- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.332
- 548
Benim mikrodalga da o özellik vardı ondan almamıştım ama çok pratik geldi sonra inceleyince. İndirmi beklicem 500 e düşüyor şimdi en düşük 800Ben bi tane buhar aparatı aldım cnm baya işimi görüyo o makineye pek para vermeyi düşünmüyorum ya
Kuzum ya battaniyede falan senin kokun mu var acaba cnm bizimki üstünden atıyo uyku tulumu öneriyolar ama bende daha bakmadım hiç dediğin doğru olabilir yatağın içini keşfetmeye başladılar bende yanına bi uyku arkadaşı koymayı düşünüyorumKızım battaniyesini başına geçirmeden uyuyamıyor. Burnunun üstüne kadar çekiyor. Bilerek vücudunun aşağısına bırakıyorum bakıyorum yine çekiyor kafasına. Battaniyesine sarılıyor. Battaniyesiz yatırmayı denedim uyuduktan sonra örttüm üstünü kollarıda dışarda bırakacak şekilde ,gece bakıyorum uyurken yine yapmış. Altında nefes alıp vermesi zorlaşacak bundan korkuyorum. Sanki artık uyku arkadaşı zamanımız gelmiş belki bir şeye sarılıp uyumak istiyor. Bu konuda fikirlerniz var mı kızlar?
Bence de yapma. Kaslar zarar görürse ilerde kontrol edememe sıkıntısı Yaşayabilir Allah korusunBizim kaka dan önceki 2 gün ztn huzursuzluk başlıyo bugün 4. Gün hala yapmadı yarın yapar diye umuyorum biz poposuna bi kere zeytinyağı yaptık hemen yaptı akşama ama onuda yapmak istemiyorum çok rahatsız edici bişey ve zararlı bence
Baya düşüyomuş aslında ama yinede pahalı geliyo bana bide 1 yaşında fln hiç kullanılmıyomuş bikaç ay için gereksiz gibi geldi bana ama sen 2.yi yapcan cnm şimdiden alBenim mikrodalga da o özellik vardı ondan almamıştım ama çok pratik geldi sonra inceleyince. İndirmi beklicem 500 e düşüyor şimdi en düşük 800
Hayırlı olsun canım ben de tetikteyim 10 gün az uyku hırçın ve husurzsuzve aşırı salya sanırım bizim de diş geliyorKızlar bir süredir kızım çok huysuz demiştim uykuları bozuldu ve sürekli ağlıyordu uykuya direniyordu. Bunların dışında zaten 1 aydır salyası çok akıyor sürekli ellerini emiyordu ve oyuncaklarını ağzına götürüp tam alamayınca kıyametler kopuyordu hala aynı gerçi.. Dişlerini geleceğini anlamıştık zaten dün daha da kötü oldu emmek bile istemedi hiçbir şekilde oyalanmadı dişine bakayım diye dudağını araladım ve ilk dişimiz gelmiş. Bugün yine aynı huzursuzluk var yine emme reddi çok oluyor mecbur calpol veriyorum çünkü çocuk ağlamaktan helak oluyor resmen. Sanırım yanındaki dişi de bu hafta gelecek, bu kadar erken olması çok zor gerçekten hem o çok zorlanıyor tam alamıyor ağzına bişeyleri hem ona yardımcı olmaya çalışmaktan biz bitiyoruz artık.
Aman canım iyi araştırmal lazım ya bebekle ilgili şeylerde para kurnazlığına gıcık oluyorumBaldan anne şikayet vara şikayet yazmışlar para alınca sallamıyomuş
Yaa 1 yaşından sonra kullanılmıyor muBaya düşüyomuş aslında ama yinede pahalı geliyo bana bide 1 yaşında fln hiç kullanılmıyomuş bikaç ay için gereksiz gibi geldi bana ama sen 2.yi yapcan cnm şimdiden al
Kıyamam ya inş en kısa sürede evine dönersinde düzen kurarsın bu saatte uyumayınca insan geriliyo gerçekten ve sürekli mızmız yoruyolarGözleri cin gibi açık olan esneme uyku işareti göstermeyen akşam uyku vakti gelen bebek nasıl uyutulur allahım ya banyo ok masaj ok ışıklar kapandı pış pış hepsi yapıldı yok esneme belirtisi yok bu saatlerde enerjim bitiyo artık
Parayı peşin alıyordur hepsi. Ben de sinir oluyorum bi şeyleri sömüren insanlara yaBaldan anne şikayet vara şikayet yazmışlar para alınca sallamıyomuş
Yok onu yapmam canım zararlıymış o dediğin gibi bakalım yarın yine zeytinyağı veririm bir de doktora sordum kan damlasını değiştirdi bestiron kullanıyorduk sidefer kullanın dediBizim kaka dan önceki 2 gün ztn huzursuzluk başlıyo bugün 4. Gün hala yapmadı yarın yapar diye umuyorum biz poposuna bi kere zeytinyağı yaptık hemen yaptı akşama ama onuda yapmak istemiyorum çok rahatsız edici bişey ve zararlı bence
Ya dayanamıyo insan çocuğu öyle gördükçe masaj falan yapıyorum sürekli inşallah düzelirler bir an önceCanım benimkide yapamıyo önceden günde kaç kere yapardı bıraktım akışına dediğin gibi çok huysuz ıkınıyo
Walla cnm bir yaşında bebeği olan arkadşımla konuştum biz ne yersek onu yiyo artık hiç öle şeyler kullanmılmıyo hatta ben 9.ayda fln bizle aynı yemeye başladı dedi bende o yüzden gereksiz buldumYaa 1 yaşından sonra kullanılmıyor mu
Doktorun doğru demiş cnm bizimki bi saat önce kaka yaptı sidefer kullanıyoruz ek gıdaya geçtik muz patates yiyo kabızlık olmadı çok şükürYok onu yapmam canım zararlıymış o dediğin gibi bakalım yarın yine zeytinyağı veririm bir de doktora sordum kan damlasını değiştirdi bestiron kullanıyorduk sidefer kullanın dedi
Ya dayanamıyo insan çocuğu öyle gördükçe masaj falan yapıyorum sürekli inşallah düzelirler bir an önce
Daha şimdi 2 aydır girmediği ağlama krizine girdi yine o kolik günler aklıma geldi allahım ya mama yaptım meğersem açmış yiyince bayıldı resmen azcık acıkınca deliriyoKıyamam ya inş en kısa sürede evine dönersinde düzen kurarsın bu saatte uyumayınca insan geriliyo gerçekten ve sürekli mızmız yoruyolar
Bestiron u da o söyledi başta söylese iyiymiş pazartesi hemen onu alıcaz artıkDoktorun doğru demiş cnm bizimki bi saat önce kaka yaptı sidefer kullanıyoruz ek gıdaya geçtik muz patates yiyo kabızlık olmadı çok şükür
Biz de baştan beri sidefer kullanıyoruz hiç kabız olmadı şükür . Bazı gün yapmadığı oluyor ama kabızlık yokYok onu yapmam canım zararlıymış o dediğin gibi bakalım yarın yine zeytinyağı veririm bir de doktora sordum kan damlasını değiştirdi bestiron kullanıyorduk sidefer kullanın dedi
Ya dayanamıyo insan çocuğu öyle gördükçe masaj falan yapıyorum sürekli inşallah düzelirler bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?