Hangi sıklıkla uyanıyorMaalesef bizimde rutinimiz var ama her akşam rutinleri yaptırıp tekrar uyanıyo önerilere bende açığım:)
Ara sıra tırnak atıyor kulağına. Ama sürekli değil. Bu gece rüyamda diş çıkardığını gördüm zaten. Oraya ne kadar odaklandıysamCanım büyüme atağı uyku gerilemesi gibi şeyler yaşıyolar bence ondan oluyo biizm zaten bitmiyo hiç ama seninkininde şimdi yapıcağı tuttu demek:) elini kulağına falan atıyomu diş te olabilir
Oy şapşikArkadaşlar bebeğim sanırım diş çıkartıyor 19/12 doğumluyuz.Ne zaman çıkar acaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Canım dün bi yazı okudum. Uyuyamayan çocuk her defasında daha da huysuzlanır diyordu. Aslında seninki de uyuyamamanın verdiği huzursuzluğu yaşıyor benceAh ah yine sızlana sızlana uyuyo benimki hiç uyumuyo
Hiç bebek diş çıkarırken görmedim ama kabarmış sanki sizinkiler yakın gibi patlaması tecrübeli anneler daha iyi bilir
Bende bu kadar kabarık olduğunu fark etmemistim dün ondan sordum diş çıkaran var mi diye patlaması tahmineb ne kadar sürer diyecektimHiç bebek diş çıkarırken görmedim ama kabarmış sanki sizinkiler yakın gibi patlaması tecrübeli anneler daha iyi bilir
Kabarmış 1aya kalmaz çıkar inşallahKızlar sizce durum nedir
Cnm ben diş çıkma belirtisi göremedim. Aşağıdaki beyazlıklar diş değil.Arkadaşlar bebeğim sanırım diş çıkartıyor 19/12 doğumluyuz.Ne zaman çıkar acaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Bende sidefer almıştım kabızlık yapmasını bekliyordum açıkçası baktım hiç etkilemedi eski düzeninde devam etti. İçinde sofra şekeri varmış onun sonradan okudum bunu bitince başka damla arayışına geçeceğimBestiron u da o söyledi başta söylese iyiymiş pazartesi hemen onu alıcaz artık
Teşekkür ederim canım insallahKabarmış 1aya kalmaz çıkar inşallah
2 saatte bir şaşmıyor o aralardada mırıldanıyo ztn devamlı kalkcakmı korkusuyla sabah oluyoHangi sıklıkla uyanıyor
Hadi ya hem içeriği temiz hem de kabızlık yapmayan yok mu yaBende sidefer almıştım kabızlık yapmasını bekliyordum açıkçası baktım hiç etkilemedi eski düzeninde devam etti. İçinde sofra şekeri varmış onun sonradan okudum bunu bitince başka damla arayışına geçeceğim
Canım görsel atabilir misinBen bi tane buhar aparatı aldım cnm baya işimi görüyo o makineye pek para vermeyi düşünmüyorum ya
2 saatte bir şaşmıyor o aralardada mırıldanıyo ztn devamlı kalkcakmı korkusuyla sabah oluyo
Özgür sonuna kadar uyusun uyandırmıycam bileCanım dün bi yazı okudum. Uyuyamayan çocuk her defasında daha da huysuzlanır diyordu. Aslında seninki de uyuyamamanın verdiği huzursuzluğu yaşıyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?