2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bizim kızlar normale dönmez boşa zorlamayalım kabullenelim daha rahat oluyo

Bütün kuzucuklara maşallah canım evett bu yeni çıktı kucaktayken bizimki kendini atmaya başladı kafasını tutmak gerekiyo artık ses gelirse falan dönmek istiyo sanırım ondan
Gözleri açıldı masallah hepsininemerken benden sıkıldıysa kapıya bakiyo babam gezdirsin diye kucagimdayken babası sesleniyor oraya hiç bakmiyo işine nasıl gelirse öyle davranmaca

Bence denemelisin canım. Kalsiyum ihtiyacını çiğ badem, bamya ve incirden alabilirsin. Bir 15 gün denesen mi acaba?
Yapayım inşaallah. Yani başka bir sıkıntısı yok çünkü, aç olan çocuk halsiz olur ağlar falan. Zayıf olmasına rağmen mutlu görünüyor maşaallah.

Aynen canım bencede uyumalı ne şekilde olursa olsun benimki zor bi bebek ama öyle kendi haline bırakmıyorum oğlumda ayakta salladım nerdeyse 3 yaşına yakındı artık yanımda yatacaksın sohbet ederek uyuycaz dedim öyle uyutuyoruz hala kendi uyumaz ama olsun 10 u geçmez uyku saati doğduğundan beri çok dikkat ettim erken uyutmaya

Gözleri açıldı masallah hepsininemerken benden sıkıldıysa kapıya bakiyo babam gezdirsin diye kucagimdayken babası sesleniyor oraya hiç bakmiyo işine nasıl gelirse öyle davranmaca
Ayy çok tatlı yaaa kandırma ağlamalarıda başladı bizimki nası ağlıyo telaştan kan ter içinde kalıyorum kucağa alıyorum bi bakıyorum sırıtıyo gezmeyi çok seviyolar bizimki burda bahçeye alıştı bahçe kapıısını açtığımız anda susuyo eve girince çığlığı basıyo apartman dairesine gidince yandım

Haklısın cnm senin 2. Bebek bide bi şekilde rayına oturuo diimi nolur öle de
İnan ya ben alıştım yada rayına oturdu mesela şuan salonda yere oturduk kahvaltı yapıyoruz biraz minderinde oturdu sıkıldı halıya yatırdım tepiniyo elinede cips kabı verdim onu yiyo arada da bağrıyo ama ben sallamıyorum 10 dk olsun dinleniyim birazdan banyo yaptırcam inş sonrada uyutmayı denerim bunun gibi şeyler kendi başına kalınca daha rahat bakıyosun başlarda zor oluyo ama alışıyosun

Ya inanki hiçbir şeye net doğru diyemiyorsun. Benim yiğenim ve eşimin yiğeni yaşıtlar. Eşimin kardeşi ve eltim yeme içme uyuma her şeyine Korkunç iltizam gösterdiler hala öyle. Benim yiğenim kardeşimin eşi yani annesi biraz rahat olduğu için istediği zaman yattı kalktı maalesef hazır gıdaları da epey yedi. Ailede çok fazla sevgi gördü o ayrı. Şimdi çocukları kıyasladığında eltimin kızı kardeşimin kızının yanında hala bebek gibi. Kardeşimin kızı hem motor becerileri hem zihinsel becerileri hem bedensel gelişim olarak hem eltimin kızının hem yaşıtlarının çok çok ilerisinde. İnanılmaz Zeki bir çocuk maşallah. Ha yaptıkları yanlış bence. Sınırlamalar olmalı. Ama hem kendi kızımda hem etrafımdaki örneklerde görüyorum ki bazı şeyler mizaç. Çocuk kendi belirliyor sürecini çoğu zaman

Gözünden yaş da akmiyo dimişansın varmış gitmesen mi ne apartmanaçocuğum balkondan aşağıya bakiyo oynayan çocuklara etrafa boğulduk zaten ıcerde dura dura kapı önüne çıkıyoruz geldiğimizde herşey makineye atılıyor banyo yapılıyor 15 dk için sık baştan temizlik Allah yardım etsin valla bu bayram bayram gibi geçmeyecek ben yine de ilk bayramı diye netten kıyafet alışverişi yaptım yazlık biseyleri yoktu bayramlık da aldım anneannemize gidemesekte evde foto çekeriz olsun

Cnm sen ozmn ne şekilde uyutursanız uyutun fark etmez ama uyusun diyosun anladığım uyku eğitiminde sallama fln bıraktırılıyo ya dimi
yani aglatmadan bir duzen olusabilirse ne guzel olusmazsa bebegin uyku ihtiyaci karsilanmali
Yani sadece fiziksel zihinsel degil mesele dedigim gibi asiri yorgunluk bebekler icin hic iyi degil mesele birseye mecbur etme degil cocugu uyku ihtiyaci VARSA ISTIYORSA ya uyumaya alistirilmali biraktiginda yatabilmeli yerinde uykusunu alana kadar yapamiyorsa uyuma ihtiyaci bir sekilde karsilanmali canim

Hakılısın uyku kesinlikle çok önemli bebek için olmasa da benim için

Maşallah miiniğe bizim de kilo bu aya kadar hep sınırda geldi ama gelişimi önemli etraftaki ler her ne kadar cılız dese

Bende ilk bayramı kıyafet bakıyorum bir yere gitmesrkte fotoğraf çekeriz

Kızlar bebişler günde kaç defa kaka yapıyor hadikonusalim siizn miniği biliyorum 10 günde bir falan yapıyor ya ben bu saate kadar inanın 5 defa kaka temizledim ve rahat 6,7 i buluyor normal mi artık bez yetişmiyor ve kiloda almıyor yani hep sınırda alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…