• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ben çoğunu giydirebildim hep foto da çektim içimde kalmasın diye yeni bitti benim aldıklarım şimdi hediye gelenleri giydirmiyorum ama hava da ısındı yavaştan o sebeple artık kısa kol şort kismima geçmeye başlıcam mevlidi hiç deme🤦‍♀️ne hazırlık süsleme hayalleri vardi😒
Valla ben mevlid olmadığına sevindim😁 kv zoruyla yapacaktım. Gerçi o çocuk evlilik çağına gelince bile bitse şu süreç yaptırır 😂

Valla ben mevlid olmadığına sevindim😁 kv zoruyla yapacaktım. Gerçi o çocuk evlilik çağına gelince bile bitse şu süreç yaptırır 😂
Benimki eltinin mevluduyle birleştirecekti kızım annende burda hazır gel mevludu yapalım dedi dedim benim misafirlerle eltinin misafirler birlesicek kim kalkacak onun altından toplu nikah yapıyoruz sanki😒niyeti benim eve yikacakti misafirleri yer miyim hem cocugumun özel günü olsun istiyorum... Kabul etmedim o zaman geçti öyle ama babasıyla hayalimiz var hem uygun hem de ozenilen bi mevlut olucak insallah

Havalar birden çok ısındı hanımlar bebelere ne giydiriyorsunuz ya. Şuan oda sıcaklığı 27 derece alt üst takım çok fazla gibi geliyor. Tek badi de çok az olacak gibi.

Havalar birden çok ısındı hanımlar bebelere ne giydiriyorsunuz ya. Şuan oda sıcaklığı 27 derece alt üst takım çok fazla gibi geliyor. Tek badi de çok az olacak gibi.
Kısa kollu bile hiç giydirmedim henüz . İç badi penye üst ve alt takım giydiriyorum yavaş yavaş inceltiyorum gece üstünü örttürmüyor . Gündüzleri evet çok sıcak ama geceleri üşür diye korkuyorum .

Arkadaşlar merhaba..
benim kız 5 ayını doldur su bu ay .. yürüteç hakkında ne düşünüyorsunuz
Çok hareketli ayakta gezdirdiğim Zaman yürüyormuş gibi bacaklarını hareket ettiriyor..
Oturmayı seviyor. Sizce yürüteç almalıymışım?
Birde aşırı derece salyası akıyor son 2 gündür alttaki Kıyafete kadar ıslanıyor sık sık değişme me rağmen
Damaklarımız çok sıkıntı da çok sancılı süreçteyiz bazen kendimi çok yalnız hissediyorum ve ne yapacağımı şaşırıyorum
Yani yazdıklarınıza çok ihtiyacım var ..
korona virüs sebebi ile annem Ankara’ya gelemiyor ben gidemiyorum yani anlat anlat bitmez 😞
Ben yürüteç kullanıcam ama biraz daha bekliyorum oğlumda da kullanmıştım şimdilik bi zararı gözükmüyor 😂bizde salya muhabbeti nerdeyse 1 aylkken başladı ş
Lcw den mama önlüğü almıştım üçgen önüne takılıyoya bez sürekli onları kullanıyorum şu aralar azaldı eskiye göre yalnızlık zor gerçekten bende ailemi gönderdim kendim bakıyorum bayram geçtikten sonra düzene girer inş annemi çok özledim ne güzel bakıyoduk birlikte 😂

Oğlumda kendi tarafıma yapmadım mevlt kv çok istedi onların tarafına kv evinde yaptım çünkü çok kalabalıklar ve kenafir gözlüler evime almam diyemedim tabi ev küçük diye bahane ettim 😂el kadar bebeği o kadar kalabalığa sokmak bence delilik annem odada baktı son bi görelim dediler 2 dk içeri soktum hemen geri odaya aldım şimdi kızımda hiç yapmadım gerekte yok zaten

Kısa kollu bile hiç giydirmedim henüz . İç badi penye üst ve alt takım giydiriyorum yavaş yavaş inceltiyorum gece üstünü örttürmüyor . Gündüzleri evet çok sıcak ama geceleri üşür diye korkuyorum .

Ay ben hiç kısa kollu bişey almamışım şimdi bakıyorum daha yeni alıcam

Oğlumda kendi tarafıma yapmadım mevlt kv çok istedi onların tarafına kv evinde yaptım çünkü çok kalabalıklar ve kenafir gözlüler evime almam diyemedim tabi ev küçük diye bahane ettim 😂el kadar bebeği o kadar kalabalığa sokmak bence delilik annem odada baktı son bi görelim dediler 2 dk içeri soktum hemen geri odaya aldım şimdi kızımda hiç yapmadım gerekte yok zaten
Ya ben de saçma buluyorum küçücük çocuğun o kadar kalabalıkta işi ne. Hem sağlık açısından zararlı hem enerji olarak bence. Başlarda istemedim bu defa dalga dalga geldiler 5 er saat oturup gittiler. Gelmesinler de diyemiyorsun. Mevlid yapıcaz en az 50 kişi çağırıcam dedi kv ne işi var o kadar insanın evimde. Üstelik çoluk çocuk doluşucaklar. Değişik. Amaç gösteriş. Başka bir şey değil. Yani kv için söylüyorum ki hayatımda en nefret ettiğim şeydir gösteriş hele hele bunun için kullanılmak🤷‍♀️

Arkadaşlar merhaba..
benim kız 5 ayını doldur su bu ay .. yürüteç hakkında ne düşünüyorsunuz
Çok hareketli ayakta gezdirdiğim Zaman yürüyormuş gibi bacaklarını hareket ettiriyor..
Oturmayı seviyor. Sizce yürüteç almalıymışım?
Birde aşırı derece salyası akıyor son 2 gündür alttaki Kıyafete kadar ıslanıyor sık sık değişme me rağmen
Damaklarımız çok sıkıntı da çok sancılı süreçteyiz bazen kendimi çok yalnız hissediyorum ve ne yapacağımı şaşırıyorum
Yani yazdıklarınıza çok ihtiyacım var ..
korona virüs sebebi ile annem Ankara’ya gelemiyor ben gidemiyorum yani anlat anlat bitmez 😞
Bizimde beş buçuk aylık aynı sorunlar bizdede var ben birsürü kişide görüyorum yürüteç ama doktorlae çok karşı bence günde 10 dk fln koyulabilir yani ben öyle yapıcam yürüteç yerine bu ittirdikleri yürüme arkadaşları varya ilerde onları öneriyolar

Ay maşaallah size ya ben kendime kahvaltı hazırlayacak zamanı bile bulamıyorum. Ek gıdaya geçince ne yapacağız bilmiyorum
Kızım beğendikçe daha çok yapasım geliyo çok güzel tarifler var bebişler için ama bitek ona yapasım geliyo kendimiz için mutfağa gircek benimde halim yok walla ek gıda çok fazla zaman alıyo 😊

Bizimde beş buçuk aylık aynı sorunlar bizdede var ben birsürü kişide görüyorum yürüteç ama doktorlae çok karşı bence günde 10 dk fln koyulabilir yani ben öyle yapıcam yürüteç yerine bu ittirdikleri yürüme arkadaşları varya ilerde onları öneriyolar
Onunda mantığı yok canım yani hep peşinde sen olacaksın daha yorucu ha düştü düşecek o yürüme öğretmede faydalı olur bizi kurtarmaz şimdi 😂ben arada alıp koycam biraz olsun oyalanır diye düşünüyorum saatlerce duracak değilya günde 10 ar dk

Ailenin yanındasın sanırım öyle de zor ama şu an imkanım olsa ben kendimi atacam annemlere bi 15 gün temiz geçiririz aile yanında sonrasını da bilemem şu dönemde bahçeli evden iyisi yok 😒bebekleri gecrim bizim de kafa yanmaya başlıcak artik
Kesinlikle fırsat bulursan git cnm annem sağolsun geceleri bakıyo ben uyuyorum ama işte bizim 3 ay oldu artık ev ev üstüne gibi olduk yoksa 1 ay kalmak çok ideal🤣 bahçede akşama kadar bıraksak durur yaptığıda ağaçların sallanmasını izlemek😂

Ya ben de saçma buluyorum küçücük çocuğun o kadar kalabalıkta işi ne. Hem sağlık açısından zararlı hem enerji olarak bence. Başlarda istemedim bu defa dalga dalga geldiler 5 er saat oturup gittiler. Gelmesinler de diyemiyorsun. Mevlid yapıcaz en az 50 kişi çağırıcam dedi kv ne işi var o kadar insanın evimde. Üstelik çoluk çocuk doluşucaklar. Değişik. Amaç gösteriş. Başka bir şey değil. Yani kv için söylüyorum ki hayatımda en nefret ettiğim şeydir gösteriş hele hele bunun için kullanılmak🤷‍♀️

Aynen bak oğlunun evi demek 🙄ne seviyolar gösterişi ya benimkilerde öyle

Kesinlikle fırsat bulursan git cnm annem sağolsun geceleri bakıyo ben uyuyorum ama işte bizim 3 ay oldu artık ev ev üstüne gibi olduk yoksa 1 ay kalmak çok ideal🤣 bahçede akşama kadar bıraksak durur yaptığıda ağaçların sallanmasını izlemek😂

Yerim ya ne romantik kızın var maşallah güldürdü beni çok tatlılar artık bi dışarı çıksaydık huzura erecez 😂bizde oğluma havuz aldık balkonda oynasın diye minikle oynarlar artık hava ısındı

Onunda mantığı yok canım yani hep peşinde sen olacaksın daha yorucu ha düştü düşecek o yürüme öğretmede faydalı olur bizi kurtarmaz şimdi 😂ben arada alıp koycam biraz olsun oyalanır diye düşünüyorum saatlerce duracak değilya günde 10 ar dk
Önermiyorlar evet. Ama ne bileyim benim kardeşlerime kuzenlerime hep kullanıldı. Kimsenin de kalçası çıkık falan olmadı. İşte her dönem Farklı şeyler söyleniyor. O dönem de kullanın deniliyordu 🤷‍♀️

Kızım beğendikçe daha çok yapasım geliyo çok güzel tarifler var bebişler için ama bitek ona yapasım geliyo kendimiz için mutfağa gircek benimde halim yok walla ek gıda çok fazla zaman alıyo 😊

Yoğurdu annem yapıyo saolsun göndermiş yine 😂lor yapmasını öğretmem lazım ondanda yırtarsam geriye bişey kalmaz 🤩

Evet cnm kafasını fln vurcak diye korkarım bende yürüteç yerine bunu önermişlerdi bizim evde eltimden kalan var hazır evde var walla bendde 10 dk fln koyarım

Önermiyorlar evet. Ama ne bileyim benim kardeşlerime kuzenlerime hep kullanıldı. Kimsenin de kalçası çıkık falan olmadı. İşte her dönem Farklı şeyler söyleniyor. O dönem de kullanın deniliyordu 🤷‍♀️
Cnm dün annemle bunun tartışmasını yaptık devamlı ben seni 3 aylıkken reklamları izletiyodum devamlı bütün gün yürüteçteydin yok 3 aylıkken et yedirdim diyip durdu walla anne dedim iyi bugünlere gelmişim gerizekalı olmadan dedim😂 işte olucağı varsa oluyo tabi ama elimizden geldiğince dikkat ediyoruz

Back
X