Aaa belki havucu sever benimki soğuk olarak emiyo dişlerini rahatlatıyo o dişler rahatlasında yeterkiBikere salatalık verdim dedigin gibi hiç sevmedi ogurdu tadına bakincaşimdi salatalığı uzatınca direk yuzunu buruşturuyor
Bizimkinin var canım yeni doğduğunda sigorta yaptırmıştık kalça ultrasonu ve işitme testinide karşılasın aynı hesaba geliyo diye daha devam ediyo bişey olunca telefonla iletişime geçiyoruz en azındanKızlar bu ay rotanın 2.dozu var önümüzdeki hafta salı yada. Çarşamba ya gidicez en azından sağlık ocağında kilosuna falanda bakıyorlar bizim kızın sabit bir doktoru yok ilk doğusunda hastanenşn doğum paketinin içinde vardı 5. Gün muayenesi falan ona gitmişti bir de vücudu alerji olmuştu onun için Bi doktora gittik o kadar araya zaten virüs falan girdi rutin kontrolü yok yanş sağlık ocağından ne bilgi alırsak sizin bebişlerinizi n kendi doktoru var mı
Bir şey söyleyeyim mi bende uyku eğitimine karşıyım. Ne zaman isterse o zaman uyusun uyansın çocuğum beyin gelişimi için çok değerli.Kızlar insatgramda psk oya çanak 100 maddede uyku konusunu paylaşmış okuyan varmı aranızda kesinlikle uyku eğitimini desteklemiyo eğitim diye bişey olamaz diyo ama bebeğin uykusu için kendimiz ve ortam adına çok çabalamamız gerektiğini söylüyo anneyle vakit geçirmek için uykuya direnirler fln demiş hatta memede uyuyan bebeğin çok sağlıklı olduğunu bunun için sevinilmesi gerektiğini falan yazmış ben ztn uyku eğitimi sabrını kendimde göremiyordum ama kendimi hazırlamaya çalışıyodum çünkü böylede ağlıyo diye kafam karıştı iyice şuna eminim ama uyumayan bebek eşittir yorgun mutsuz anne bi böle bi döngü 2 yaşına kadar böyle diyip salıcam yakında walla artıkkk bide önemli olan ayına göre uyuması gereken miktarı almasıymış eğer gündüz bunu tamamlıyosa gece uyanıyosa önemli diil diyo
Benim doktorum dün gittiğimizde erken denemeyeceksin eklemlere gereksiz yük daha dediMinnoslari oturtmaya başladınız mi? Ben kucakta yarım oturtuyorum ama yastık destekli koltuğa bırakmadım hiç
Bizim vardı cnm doğumdan itibaren sarılık meme reddi derken 3 ay içinde 2 haftada bir götürdük kolik diyince bu sefer ultrasonlar tahliller idrar tahlili fln doktorla baya içli dışlı olmuştm ama bu süreçte bana yardımcı olmadı arasam ulaşamadım 2 aydır götürmedik ztn başka doktor arayışına giricem bende eve dönünce en önemlisi ihtiyaç halinde ulaşabilmek sanırımKızlar bu ay rotanın 2.dozu var önümüzdeki hafta salı yada. Çarşamba ya gidicez en azından sağlık ocağında kilosuna falanda bakıyorlar bizim kızın sabit bir doktoru yok ilk doğusunda hastanenşn doğum paketinin içinde vardı 5. Gün muayenesi falan ona gitmişti bir de vücudu alerji olmuştu onun için Bi doktora gittik o kadar araya zaten virüs falan girdi rutin kontrolü yok yanş sağlık ocağından ne bilgi alırsak sizin bebişlerinizi n kendi doktoru var mı
Evet canım doğduğundan beri aynı doktor takip ediyor .Kızlar bu ay rotanın 2.dozu var önümüzdeki hafta salı yada. Çarşamba ya gidicez en azından sağlık ocağında kilosuna falanda bakıyorlar bizim kızın sabit bir doktoru yok ilk doğusunda hastanenşn doğum paketinin içinde vardı 5. Gün muayenesi falan ona gitmişti bir de vücudu alerji olmuştu onun için Bi doktora gittik o kadar araya zaten virüs falan girdi rutin kontrolü yok yanş sağlık ocağından ne bilgi alırsak sizin bebişlerinizi n kendi doktoru var mı
Bu kadın ztn büyüme hormonu akşam erken saatlerde salgılanır denilir ya şöyle demiş evin kalkma yatma saatine göre yatsın bırakın huzurlu bebek daha çok salgılar o hormonu fln diye açıklamış ben tabi çok anlatamadım ama benim kafam karışık bebeğim zor bi bebek bide bu yüzden tüm alternatiflere açığım birde uyku eğitimi veren annelere bakıyorum bi kendilerine geliyolar:) ama boşuna verdik diş dönemi uyku gerilemesi seyehat oldu başa döndük diyen çokBir şey söyleyeyim mi bende uyku eğitimine karşıyım. Ne zaman isterse o zaman uyusun uyansın çocuğum beyin gelişimi için çok değerli.Zaten farkına vardığı zaman düzelecek
Benim oğlum da bu ay 400 gr almış ama az falan demedi hiç her şey yolunda tadım yapabilirsin dedi sadece . Kilosu 7500 normaldir heraldeArkadaşlar 5 aylık kontrole gittik. Doktor güneş koruyucu alın dedi sebamed yada mustela olabilir dedi. Bebeği örümcek yürüteç vb şeylere asla bindirmeyeceksiniz hiçbir zaman dedi. Oturtma yarım oturtma eklemlere gereksiz yük olur şuan yok dedi.
Gece ağlayarak uyanmaları olacakmış. Uyku düzeni iyice bozulabilir dedi.
Kilomuz 6350 çıktı bir ayda 400 kilo almış. Az aldığı için 15 gün sonra kontrol var duruma göre 5,5 ayda ek gıdaya geçeceğiz. Boyumuz 67 cm.
İki menenjit aşımız yapıldı.
Taklit ediyor sıpam beni. Parmağımla bir yapıyorum, bir yapıyor. Sağa sola dönüyor. Sırt üstü yüz üstü dönüyor
Ayy maşallah cnm ya Taklit etmedi ne güzel bizde bayadır oturtuyoruz her doktorda değişik ya wallaArkadaşlar 5 aylık kontrole gittik. Doktor güneş koruyucu alın dedi sebamed yada mustela olabilir dedi. Bebeği örümcek yürüteç vb şeylere asla bindirmeyeceksiniz hiçbir zaman dedi. Oturtma yarım oturtma eklemlere gereksiz yük olur şuan yok dedi.
Gece ağlayarak uyanmaları olacakmış. Uyku düzeni iyice bozulabilir dedi.
Kilomuz 6350 çıktı bir ayda 400 kilo almış. Az aldığı için 15 gün sonra kontrol var duruma göre 5,5 ayda ek gıdaya geçeceğiz. Boyumuz 67 cm.
İki menenjit aşımız yapıldı.
Taklit ediyor sıpam beni. Parmağımla bir yapıyorum, bir yapıyor. Sağa sola dönüyor. Sırt üstü yüz üstü dönüyor
Bence o genelleme doğru değil.bebek kendi belirliyor süreci. Kalkmak için sürekli hamle yapan bebeği engellemek de sıkıntı diye düşünüyorumBenim doktorum dün gittiğimizde erken denemeyeceksin eklemlere gereksiz yük daha dedi
Çok ince kesme canım ya koparır falan soluk borusuna kaçar Allah korusunEvet cnm haşlayıp koyuyorum emiyo bide normal salatalığı parmak gibi kesip eline veryorum dün fark ettim oda rahatlatıyo dişlerinide
Cnm sen ozmn ne şekilde uyutursanız uyutun fark etmez ama uyusun diyosun anladığım uyku eğitiminde sallama fln bıraktırılıyo ya dimiBurda uyku egitimini destekleyenler 2. Kez anne olanlar ozelikle buyuduklerinde agresiflik istahsizlik yapiyor mutsuz uyumsuz oluyorlar ve vakti gelince duzelmiyor uyuyamayan cocuklar gece uyumadan once saatlerce aglama krizi geciriyorlar ve uyku arasinda dinlenemedikleri icin gece yarisida en az yarim saat aglama krizi oluyor eskiler ne demis uyku uykunun mayasidir oldu egitim olmadi olum zulum uyumali o hamak elde sallama olsun uyku ihtiyaci varsa karsilanmali mutlaka uyutulmali eltimin cocuklari gelisi guzel oldugu kadar uyudular gece saatlerce agladilar yorgunluktan motor ve fizik olarak yeterli gelisimleri yok malasef ayagimda uyanana kadar salladim pisman degilim oglen oglum yatinca yahyayida salliyorum 3 saat ona uyku hizmeti sunuyorum. Yakupta gezmeye gittigimiz uykusu aksadigi zaman gece saatlerce aglardi eltimin cocuklari gibi orneklerle anlatmak istedim daha anlasilir olmasi icin.
Ay allah korusun cnm kalın bir parmak gibi kesiyorum eline veriyorum ama başındayken hep öle bırakmamÇok ince kesme canım ya koparır falan soluk borusuna kaçar Allah korusun
Bencede benimki çok huzurlu otururken kendi istedi hatta elinden tutunca kalkıyo kendi belirliyo dediğin gibiBence o genelleme doğru değil.bebek kendi belirliyor süreci. Kalkmak için sürekli hamle yapan bebeği engellemek de sıkıntı diye düşünüyorum
Kızlar ya bu çocukta süt proteini alerjisi mi var yoksa? Bir türlü kilo almıyor sütüm az diye dedim ama başka birşey mi var diye düşünüyorum şimdi. Burnu hep tıkalı ve kakası mukuslu. Deri döküntüsü kızarıklık vs olmayınca üzerinde durmadım, kakası da burnunu temizlerken balgam yutuyor ondan diye düşünmüştüm ama alerji olabilir mi ki? Ben bir süre hiç süt ürünü tükemeyip duruma bakayım değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?