• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Önermiyorlar evet. Ama ne bileyim benim kardeşlerime kuzenlerime hep kullanıldı. Kimsenin de kalçası çıkık falan olmadı. İşte her dönem Farklı şeyler söyleniyor. O dönem de kullanın deniliyordu 🤷‍♀️

Doktorlar tamam biliyolarda hiçbişeyde önermiyolar işime gelmiyo🥰 benimde yeğenlerim kullandı şükür bişeyleri yok

Havalar birden çok ısındı hanımlar bebelere ne giydiriyorsunuz ya. Şuan oda sıcaklığı 27 derece alt üst takım çok fazla gibi geliyor. Tek badi de çok az olacak gibi.
Biz sıcak yerdeyiz. Dün 33 dereceydi bi tane bez bi atlet üzeri kolsuz elbiseyle gezdi 2 kere duş yaptı 5 kere atlet değişti 😂

Cnm dün annemle bunun tartışmasını yaptık devamlı ben seni 3 aylıkken reklamları izletiyodum devamlı bütün gün yürüteçteydin yok 3 aylıkken et yedirdim diyip durdu walla anne dedim iyi bugünlere gelmişim gerizekalı olmadan dedim😂 işte olucağı varsa oluyo tabi ama elimizden geldiğince dikkat ediyoruz

İlkinde çok pimpirikli davranıyosun ben tv baktıkca aklımı kaçırırdım şimdi abisi sürekli çizgi film falan açıyo gelde engelle engelleyebilirsen akışına bıraktım saatlerce izlemiyoya bişey olmaz biz zamanında küçücük ekranlarda bişey olmadıysak bizimkilerde olmaz heralde 😂🥰annene hak verdim saldım gidiyo ben ki 6 aydan önce bişey verecektim gayette tattırıyorum arada

İlkinde çok pimpirikli davranıyosun ben tv baktıkca aklımı kaçırırdım şimdi abisi sürekli çizgi film falan açıyo gelde engelle engelleyebilirsen akışına bıraktım saatlerce izlemiyoya bişey olmaz biz zamanında küçücük ekranlarda bişey olmadıysak bizimkilerde olmaz heralde 😂🥰annene hak verdim saldım gidiyo ben ki 6 aydan önce bişey verecektim gayette tattırıyorum arada
Gözleri takılınca yapcak bişey yok cnm bizimkide akşam survivor açıktı yere koyduk kafasını çevirip izledi resmen ellemedim bir süre sonra yoruldu bıraktı yapcak bişey yok özellikle açıp önüne koymuyorum cnm anneme kalsa sokak çocuğu gibi büyütcek bazen kriz geçiriyorm ama işte😂 ben kendi evimize geçince salıcam heralde senin 2. Bebiş senin herşeyi yapmaya hakkın var bence😂

Kesinlikle fırsat bulursan git cnm annem sağolsun geceleri bakıyo ben uyuyorum ama işte bizim 3 ay oldu artık ev ev üstüne gibi olduk yoksa 1 ay kalmak çok ideal🤣 bahçede akşama kadar bıraksak durur yaptığıda ağaçların sallanmasını izlemek😂
Hahaha ben de kaldım burda ve cidden ev ev üstüne oldu, alt katta annemler kalıyor üst katta biz;) eşim de geldi benim gidiş hepten yalan oldu. Ayın 1inde çocugun kreşi açılıyor ama göndermeye cesaretim yok, öyle olunca burda bahçeli evde durması en mantıklısı geldi. Çok sıkıldım çok evimi istiyorum ama mantıklı olan burda kalmak. Giyilmedik bir sürü kıyafeti kaldı ankarada küçülmüşler bile, 3-5 parça yazlık getirttirdin bu gidişle kalan yazlıklar da kullanmadan küçülecek.
Büyüğüm çok özlemiş babasını görmeniz lazımdı, yok böyle bir mutluluk. Küçüğüü sabah gördü, boş boş bakıyor suratına yabancıladı:) bana gülüyor ona ciddileşiyor:))

Hahaha ben de kaldım burda ve cidden ev ev üstüne oldu, alt katta annemler kalıyor üst katta biz;) eşim de geldi benim gidiş hepten yalan oldu. Ayın 1inde çocugun kreşi açılıyor ama göndermeye cesaretim yok, öyle olunca burda bahçeli evde durması en mantıklısı geldi. Çok sıkıldım çok evimi istiyorum ama mantıklı olan burda kalmak. Giyilmedik bir sürü kıyafeti kaldı ankarada küçülmüşler bile, 3-5 parça yazlık getirttirdin bu gidişle kalan yazlıklar da kullanmadan küçülecek.
Büyüğüm çok özlemiş babasını görmeniz lazımdı, yok böyle bir mutluluk. Küçüğüü sabah gördü, boş boş bakıyor suratına yabancıladı:) bana gülüyor ona ciddileşiyor:))
Ay kuzum ya özlenmezmi annesii benim eşimde 1 ay yoktı kızım yabancıladı şimdi akşamları gülüşüyolar alıştılar birbirlerine çok mutlu oluyorum🥰 bizim durumumuz aynı cnm benimde eşim geldi işleri durdu diye ama başlıcak bayramdan sonra dönücez yoksa eşim çok sıkıldı hala gerçi ben döniym siz kalın diyo ama gerçekten annem 65 babam 70 yaşında onlarıda baya yorduk biraz dinlensinler istiyorum😊 kıyafet konusuda hepimizn öyle oldu walla artık bi body bi bez yeter hemen büyüyolar ben daha bişey almam kışa kadar bide bizimki body giydirirken krize giriyo

Ay kuzum ya özlenmezmi annesii benim eşimde 1 ay yoktı kızım yabancıladı şimdi akşamları gülüşüyolar alıştılar birbirlerine çok mutlu oluyorum🥰 bizim durumumuz aynı cnm benimde eşim geldi işleri durdu diye ama başlıcak bayramdan sonra dönücez yoksa eşim çok sıkıldı hala gerçi ben döniym siz kalın diyo ama gerçekten annem 65 babam 70 yaşında onlarıda baya yorduk biraz dinlensinler istiyorum😊 kıyafet konusuda hepimizn öyle oldu walla artık bi body bi bez yeter hemen büyüyolar ben daha bişey almam kışa kadar bide bizimki body giydirirken krize giriyo
Ya bence kalsana biraz daha deniz var eğlenir minik ankarada napcaksın

Hahaha ben de kaldım burda ve cidden ev ev üstüne oldu, alt katta annemler kalıyor üst katta biz:KK66: eşim de geldi benim gidiş hepten yalan oldu. Ayın 1inde çocugun kreşi açılıyor ama göndermeye cesaretim yok, öyle olunca burda bahçeli evde durması en mantıklısı geldi. Çok sıkıldım çok evimi istiyorum ama mantıklı olan burda kalmak. Giyilmedik bir sürü kıyafeti kaldı ankarada küçülmüşler bile, 3-5 parça yazlık getirttirdin bu gidişle kalan yazlıklar da kullanmadan küçülecek.
😂sende kal gitsin kreş konusunda ben bilmiyorum göndermem heralde

Hm deki zıbınları sen mi bitirdin doğru söyle 😂sabahtan beri birsürü şey sepete ekledim bekliyo almamı öok tatlı şeyler var
Ay bitmişmi ya herkes yüklendi havalar ısınınca demekki 😅ben askılı 3lü paket vardı cnm krem rengi çiçekli füme renk tabsiye ederim kumaşı yumuşacık bide alt kısmı lastikli esniyo sıkmıyo

4 ay 10 günlük. 6.600gr. Doğum kilosu 3.570. Daha önce de bahsetmiştim, doktor zayıf olduğunu, mama ile desteklemem gerektiğini söylemişti. Ama hiçbir şekilde mama almıyor. Muayene aceleye geldi, kakasından da bahsedemedim o an
canim midesi kuculen bir bebek az sutle yetinir tok olur huzurlu olur ama yeterli gelisemez ben benim oglum 3400 dogdu 22 gun yogunbakimdan 3600 taburcu oldu tam 4.5 aylik 6.600 gram sadece anne sutu aldi emme reddi zamani cok acikinca gunde burdefa 60 cc mama yada keci sutu verdim oda kilo alimina etki etmez cunku 120 ml anne sutu ihtiyaci varsa uyusun emsin diye gecistirmek icin soyle yapabilirsin arada sagip emzirdikten sonra oynata oynata kasikla verebilirsin midesi buyur istahi artar ben oyle yaptim
Yürüteç, örümcek doktorlar hiç önermiyor ben araştırdım biraz ben almıcam
tercih meseli kullanan zarar goren gormedim tek riski yaninda durmasi sart duserse yurutecle kotu olur
Cnm dün annemle bunun tartışmasını yaptık devamlı ben seni 3 aylıkken reklamları izletiyodum devamlı bütün gün yürüteçteydin yok 3 aylıkken et yedirdim diyip durdu walla anne dedim iyi bugünlere gelmişim gerizekalı olmadan dedim😂 işte olucağı varsa oluyo tabi ama elimizden geldiğince dikkat ediyoruz
ya teyzemde anneydi onun elde edebildigi bilgiler ozaman onlardi onlarinda anneliklerine laf soylememek lazim bence bizim zorumuza gittigi gibi onlarinda gider 🥰
Ben hm den söledim canım bir hafta sonra geldi şimdiden söyle istersen yada avm ye gidebilirsin açık ya🤣
Ya biz hep hmden gider alirdik esimle sakin diye lcwdanda kalabalik diye internetten siparis ederdik hmden ilkdefa siparis verdim hangi kargoyu kullaniyorlar canim hmden aldigim abisinin birsuru seyi kucuge kaldi lcwdakiler cop oldular coktan 😒

Bence onların anneliği daha doğaldı valla😁 ne gaz damlası ne atak ne özel ek gıdalar kullanmadan mis gibi büyüttüler hepimizi 💪 annemde eleştirebileceğim tek şey sevgisini yeterince gösterememesi. Benim tek çocukla şaftım kaydı o ara arda aralarında bir yaş 5 çocuk büyütmüş bi sürü misafir vs ağırlayarak :KK52:

Kızlar sizinde kıyafetler yıkayınca küçülüyor mu? Yazlık kıyafetler aldık gelince yıkadım hep küçüldü yine Allahtan başıma geleceği bildiğim için hep büyük almıştım. 40da yıkıyorum ben siz nasıl yapıyosunuz

Bence onların anneliği daha doğaldı valla😁 ne gaz damlası ne atak ne özel ek gıdalar kullanmadan mis gibi büyüttüler hepimizi 💪 annemde eleştirebileceğim tek şey sevgisini yeterince gösterememesi. Benim tek çocukla şaftım kaydı o ara arda aralarında bir yaş 5 çocuk büyütmüş bi sürü misafir vs ağırlayarak :KK52:
Kadının sevgi gösterecek zamanı yokmuş ki helal valla benim amcamın 6 çocuğu var yengem sen tekte kal bu zamanın çocukları bizim gibi değil derdi 😂

Kızlar sizinde kıyafetler yıkayınca küçülüyor mu? Yazlık kıyafetler aldık gelince yıkadım hep küçüldü yine Allahtan başıma geleceği bildiğim için hep büyük almıştım. 40da yıkıyorum ben siz nasıl yapıyosunuz
Ben evde olduğumuz için hep 30 da yıkıyorum yenide alamadım henüz 😂

Back
X