Yaa bende şuan herşeyi diş e bağlıyorum ama internetteki bilgilerde öyle sölüyo kakası bile değişirmiş işte kimiside anlamazmış bileAra sıra tırnak atıyor kulağına. Ama sürekli değil. Bu gece rüyamda diş çıkardığını gördüm zaten. Oraya ne kadar odaklandıysam
Atıym canım bulupCanım görsel atabilir misin
Evet ya 120 ml içiyo gerçi doktor 9 kg çocuk 120 yle doymaz ben size diyim dedi bende çok kilo alcak diye arttırmak istemiyorum bide bişey emme ihtiyaçları var bence ya emzik alsa onu almaz doğduğundan beri meme almıyo hala deniyorum arada emer diye yok İnatt ya inat bu kızbide mama içiyosun çocuğum doyuyosun yat uyu derdinize nevar yani
Sabah baktım altta iki çizgi var diş yerlerinde yan yana.sanırım diş huzursuzluğu başladıYaa bende şuan herşeyi diş e bağlıyorum ama internetteki bilgilerde öyle sölüyo kakası bile değişirmiş işte kimiside anlamazmış bile
Bugün bizimki gündüz 2 saat uyudu uyanınca nası mutlu anlatamam kesinliklle bi uyusalar kendileride mutlu olcak ama işte ve kendi istedi bugün mesela mamayı verdim odaya gittik eeee eeee eee diye ninni sölemeye başladı ayağıma koyduğum anda uyudu şimdi direniyo o ayrıÖzgür sonuna kadar uyusun uyandırmıycam bileama uyumuyor arkadaş beni bi bıraksalar 24 saat uyurum
Evet, bizde de diş yerleri belli olmuş, çizgi çizgiSabah baktım altta iki çizgi var diş yerlerinde yan yana.sanırım diş huzursuzluğu başladı
Ahh kıyamam kuzum benim ya seninki ztn mutlu huzurlu bi bebek cnm bi derdi olduğu belliydiSabah baktım altta iki çizgi var diş yerlerinde yan yana.sanırım diş huzursuzluğu başladı
Çok ucuz bişey herşeyi yumuşacık yapıyo işimiz baya gördü şimdilikCanım görsel atabilir misin
Ben çizgi falan göremedim ama oğlum daEvet, bizde de diş yerleri belli olmuş, çizgi çizgi
Ay ne kusuru cnm benim hepimiz öğreniyoruz burda birbirimizden. Her bebek aynı mı bilmiyorum, henüz 1 bebek tecrübem var, onu da unuttum sanki önce çizgi, sonra kabarma, sonra diş gibi. O kabartının içinden diş eti yararken acı yapıyor. Ama gözünü kotkutma ben hiç anlamamıştım çıktığını, 20 dişi de sessiz sedasız çıktı. İnşallah öyle olur bu seferkiler de seninki de. İlk diş çok heyecanlı bekleniyorBen çizgi falan göremedim ama oğlum daaşamaları tam olarak bilmiyorum kusuruma bakmayın kabardiktan sonra mı çizgi hali cikiyo
SağolasinAy ne kusuru cnm benim hepimiz öğreniyoruz burda birbirimizden. Her bebek aynı mı bilmiyorum, henüz 1 bebek tecrübem var, onu da unuttum sanki önce çizgi, sonra kabarma, sonra diş gibi. O kabartının içinden diş eti yararken acı yapıyor. Ama gözünü kotkutma ben hiç anlamamıştım çıktığını, 20 dişi de sessiz sedasız çıktı. İnşallah öyle olur bu seferkiler de seninki de. İlk diş çok heyecanlı bekleniyor6.5 aylıktı çıktığında. Hatırladığım belirtilerden baya sonra çıktığe, baya bekledim gibi yada bana uzun geldimo süre
Yemin ederim "aynısı kaynımda da var" diyen tipler gibi oldum, her şeye ilk kızda vardı, ilk kız şöyleydi diye cevap yazdığımı fark ettim.Sağolasino zaman biz çizgi evresini geçirmişiz kabariklik var çünkü emin olmak istiyorum başka sebebi olmasın diye ayaklarını birbirine sürtuyo baş parmağını şişirmis tırnak kenarını ondan mı acı mı yapiyo diyorum hani tırnak batması derler ya ona benzer bişeyler var tırnağını kenarı şişmiş biraz hem emin olmak hem de heyecan bir arada yani eşimin yengesi ebe ona foto attım çok bi beyazlık durumu yok ama olabilir de ayları çünkü dedi jel sürebilirsin bi zararı yok ateş düşürücü şurubu parmağına durup masaj yapabilirsin dedi onun için düşündüm acaba disten değil mi diye kesin bişey demediği için... İnşallah biz de ne oldugunu anlamadan kolayca atlatiriz sen aynı şeyleri dön başa yaşıyorsun yani
Böyleydi.Sağolasino zaman biz çizgi evresini geçirmişiz kabariklik var çünkü emin olmak istiyorum başka sebebi olmasın diye ayaklarını birbirine sürtuyo baş parmağını şişirmis tırnak kenarını ondan mı acı mı yapiyo diyorum hani tırnak batması derler ya ona benzer bişeyler var tırnağını kenarı şişmiş biraz hem emin olmak hem de heyecan bir arada yani eşimin yengesi ebe ona foto attım çok bi beyazlık durumu yok ama olabilir de ayları çünkü dedi jel sürebilirsin bi zararı yok ateş düşürücü şurubu parmağına durup masaj yapabilirsin dedi onun için düşündüm acaba disten değil mi diye kesin bişey demediği için... İnşallah biz de ne oldugunu anlamadan kolayca atlatiriz sen aynı şeyleri dön başa yaşıyorsun yani
Yemin ederim aynısı kaynimda da varBöyleydi.
Bugün bizimki gündüz 2 saat uyudu uyanınca nası mutlu anlatamam kesinliklle bi uyusalar kendileride mutlu olcak ama işte ve kendi istedi bugün mesela mamayı verdim odaya gittik eeee eeee eee diye ninni sölemeye başladı ayağıma koyduğum anda uyudu şimdi direniyo o ayrı
Ah kuzum benim ya baya dişler geliyo gibi annesi bizde baktım öle diil damaklarıBizde durum bu
Aminnnnnn aminnnnnnhep öyle uyusun inşallah
Benim tırnağımda böle batma cnm bu iltihaptı altı hatta batikon sürdüm hep ama bebekte olurmuymuş derin uykudayken tırnağın altına bakabilrseniz belki onu kesebilirsin cnm bişey varsaBöyleydi.
Valla bilmiyorum ki ateşi 37 3 gündür öğlen Uykusunu bıraktı neredeyse 1 saat uyumuyor toplasam. Kv ye göre de daha çıkmaz 2 ayı var diyorAh kuzum benim ya baya dişler geliyo gibi annesi bizde baktım öle diil damakları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?