- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
Agır bi aşı ben de bu ay karar vermeliyim sanırım 7-9 yaptırıcam. 5 bana cok erken geldi baya ates ve agrı yapıyormuş çünkü.Kızlar bu menenjit aşısını ne yapıcaz benim bu ay karar vermem lazım ya 5/7.ayda yada 7/9. Ayda yaptırmam lazımmış ne yapsam ki
Virüs gittikten sonra yaptırayım diyorum bende öylemi yapsamAgır bi aşı ben de bu ay karar vermeliyim sanırım 7-9 yaptırıcam. 5 bana cok erken geldi baya ates ve agrı yapıyormuş çünkü.
Hem eksi yanı hem artısı var işte hem oyalıyolar çok iyi oluyo tüm gün bebekle olmuyorum rahat rahat duş alıyorum ama bulaşık çamaşır yemek derdi 2 misli bide yaşlılar herşeyi 30 kere soruyolar bugün mesela çocuğun uykusu var biliyorum babam tutturdu yok uykusu siz bütün gün bebeği uyutmaya çalışıyosunuz diye aldı gezdiriyo ama çocuk nası ağlıyo dinletemedik sonra uyuynca rahatladı allah başımızdan eksik etmesin onlar olmasa bitmiştim ama iştee herşeyi dengede tutmak gerekiyoKeşke ben de ailemin yanında olsaydım şimdigerçi her şeyin fazlası zarar di mi
Ohh iyi yapmışsınız walla canım yine bişeyler yapıyomuş benim eşimde bi makarna yapar saolsunKalabalık olunca yemek bulaşıkta bitmez eşim nöbette bugün oğlumla keyif yaptık mesela dışardan söyledik yemek derdiyle uğraşmadım iftar derdi olmadı bazen eşimdende bunalıyorumeş görevi biter mi hiç benimkine kıyamıyorum oruçlu diye sabah uyandırmıyorum çocukları gördüğü toplam saat 9 10 u geçmez dün bana diyoki pskolojim bozuldu bu çocuklar çok yoruyo bıktım bu ne diyo dalga mı geçiyosun benim yerimde olsan arkana bakmadan kaçarsın heralde dedim ama ben sallıyomuyum hayır tüm işler bana bakıyo bi silip süpürür bulaşık atar boşaltır oda kime denk gelirse mutlaka boşaltmak bana kalır çamaşır atar ama balkona asmaz erkek adam asmazmış eve asarsa şükrederim yemek doğrar yardım eder ama daha tek başına pişirme yapmıyo mutlaka sorar kırk kere
Aaa ben onu hiç düşünmemiştim ya sağlık ocağı mı yapıyo en son 4. Ayda hepsini yaptrdık Hiç bilgim yok menenjit aşısıyla ilgiliKızlar bu menenjit aşısını ne yapıcaz benim bu ay karar vermem lazım ya 5/7.ayda yada 7/9. Ayda yaptırmam lazımmış ne yapsam ki
Benimkininde katlanıyo olmaz heralde kepçe olmasın yaKız anneleri tavşan kulak bandana filan takıyormusunuz ? Bizimki yatarken kulakları bazen katlanıyor böyle giderse kepçe olacak
Ohh iyi yapmışsınız walla canım yine bişeyler yapıyomuş benim eşimde bi makarna yapar saolsunbizimki tek başına hareket ediyo genelde yemek yoksa gidiyo mesela cips yiyo ya bi sor dimi aileyiz ne yapalım falan diye yok ona dokunmayalımda umrunda diil söliyincede aman aman sana bulaşmam bıktım azarlamandan diyo:) sen iyice saldın zaten sıkıntıları farkındayım başka türlü geçmez bende yakında öle yapıcam herkes sağlıklı olsunda bi şekilde toparlarız diyorum günün sonunda
Ben yarın yaptırıyorum canım kontrolle birlikteKızlar bu menenjit aşısını ne yapıcaz benim bu ay karar vermem lazım ya 5/7.ayda yada 7/9. Ayda yaptırmam lazımmış ne yapsam ki
Ay hadi bakalım zor bi aşıymış yaptır bakalım bende bi cesaret edersemBen yarın yaptırıyorum canım kontrolle birlikte
Doktorun önerirmi bilmiyorum bizimki yaptır dediAaa ben onu hiç düşünmemiştim ya sağlık ocağı mı yapıyo en son 4. Ayda hepsini yaptrdık Hiç bilgim yok menenjit aşısıyla ilgili
SıZı kontrole saglık ocagı mı cagırdı yoksa sız mı gıdıyosunuz bızı cagırmadılardaBen yarın yaptırıyorum canım kontrolle birlikte
Benimki çocuğa arada yarım saat bakmak dışında tek bir şey yapmıyor. Bana sunduğu çözüm yapmaKalabalık olunca yemek bulaşıkta bitmez eşim nöbette bugün oğlumla keyif yaptık mesela dışardan söyledik yemek derdiyle uğraşmadım iftar derdi olmadı bazen eşimdende bunalıyorumeş görevi biter mi hiç benimkine kıyamıyorum oruçlu diye sabah uyandırmıyorum çocukları gördüğü toplam saat 9 10 u geçmez dün bana diyoki pskolojim bozuldu bu çocuklar çok yoruyo bıktım bu ne diyo dalga mı geçiyosun benim yerimde olsan arkana bakmadan kaçarsın heralde dedim ama ben sallıyomuyum hayır tüm işler bana bakıyo bi silip süpürür bulaşık atar boşaltır oda kime denk gelirse mutlaka boşaltmak bana kalır çamaşır atar ama balkona asmaz erkek adam asmazmış eve asarsa şükrederim yemek doğrar yardım eder ama daha tek başına pişirme yapmıyo mutlaka sorar kırk kere
Başladığı günden hesaplanıyo genelde ama bilemedim bence daha düzene girerKızlar sıze bı soru olacak bana yardımcı olabılır mısınız . Benım dogumdan sonra ıkıncı ayımda basladı adetım ve o zamandan berı 18 yada 17 gunde bır adet oluyorum bu 18 gunu adetımın ılk basladıgı gunden hesaplıyorum bıtıs tarıhınden ıtıbaren degıl dogru mu yapıyorum bılmıyorum bıde normal bı sure mı sızce ?
Benimki çocuğa arada yarım saat bakmak dışında tek bir şey yapmıyor. Bana sunduğu çözüm yapmaEv temizleme çamaşır yıkama yemek yapma. Bıraksam kendi küflü bekar evine çevirecek evi
Benim 3 kız kardeşim var evde bi biri alsa bi diğeri gün biterHem eksi yanı hem artısı var işte hem oyalıyolar çok iyi oluyo tüm gün bebekle olmuyorum rahat rahat duş alıyorum ama bulaşık çamaşır yemek derdi 2 misli bide yaşlılar herşeyi 30 kere soruyolar bugün mesela çocuğun uykusu var biliyorum babam tutturdu yok uykusu siz bütün gün bebeği uyutmaya çalışıyosunuz diye aldı gezdiriyo ama çocuk nası ağlıyo dinletemedik sonra uyuynca rahatladı allah başımızdan eksik etmesin onlar olmasa bitmiştim ama iştee herşeyi dengede tutmak gerekiyosende bu süreç bitince gidersin hemen canım bi nefes alıyosun ilk geldiğimizde ben yeniden doğmuş gibiydim
Benimki kafasına hiçbir şey taktırmıyor bağırıyor hemenKız anneleri tavşan kulak bandana filan takıyormusunuz ? Bizimki yatarken kulakları bazen katlanıyor böyle giderse kepçe olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?