyorumUyuturken en büyük Yardımcım emzik . Ama bu aralar emziği diş kaşıyıcı olarak kullanmaya başladı dün yatağın üzerinde odanın bir ucunda yatıyordu bende içeri gitmiştim bi ses duydum geldim ki emziği odanın kapısından dışarıda şoka girdim fırlatmış resmen
Aynı biz valla o emziği nasıl fırlattın diyorumEmzik artık oyuncağımız oldu. Ben de sizin gibi uyuturken veriyordum. Şimdi ağzından çıkarıyor inceliyor tekrar ağzına koyuyor. Bazen o emziği alıyor beşiğin etrafına sürüyor yıkayıp getiriyorum bu sefer beşik arasından yere atıyor yıka gelden yorulunca vermekten vazgeçiyorum
Oğlumun uyku arkadaşı var doğduğundan beriKızım battaniyesini başına geçirmeden uyuyamıyor. Burnunun üstüne kadar çekiyor. Bilerek vücudunun aşağısına bırakıyorum bakıyorum yine çekiyor kafasına. Battaniyesine sarılıyor. Battaniyesiz yatırmayı denedim uyuduktan sonra örttüm üstünü kollarıda dışarda bırakacak şekilde ,gece bakıyorum uyurken yine yapmış. Altında nefes alıp vermesi zorlaşacak bundan korkuyorum. Sanki artık oyun arkadaşı zamanımız gelmiş belki bir şeye sarılıp uyumak istiyor. Bu konuda fikirlerniz var mı kızlar?
Ben oyun arkadaşı demişim şimdi fark ettimOğlumun uyku arkadaşı var doğduğundan beri
Belki müslin örterseniz üstüne o hava geçirir boğulmaz. Jalın battaniyeyi de göbek ve altına örtersinizBen oyun arkadaşı demişim şimdi fark ettimuyku arkadaşını paylaşır mısınız ben de almayı düşünüyorum artık. Yoksa bu battaniye sorununu çözmeyeceğim
Aynen öyle sarıyorum eliyle tutup çekiyor yukarıBelki müslin örterseniz üstüne o hava geçirir boğulmaz. Jalın battaniyeyi de göbek ve altına örtersiniz
Ben ördüm bu amiguramiler varya onlardanBen oyun arkadaşı demişim şimdi fark ettimuyku arkadaşını paylaşır mısınız ben de almayı düşünüyorum artık. Yoksa bu battaniye sorununu çözmeyeceğim
Peluş falan olmazsa alabilirsin bi şey. Boncuk falan olmayan bir oyuncak olursa iyi olur bence koparıp yutmasın.kızımın uyku arkadaşı yok bu aradaKızım battaniyesini başına geçirmeden uyuyamıyor. Burnunun üstüne kadar çekiyor. Bilerek vücudunun aşağısına bırakıyorum bakıyorum yine çekiyor kafasına. Battaniyesine sarılıyor. Battaniyesiz yatırmayı denedim uyuduktan sonra örttüm üstünü kollarıda dışarda bırakacak şekilde ,gece bakıyorum uyurken yine yapmış. Altında nefes alıp vermesi zorlaşacak bundan korkuyorum. Sanki artık uyku arkadaşı zamanımız gelmiş belki bir şeye sarılıp uyumak istiyor. Bu konuda fikirlerniz var mı kızlar?
Amiguramiler sert geliyor, bnm büyüğün de öok tatlı bir kedisi vardı, çok uğraştım ama sevmediBen ördüm bu amiguramiler varya onlardanset örmüştüm emzik tutucu uyku arkadaş çıngırak puset oyuncağı . Ama uyku arkadaşı ile uyumuyor bizim ki benim ona sarılmam elini tutup saçını okşamamla uyuyor
Hele ayakta sallama işi korkunçKızlar benim derdim emerek uyuması önceden kucağımda tutuyodum o kadar yılmıştımki uyusunda nasıl uyursa uyusun modundaydım geçen sizede söyledim bıraktık onu uyuyunca yatağa koyuyorum ama hala benimle yatıyo beşiğine alıştırcam ama nasıl olacak o bilmiyrum çok zor bi bebek inanılmaz zorlanıyorum ve ben işe başlayınca annem kv bakacak düzen sağlamazsam büyük ihtimal uyusun diye sallarlar kendim denemeye karar verdim bakalım nasıl olacakçok korkuyorum
Aynen diş kaşıyıcı yaptık şimdi hobim amigurami örmek oğlana hayvanat bahçesi kuruyorumAmiguramiler sert geliyor, bnm büyüğün de öok tatlı bir kedisi vardı, çok uğraştım ama sevmedi) bu sefer bimden tavsan görünümlü mutfak bezi aldım uyku arkadalı olarak yumuşacık ve daha başarılı )
Ayyyy ben bir kaç kez denedim asla yapamıyorum bebekte istemiyor uykusu varsa da açılıyor resmen . Geçen anneme video attım sallarken annem diyor ki çocuk anam gene ne oyun buldu diye gülüyor diyorHele ayakta sallama işi korkunçyapabilenlere cidden saygı duyuyorum. Ama bence kimse yapmamalı bel mi dayanır ona ya İnş kv ben işe başlayınca öyle bi hata yapmaz
Maşallah size ya. Ben yapamam herhalde öyle işleriAynen diş kaşıyıcı yaptık şimdi hobim amigurami örmek oğlana hayvanat bahçesi kuruyorumtavşan ördüm şimdi eşek örüyorum yakında ayı öreceğim
Bende YouTubeden izliyorum yAMaşallah size ya. Ben yapamam herhalde öyle işleri
Onun malzemelerini de almak lazım bilmiyorum uğraşır mıyım öyleBende YouTubeden izliyorum yA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?