• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ara sıra tırnak atıyor kulağına. Ama sürekli değil. Bu gece rüyamda diş çıkardığını gördüm zaten. Oraya ne kadar odaklandıysam 😁
Yaa bende şuan herşeyi diş e bağlıyorum ama internetteki bilgilerde öyle sölüyo kakası bile değişirmiş işte kimiside anlamazmış bile

😂bide mama içiyosun çocuğum doyuyosun yat uyu derdinize nevar yani😂
Evet ya 120 ml içiyo gerçi doktor 9 kg çocuk 120 yle doymaz ben size diyim dedi bende çok kilo alcak diye arttırmak istemiyorum bide bişey emme ihtiyaçları var bence ya emzik alsa onu almaz doğduğundan beri meme almıyo hala deniyorum arada emer diye yok İnatt ya inat bu kız😅

Özgür sonuna kadar uyusun uyandırmıycam bile 😂ama uyumuyor arkadaş beni bi bıraksalar 24 saat uyurum 🥰
Bugün bizimki gündüz 2 saat uyudu uyanınca nası mutlu anlatamam kesinliklle bi uyusalar kendileride mutlu olcak ama işte ve kendi istedi bugün mesela mamayı verdim odaya gittik eeee eeee eee diye ninni sölemeye başladı ayağıma koyduğum anda uyudu şimdi direniyo o ayrı😂

Eklentiler

• 2018823F-8F2E-40BE-9A79-F90B4C4B22A5.webp
    2018823F-8F2E-40BE-9A79-F90B4C4B22A5.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 48
Bizde durum bu😒

Eklentiler

• E4234070-3309-48BB-9BD1-96AE30942381.webp
    E4234070-3309-48BB-9BD1-96AE30942381.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 40
Ben çizgi falan göremedim ama oğlum da🙄aşamaları tam olarak bilmiyorum kusuruma bakmayın kabardiktan sonra mı çizgi hali cikiyo
Ay ne kusuru cnm benim hepimiz öğreniyoruz burda birbirimizden. Her bebek aynı mı bilmiyorum, henüz 1 bebek tecrübem var, onu da unuttum sanki önce çizgi, sonra kabarma, sonra diş gibi. O kabartının içinden diş eti yararken acı yapıyor. Ama gözünü kotkutma ben hiç anlamamıştım çıktığını, 20 dişi de sessiz sedasız çıktı. İnşallah öyle olur bu seferkiler de seninki de. İlk diş çok heyecanlı bekleniyor ;) 6.5 aylıktı çıktığında. Hatırladığım belirtilerden baya sonra çıktığe, baya bekledim gibi yada bana uzun geldimo süre

Ay ne kusuru cnm benim hepimiz öğreniyoruz burda birbirimizden. Her bebek aynı mı bilmiyorum, henüz 1 bebek tecrübem var, onu da unuttum sanki önce çizgi, sonra kabarma, sonra diş gibi. O kabartının içinden diş eti yararken acı yapıyor. Ama gözünü kotkutma ben hiç anlamamıştım çıktığını, 20 dişi de sessiz sedasız çıktı. İnşallah öyle olur bu seferkiler de seninki de. İlk diş çok heyecanlı bekleniyor ;) 6.5 aylıktı çıktığında. Hatırladığım belirtilerden baya sonra çıktığe, baya bekledim gibi yada bana uzun geldimo süre
Sağolasin😌o zaman biz çizgi evresini geçirmişiz kabariklik var çünkü emin olmak istiyorum başka sebebi olmasın diye ayaklarını birbirine sürtuyo baş parmağını şişirmis tırnak kenarını ondan mı acı mı yapiyo diyorum hani tırnak batması derler ya ona benzer bişeyler var tırnağını kenarı şişmiş biraz hem emin olmak hem de heyecan bir arada yani eşimin yengesi ebe ona foto attım çok bi beyazlık durumu yok ama olabilir de ayları çünkü dedi jel sürebilirsin bi zararı yok ateş düşürücü şurubu parmağına durup masaj yapabilirsin dedi onun için düşündüm acaba disten değil mi diye kesin bişey demediği için... İnşallah biz de ne oldugunu anlamadan kolayca atlatiriz😉sen aynı şeyleri dön başa yaşıyorsun yani🙈

Sağolasin😌o zaman biz çizgi evresini geçirmişiz kabariklik var çünkü emin olmak istiyorum başka sebebi olmasın diye ayaklarını birbirine sürtuyo baş parmağını şişirmis tırnak kenarını ondan mı acı mı yapiyo diyorum hani tırnak batması derler ya ona benzer bişeyler var tırnağını kenarı şişmiş biraz hem emin olmak hem de heyecan bir arada yani eşimin yengesi ebe ona foto attım çok bi beyazlık durumu yok ama olabilir de ayları çünkü dedi jel sürebilirsin bi zararı yok ateş düşürücü şurubu parmağına durup masaj yapabilirsin dedi onun için düşündüm acaba disten değil mi diye kesin bişey demediği için... İnşallah biz de ne oldugunu anlamadan kolayca atlatiriz😉sen aynı şeyleri dön başa yaşıyorsun yani🙈
Yemin ederim "aynısı kaynımda da var" diyen tipler gibi oldum, her şeye ilk kızda vardı, ilk kız şöyleydi diye cevap yazdığımı fark ettim. ;))

Ama ilk kızımda da vardı, tırnak batması, baya kabarıktı iki baş parmağı da, dr. Daha taze gelişmemiş tırnaklar, bir şey olnaz zamanla düzelir dedi ve düzeldi. Dar çorap giymicek, baş parmak yeri olan ayakkabılar dan gitmicek, patikli alt da ayaj kısmı sıkmıcak vs.

Böyleydi.

Eklentiler

• IMG_20200510_190057.webp
    IMG_20200510_190057.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 48
Bugün bizimki gündüz 2 saat uyudu uyanınca nası mutlu anlatamam kesinliklle bi uyusalar kendileride mutlu olcak ama işte ve kendi istedi bugün mesela mamayı verdim odaya gittik eeee eeee eee diye ninni sölemeye başladı ayağıma koyduğum anda uyudu şimdi direniyo o ayrı😂
😂hep öyle uyusun inşallah🤲

Back
X