• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Oglusum alt dudağını içe alıp emiyo bıraktığında da alt dudağı morarmış oluyo saniye içinde geçiyo da normal bi refleks dimi🙄

Bizim o kadar tecrübemiz olmadı henüz 😂beyim beni kankası olarak benimsedi doğumdan sonra🙄 Sinirim bozulmaya başladı. Sürekli dile getiriyorum artık. Kilo aldım diye çirkin mi buluyor anlamadım ki.Bunu kabul de etmiyor. Kendi de Kıvanç Tatlıtuğ değil yani. Ona göre hiçbir sorun yok:işsiz:
Bizdede ben istemiyorum canım kendimi beğenmediğim için hatta eşim biraz sitem etti bende söledim vücudumdan rahatsız olduğumu söledim neden takıyosun ben öle düşünmüyorum dedi bizimki baba moduna giremedi hala eskisi gibi zannediyo bizi belki senin eşinde baba olma duygusunu daha yoğun yaşıyodur

Cidden bugün beynim yandı sabah beş buçukta uyandı 12 buçukta ancak uyuttum🤦‍♀️ Uykusu var uyuyamıyor. Uyutuyorum beşiğe koyduğum an bağırıyor. Anlamdım gitti. Ateşi de yok ama uyanınca calpol vericem. Perişan oldu beni de perişan etti. Gece de öyleydi. Artık sinirlerim bozuldu gece bağırdım😞Sabah da kendimi zor tuttum. Artık nerdeyse eminim diş sıkıntısı bu. Uyurken eliyle ağzını tutuyor sürekli elimi ağzına götürüp ısırıyor. Bu süreç beni çok hırpalayacak sanırım resmen ağlayasım geldi ya🤦‍♀️
Cnm kıyamam ya insan bazen delircek gibi oluyo bizimkide bir daha öle olursa bende. Calpol vericem belki bilmedğimiz ağrıları oluyo şu an mesela salııyorum ağlıyo duruyorum neden uyutmuyosun diye ağlıyo walla şaşırdım

İyi yapmışsın canım boş yere gerginlik çıkarmaya gerek yok hele şu dönemlerde kafa hiç kaldırmıyo ben ne zaman kv için bişey yapsam eşim birgün aa bak bende onun annesine iyi davranıym demedi şans ya kuzenimin kv si okdr iyiki kadın ee öle olunca kuzenimde elinden geleni yapıyo onun için karşılıklı
Eşim Benimkine iyi davranıyor diye iyi davranıyorum ben de annesine valla. Yoksa evlat olsa sevilmez😂

Bizdede ben istemiyorum canım kendimi beğenmediğim için hatta eşim biraz sitem etti bende söledim vücudumdan rahatsız olduğumu söledim neden takıyosun ben öle düşünmüyorum dedi bizimki baba moduna giremedi hala eskisi gibi zannediyo bizi belki senin eşinde baba olma duygusunu daha yoğun yaşıyodur
Kesinlikle baba oldu eş olmayı unuttu 🤷‍♀️ Benim öyle olmam gerekiyor halbuki🙄 çok istiyordu zaten baba olmayı. Ben istemiyordum sadece onun için yaptım valla. İyiki olmuş tabi bal kızım o ayrı. Ama ne bileyim ben sadece anne olmak istemiyorum🙄

Hay zıkkım diyorum ben o sıra oğlan çok yapıyo onu tam bebeği uyutuyorum yada dalmak üzereyken anneeeeeaa yok bilmem ne istiyorum sen git gelecem diyorum bilerek anlamıyo ve sonuç kız uyanıyo bugün abisinide uyandırdı 6 da
aslinda ikimizinde tek sikintisi bu uyutuyoruz ortam yok kalkiyorlar
Canım sen iyi tutuyosun maşallah iki çocukla ben tutmuyorum dayanamam diye
cok korkuyordum zorlanirim diyordum denemelik tuttum hamdolsun normal gunden farkli olmadim

Kızlar afedersiniz her ilişkiden sonra kanama olması normal mi sizce bu dönemde? Birbirimize sert davranmıyoruz da. Hala adet görmedim bir de
normal dogummu canim bendede var su korona bitsede gitsek bi doktora
Bizim o kadar tecrübemiz olmadı henüz 😂beyim beni kankası olarak benimsedi doğumdan sonra🙄 Sinirim bozulmaya başladı. Sürekli dile getiriyorum artık. Kilo aldım diye çirkin mi buluyor anlamadım ki.Bunu kabul de etmiyor. Kendi de Kıvanç Tatlıtuğ değil yani. Ona göre hiçbir sorun yok:işsiz:
ilkte fizim bozulmamisti ama oyleydi esim hatta sezeryan olmustum assagida hicbir degisiklik olmuyor yani ama simdi hersey cercop oldu o istiyor ben istemiyor N nilsen89 nin dedigi gibi ozguven eksiklogi kendimi guzel hissetmeyince istekte olmuyor malasef

golgefeslegeni golgefeslegeni ben yatalak kayinvalidemi hep uzulmesin diye aradim sordum gorumcem ariyor diye utanip arayil sordum esim benim aileme hicbir deger vermedi iyisinde kotusunde kus gibi aramadi gecen ablasiyla konusurken bana bagirdi bardagin son damlasiydi simdi hicbirini aramiyorum o yanimda ararsa beni sorarlarsa bebege bakiyo de diyorum kabahatini bildigi icin sesini cikaramiyo artik bende deger vermicem ailesine 6 yil sonra bakalim o kendine cekiduzen verecekmi vermezse benim ailem nasil onun icin yoksa onlarida ben silicem takma hepsi fabrika urunu gibi ayni biri birinden farksiz degil istisnalar haric

Ondan değildir ya. Doğumdan sonra bütün ilişki dinamikleri değişiyor. Bizde de romantizm falan Hak getire. Zamanla rayına oturacaktır

Hiç bilmiyorum ki. Doğumdan sonra kontrole gitmemiştim
LifeandFeel LifeandFeel evet canım normal doğum
Benim doğumdan önce o şekilde kanama oluyodu leke gibi bazen de fazla oluyodu yumurtlama dönemindeki normal olabilir dediler diğer dönemlerde de olunca Dr baktı rahim ağzında ufak yara var ama bebek olmasına engel değil o kanma yapmış olabilir dedi bi kontrole gidin isterseniz

Şimdi yine oradayız kızlar şimdi de hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Ama uygun bir anda konuşacağım bi daha bi sıkıntısı olursa direk bana söylesin. Yoksa bizim yuvamız bozacaksın diye söyleyeceğim..
Aaa kızım öyle mi oldu nasıl olur yavrum ben bişey demedim oğlum yanlış anlamış benim seninle bi sıkıntım yok diyecek🤩ve ilk fırsatta arkandan yine iş çevircek tecrübeyle sabit aslında oğulları çok saf annem böyle dedi diye söylüyolar yoksa anlamazdık 😂🥰

Şimdi yine oradayız kızlar şimdi de hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Ama uygun bir anda konuşacağım bi daha bi sıkıntısı olursa direk bana söylesin. Yoksa bizim yuvamız bozacaksın diye söyleyeceğim..

BEn çok karıştım ama biraz ipleri ele al daha pazar ordaydın mesela bugün gitmen çok erken onlarınki evlatsa seninkilere de gidin sinir oluyorum zamanında bende o hataları yaptım annemden çok gidiyordum ama sonra bize onlardan az geliyosunuz dedi fesatlar onun için şimdi haftada bir 😊

Cidden bugün beynim yandı sabah beş buçukta uyandı 12 buçukta ancak uyuttum🤦‍♀️ Uykusu var uyuyamıyor. Uyutuyorum beşiğe koyduğum an bağırıyor. Anlamdım gitti. Ateşi de yok ama uyanınca calpol vericem. Perişan oldu beni de perişan etti. Gece de öyleydi. Artık sinirlerim bozuldu gece bağırdım😞Sabah da kendimi zor tuttum. Artık nerdeyse eminim diş sıkıntısı bu. Uyurken eliyle ağzını tutuyor sürekli elimi ağzına götürüp ısırıyor. Bu süreç beni çok hırpalayacak sanırım resmen ağlayasım geldi ya🤦‍♀️

Canım benimkide aynı felaket ağlıyo diş diye düşünüyorum gece biliyosunuz hiç uyumadık 6 da kalktı 10 gibi 40 dk uyudu 2 de 40 dk bulmuştur daha uyanık ve ağlıyo uyumuyo yatırdığım an basıyo çığlığı

denizbenimadim denizbenimadim sen bizi gör hiç deneyimimiz olmadı teklif dahi edilemez şuan hayatımda düşüneceğim en son şey bitarafım sabit yer görmüyo gece bile uyumuyoruz 🙄🤗
Ya bizde de birkaç defa benim ısrarımla🙄hangimiz kadın anlamadım. Tamam ben de kendimi çok beğenmiyorum şu an. Ama insan kilo alınca ya da doğum yapınca dişilikten erkekliğe terfi etmez ki:KK51:seninki senin tercihin ama ben hayattaki sıfatlarımın yanına annelik eklensin istiyorum sadece anne olmak istemiyorum:anne:

Benim doğumdan önce o şekilde kanama oluyodu leke gibi bazen de fazla oluyodu yumurtlama dönemindeki normal olabilir dediler diğer dönemlerde de olunca Dr baktı rahim ağzında ufak yara var ama bebek olmasına engel değil o kanma yapmış olabilir dedi bi kontrole gidin isterseniz
Tamamdır teşekkür ederim. Salgın bittikten sonra bir baktırayım o zaman inşaallah

Ya bizde de birkaç defa benim ısrarımla🙄hangimiz kadın anlamadım. Tamam ben de kendimi çok beğenmiyorum şu an. Ama insan kilo alınca ya da doğum yapınca dişilikten erkekliğe terfi etmez ki:KK51:seninki senin tercihin ama ben hayattaki sıfatlarımın yanına annelik eklensin istiyorum sadece anne olmak istemiyorum:anne:
Yok ben bu şekilde çıkamam 10 kg fazlam var valla veremiyorum ilk doğumda böyle şeyler yaşamamıştım bide kazayla tekrar bişey olur diye korkuyorum

Kesinlikle baba oldu eş olmayı unuttu 🤷‍♀️ Benim öyle olmam gerekiyor halbuki🙄 çok istiyordu zaten baba olmayı. Ben istemiyordum sadece onun için yaptım valla. İyiki olmuş tabi bal kızım o ayrı. Ama ne bileyim ben sadece anne olmak istemiyorum🙄
Haklısın cnm bebekten öncede birsürü kimliğimiz vardı hayatta ama bikaç aydıt hepsi gitti gibi hissediyoruzz. İşte hepimizn hanesinde benzer durumlar bizimki beni unuttun artık ilgilenmiyosun diyo mesela bende tam tersi boşver sende beni unut sadece bebeğimizle ilgilenelim diyesim geliyo ama dikkat edicem bundan sonra ama bende geçiş sürecindeyim dedim:) seninde eşinin şu an baba olmaya ihtiyacı var demekki kocalık zamanı gelince sen devreye girersin belki ozmnda sen istemicen birbirimizi idare edicez işte başka türlü yürümüyo

Back
X