- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahimde yaranız falan var mıydı?Kızlar afedersiniz her ilişkiden sonra kanama olması normal mi sizce bu dönemde? Birbirimize sert davranmıyoruz da. Hala adet görmedim bir de
Bizdede ben istemiyorum canım kendimi beğenmediğim için hatta eşim biraz sitem etti bende söledim vücudumdan rahatsız olduğumu söledim neden takıyosun ben öle düşünmüyorum dedi bizimki baba moduna giremedi hala eskisi gibi zannediyo bizi belki senin eşinde baba olma duygusunu daha yoğun yaşıyodurBizim o kadar tecrübemiz olmadı henüzbeyim beni kankası olarak benimsedi doğumdan sonra
Sinirim bozulmaya başladı. Sürekli dile getiriyorum artık. Kilo aldım diye çirkin mi buluyor anlamadım ki.Bunu kabul de etmiyor. Kendi de Kıvanç Tatlıtuğ değil yani. Ona göre hiçbir sorun yok
![]()
Cnm kıyamam ya insan bazen delircek gibi oluyo bizimkide bir daha öle olursa bende. Calpol vericem belki bilmedğimiz ağrıları oluyo şu an mesela salııyorum ağlıyo duruyorum neden uyutmuyosun diye ağlıyo walla şaşırdımCidden bugün beynim yandı sabah beş buçukta uyandı 12 buçukta ancak uyuttumUykusu var uyuyamıyor. Uyutuyorum beşiğe koyduğum an bağırıyor. Anlamdım gitti. Ateşi de yok ama uyanınca calpol vericem. Perişan oldu beni de perişan etti. Gece de öyleydi. Artık sinirlerim bozuldu gece bağırdım
Sabah da kendimi zor tuttum. Artık nerdeyse eminim diş sıkıntısı bu. Uyurken eliyle ağzını tutuyor sürekli elimi ağzına götürüp ısırıyor. Bu süreç beni çok hırpalayacak sanırım resmen ağlayasım geldi ya
![]()
Eşim Benimkine iyi davranıyor diye iyi davranıyorum ben de annesine valla. Yoksa evlat olsa sevilmezİyi yapmışsın canım boş yere gerginlik çıkarmaya gerek yok hele şu dönemlerde kafa hiç kaldırmıyo ben ne zaman kv için bişey yapsam eşim birgün aa bak bende onun annesine iyi davranıym demedi şans ya kuzenimin kv si okdr iyiki kadın ee öle olunca kuzenimde elinden geleni yapıyo onun için karşılıklı
Kesinlikle baba oldu eş olmayı unuttuBizdede ben istemiyorum canım kendimi beğenmediğim için hatta eşim biraz sitem etti bende söledim vücudumdan rahatsız olduğumu söledim neden takıyosun ben öle düşünmüyorum dedi bizimki baba moduna giremedi hala eskisi gibi zannediyo bizi belki senin eşinde baba olma duygusunu daha yoğun yaşıyodur
aslinda ikimizinde tek sikintisi bu uyutuyoruz ortam yok kalkiyorlarHay zıkkım diyorum ben o sıra oğlan çok yapıyo onu tam bebeği uyutuyorum yada dalmak üzereyken anneeeeeaa yok bilmem ne istiyorum sen git gelecem diyorum bilerek anlamıyo ve sonuç kız uyanıyo bugün abisinide uyandırdı 6 da
cok korkuyordum zorlanirim diyordum denemelik tuttum hamdolsun normal gunden farkli olmadimCanım sen iyi tutuyosun maşallah iki çocukla ben tutmuyorum dayanamam diye
normal dogummu canim bendede var su korona bitsede gitsek bi doktoraKızlar afedersiniz her ilişkiden sonra kanama olması normal mi sizce bu dönemde? Birbirimize sert davranmıyoruz da. Hala adet görmedim bir de
ilkte fizim bozulmamisti ama oyleydi esim hatta sezeryan olmustum assagida hicbir degisiklik olmuyor yani ama simdi hersey cercop oldu o istiyor ben istemiyor N nilsen89 nin dedigi gibi ozguven eksiklogi kendimi guzel hissetmeyince istekte olmuyor malasefBizim o kadar tecrübemiz olmadı henüzbeyim beni kankası olarak benimsedi doğumdan sonra
Sinirim bozulmaya başladı. Sürekli dile getiriyorum artık. Kilo aldım diye çirkin mi buluyor anlamadım ki.Bunu kabul de etmiyor. Kendi de Kıvanç Tatlıtuğ değil yani. Ona göre hiçbir sorun yok
![]()
Ondan değildir ya. Doğumdan sonra bütün ilişki dinamikleri değişiyor. Bizde de romantizm falan Hak getire. Zamanla rayına oturacaktırBizim o kadar tecrübemiz olmadı henüzbeyim beni kankası olarak benimsedi doğumdan sonra
![]()
Hiç bilmiyorum ki. Doğumdan sonra kontrole gitmemiştimRahimde yaranız falan var mıydı?
Benim doğumdan önce o şekilde kanama oluyodu leke gibi bazen de fazla oluyodu yumurtlama dönemindeki normal olabilir dediler diğer dönemlerde de olunca Dr baktı rahim ağzında ufak yara var ama bebek olmasına engel değil o kanma yapmış olabilir dedi bi kontrole gidin isterseniz
Aaa kızım öyle mi oldu nasıl olur yavrum ben bişey demedim oğlum yanlış anlamış benim seninle bi sıkıntım yok diyecekŞimdi yine oradayız kızlar şimdi de hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Ama uygun bir anda konuşacağım bi daha bi sıkıntısı olursa direk bana söylesin. Yoksa bizim yuvamız bozacaksın diye söyleyeceğim..
Şimdi yine oradayız kızlar şimdi de hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Ama uygun bir anda konuşacağım bi daha bi sıkıntısı olursa direk bana söylesin. Yoksa bizim yuvamız bozacaksın diye söyleyeceğim..
Cidden bugün beynim yandı sabah beş buçukta uyandı 12 buçukta ancak uyuttumUykusu var uyuyamıyor. Uyutuyorum beşiğe koyduğum an bağırıyor. Anlamdım gitti. Ateşi de yok ama uyanınca calpol vericem. Perişan oldu beni de perişan etti. Gece de öyleydi. Artık sinirlerim bozuldu gece bağırdım
Sabah da kendimi zor tuttum. Artık nerdeyse eminim diş sıkıntısı bu. Uyurken eliyle ağzını tutuyor sürekli elimi ağzına götürüp ısırıyor. Bu süreç beni çok hırpalayacak sanırım resmen ağlayasım geldi ya
![]()
Ya bizde de birkaç defa benim ısrarımladenizbenimadim sen bizi gör hiç deneyimimiz olmadı teklif dahi edilemez şuan hayatımda düşüneceğim en son şey bitarafım sabit yer görmüyo gece bile uyumuyoruz
![]()

Tamamdır teşekkür ederim. Salgın bittikten sonra bir baktırayım o zaman inşaallahBenim doğumdan önce o şekilde kanama oluyodu leke gibi bazen de fazla oluyodu yumurtlama dönemindeki normal olabilir dediler diğer dönemlerde de olunca Dr baktı rahim ağzında ufak yara var ama bebek olmasına engel değil o kanma yapmış olabilir dedi bi kontrole gidin isterseniz
Yok ben bu şekilde çıkamam 10 kg fazlam var valla veremiyorum ilk doğumda böyle şeyler yaşamamıştım bide kazayla tekrar bişey olur diye korkuyorumYa bizde de birkaç defa benim ısrarımlahangimiz kadın anlamadım. Tamam ben de kendimi çok beğenmiyorum şu an. Ama insan kilo alınca ya da doğum yapınca dişilikten erkekliğe terfi etmez ki
seninki senin tercihin ama ben hayattaki sıfatlarımın yanına annelik eklensin istiyorum sadece anne olmak istemiyorum
![]()
Haklısın cnm bebekten öncede birsürü kimliğimiz vardı hayatta ama bikaç aydıt hepsi gitti gibi hissediyoruzz. İşte hepimizn hanesinde benzer durumlar bizimki beni unuttun artık ilgilenmiyosun diyo mesela bende tam tersi boşver sende beni unut sadece bebeğimizle ilgilenelim diyesim geliyo ama dikkat edicem bundan sonra ama bende geçiş sürecindeyim dedim:) seninde eşinin şu an baba olmaya ihtiyacı var demekki kocalık zamanı gelince sen devreye girersin belki ozmnda sen istemicen birbirimizi idare edicez işte başka türlü yürümüyoKesinlikle baba oldu eş olmayı unuttuBenim öyle olmam gerekiyor halbuki
çok istiyordu zaten baba olmayı. Ben istemiyordum sadece onun için yaptım valla. İyiki olmuş tabi bal kızım o ayrı. Ama ne bileyim ben sadece anne olmak istemiyorum
![]()