Ben ilk 3 gün kuralıyla iki hafta sebzelerden başlayıp meyveleri tattırdım cnm bugünde yumurta sarısı tattı havuç kabak patates pancar bezelye enginar meyve olarak elma muz armut şeftali ama ilk gün hep çok az denettirdim sonra arttırdım bide bugün kuzu kıyma ekledim öğlen sebzesineKizlar bbn bizde bes aylik olduk doktoru herseyi tattirabilecegimi soyledi bende sadece evde yaptigini yogurt ve arada elma suyu veriyorum 1 cay kasigi baska neler vermeliyim
Senin söylediğinden sonra avent ten soğudumÇok memnun kaldım cnm hem pratik hem küçük bi alet ama aventi kullanmadım. Tabi onu bilmiyorum
Elinde hepsi var havuc patates bezelyeyi nasil vermeliyim ?Ben ilk 3 gün kuralıyla iki hafta sebzelerden başlayıp meyveleri tattırdım cnm bugünde yumurta sarısı tattı havuç kabak patates pancar bezelye enginar meyve olarak elma muz armut şeftali ama ilk gün hep çok az denettirdim sonra arttırdım bide bugün kuzu kıyma ekledim öğlen sebzesine
Bana çok pahalı geldi cnm oyüzden yoksa herkes memnun aventten ama bunu görünce hiç farkı yok gibi geldiSenin söylediğinden sonra avent ten soğudum
İlk 3 gün havuç verin ilk gün bir çay kş sonra tatlı kş ertesi gün çorba kş diğer 3 gün patatesi aynı şekilde sonra bezelyeyyi alerji durumu olursa ztn kesersinizElinde hepsi var havuc patates bezelyeyi nasil vermeliyim ?
Bezelyeyide tanelerini buhar aparatında haşlayıp ezerek verebilirsin aparat yoksa suda da haşlanıyo vitamini gidiyo denildiği için böyle yaptım benElinde hepsi var havuc patates bezelyeyi nasil vermeliyim ?
Ben daha su dışında bir şey vermedim çok merak ediyorum nasıl olacakBen zaten çok çok az arada tattırıyorum bi şeyler ama daha yalama boyutundasadece yoğurt yedirdim diğerlerini yalatıyorum sadece
Yok 1 yıl kullanılıyor dedin yA ondan vazgeçtimBana çok pahalı geldi cnm oyüzden yoksa herkes memnun aventten ama bunu görünce hiç farkı yok gibi geldi
Hıı evett bana arkadaşım öyle dedi tecrübeli annelerimiz yazsın 9 aylıkken sofradan yiyolarmış nerdeyseYok 1 yıl kullanılıyor dedin yA ondan vazgeçtim
BEn unuttum bile valla tecrübeye bakmıyo hatta oğlumda almamıştım ondan nasıl ek gıdaya başladık onuda bilmiyorum arada derede büyümüş yavrucuğumHıı evett bana arkadaşım öyle dedi tecrübeli annelerimiz yazsın 9 aylıkken sofradan yiyolarmış nerdeyse
Ciddimisin cnm ya demek bizde hatırlamıcaz bugün eltime gıcık olmuştm günahını aldım kızın oğlu 8 yaşında kaçıncı ayda mama verdin diye sordum oda walla hatırlamıyorum mama mı aldı emziriyomuydum dedi bende bak geçiştiriyo beni dedim içimden demek unutmuş odaBEn unuttum bile valla tecrübeye bakmıyo hatta oğlumda almamıştım ondan nasıl ek gıdaya başladık onuda bilmiyorum arada derede büyümüş yavrucuğum
Ben çoğunu giydirebildim hep foto da çektim içimde kalmasın diye yeni bitti benim aldıklarım şimdi hediye gelenleri giydirmiyorum ama hava da ısındı yavaştan o sebeple artık kısa kol şort kismima geçmeye başlıcam mevlidi hiç demeBen hiçbir şeyini doğru düzgün giydiremeden küçüldü hepsi nerdeyseAnneannesi mevlid yapınca giysin diye de bi takım getirmişti. Bayramda onu giydiririm sanırım hala olabiliyorsa tabi bakmadım. Mevlid de olmadı dışarı da giyilmedi
4 ay 10 günlük. 6.600gr. Doğum kilosu 3.570. Daha önce de bahsetmiştim, doktor zayıf olduğunu, mama ile desteklemem gerektiğini söylemişti. Ama hiçbir şekilde mama almıyor. Muayene aceleye geldi, kakasından da bahsedemedim o anKaç aylık kaç kilo?
Ay maşaallah size ya ben kendime kahvaltı hazırlayacak zamanı bile bulamıyorum. Ek gıdaya geçince ne yapacağız bilmiyorumKızlar biz ek gıdaya geçeli 15 gün oldu ama tadımlıktı bişeye alerjisi çıkmadı yumurta sarıısı flnda yedi artık biraz çorba pürelere başladım bugün 6. Ay dolunca bakliyatlara geçicem kahvaltıya fln başlıcam
Bugün bim den kiwi marka buharlı pişirici aldım denedim armut elma bebek irmikli ara öğün yaptım makina aşırı güzel blend yapıyo ztn 250 tl aklınızda olsun
Bebe bisküvisi yaptım yarın deneticem çok heycanlıyımama ek gıda işi de zormuş walla 2 günde bir yoğurt yap dün lor peyniri yaptım ilikli kemik suyu hazırladım şifa olsun inşallah tüm gün mutfakta geçiyo şimdide pide yapıcam iftara belim tutmuyo ama yapmadanda olmuyo işte
Bu arada soranlar olmul kızlar ben anne sütü alsaydı 6. Ayı doldurmasını beklerdim bizim 3. Aydan beri mama içiyo o yüzden başladım ama araştırmama göre doktora sormadım bile
Yürüteç, örümcek doktorlar hiç önermiyor ben araştırdım biraz ben almıcamArkadaşlar merhaba..
benim kız 5 ayını doldur su bu ay .. yürüteç hakkında ne düşünüyorsunuz
Çok hareketli ayakta gezdirdiğim Zaman yürüyormuş gibi bacaklarını hareket ettiriyor..
Oturmayı seviyor. Sizce yürüteç almalıymışım?
Birde aşırı derece salyası akıyor son 2 gündür alttaki Kıyafete kadar ıslanıyor sık sık değişme me rağmen
Damaklarımız çok sıkıntı da çok sancılı süreçteyiz bazen kendimi çok yalnız hissediyorum ve ne yapacağımı şaşırıyorum
Yani yazdıklarınıza çok ihtiyacım var ..
korona virüs sebebi ile annem Ankara’ya gelemiyor ben gidemiyorum yani anlat anlat bitmez
Ben günde 2 tane önlük değişiyorumArkadaşlar merhaba..
benim kız 5 ayını doldur su bu ay .. yürüteç hakkında ne düşünüyorsunuz
Çok hareketli ayakta gezdirdiğim Zaman yürüyormuş gibi bacaklarını hareket ettiriyor..
Oturmayı seviyor. Sizce yürüteç almalıymışım?
Birde aşırı derece salyası akıyor son 2 gündür alttaki Kıyafete kadar ıslanıyor sık sık değişme me rağmen
Damaklarımız çok sıkıntı da çok sancılı süreçteyiz bazen kendimi çok yalnız hissediyorum ve ne yapacağımı şaşırıyorum
Yani yazdıklarınıza çok ihtiyacım var ..
korona virüs sebebi ile annem Ankara’ya gelemiyor ben gidemiyorum yani anlat anlat bitmez
Ailenin yanındasın sanırım öyle de zor ama şu an imkanım olsa ben kendimi atacam annemlere bi 15 gün temiz geçiririz aile yanında sonrasını da bilemem şu dönemde bahçeli evden iyisi yokOlsun canım resimlerde hatıra olur bende giydiricem o güngitmeme şansımız var ama biraz daha kalırsak aile katliamı çıkabilri hem kendi düzenimizi kuralım hem ailemde biraz rahatlasın diye bayramdan sonra dönücem ama hayırlısı tabi durumlar ne gösterir bilmiyorum diş sorununuda burda atlatsam iyiydi
Teşekkür ederimYürüteç, örümcek doktorlar hiç önermiyor ben araştırdım biraz ben almıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?