• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Keşke ayakta emse oğlumu öyle öyle emzirdim 9 Aydan sonra memeye aşık oldu bu minnoş sadece uykudayken alıyor biberona alıştırmaya çalışıyorum bezdim artık doydu mu açmı kaldı azmı emdi uyumadı aç kaldı derdinden. sağıp vericem hastane tipi kiralayıp yetmediği yerde mama olsun gerçekten hem bebeğe hem bize eziyet aç bırakıp gelişimini yavaşlatıp sırt emsin diye uğraşmakta iyi birşey değil 😔
Oğlumda öyleydi sadece 3 ay direnebildim biberonla geçtim sonra ikisinden de oldu bunda pes etmek istemiyorum

Oğlumda öyleydi sadece 3 ay direnebildim biberonla geçtim sonra ikisinden de oldu bunda pes etmek istemiyorum
350 gram çok az ama canım belliki emme reddi beslenememesine neden oluyor bence diretmemek lazım inatlaşınca da almıyorlar bizim Mart annelerinde bir arkadaş sağarak bebeğini besledi sık sapmaktan sütü fazlaca arttı birde süt anne oldu başkasına bebeğede her fırsatta denedi ve bebek biberonu bırakıp sadece annesini emmeyi tercih etti

[
Hipp kullanıyorum canım. Anne sütüne en yakın ve sindirimi kolay hipp combiotic 1 ismi gaza karsı da etkili. Meme+mama veriyorum ben. Sütüm gün içerisinde az oluyo eğer emip ağlarsa memeden sonra mama takviye ediyorum. İki saatte bir ya da üç saatte bir vermem durumunda mama miktarı değişiyo kiloya göre hesaplanıyor. Kaç kilo?
5200 kilo bugün sağlık ocağına gittik

Bu ay hasta olduğu için erteledi doktoru ama menenjit ateş yapar demişti calpol verdin mi canım ağrısı vardır ağır bi aşı
Az önce baktım netten vurulanların hepsinin ateşi çıkmış, hatta vurulmadan ateş düşürücü fitil yapmışlar.
Ben de bugün şansıma , ay annemlerde hiç ateş düşürücü yok, dursun sokağa çıkma yasağı falan gelirse kenarda dursun diyerek almıştım eczaneden.
Önce ateşi yoktu sadece ağrısı vardı 1.25 ml verdim ama yarısı dışarı çıktı zaten. 2 saat sonra falan ateşi 39-39.5 oldu. Hemen soydum 2.5 ml verdim, yine yarısı dışarı çıktı ama şuan düştü ateşi. Uyuyor ama 10 dakikaya bir sıçrayarak korkarak uyanıyor. Off sabah olsa hemen, geçse, bebekler çocuklar hiç hasta olmasın lütfen

Az önce baktım netten vurulanların hepsinin ateşi çıkmış, hatta vurulmadan ateş düşürücü fitil yapmışlar.
Ben de bugün şansıma , ay annemlerde hiç ateş düşürücü yok, dursun sokağa çıkma yasağı falan gelirse kenarda dursun diyerek almıştım eczaneden.
Önce ateşi yoktu sadece ağrısı vardı 1.25 ml verdim ama yarısı dışarı çıktı zaten. 2 saat sonra falan ateşi 39-39.5 oldu. Hemen soydum 2.5 ml verdim, yine yarısı dışarı çıktı ama şuan düştü ateşi. Uyuyor ama 10 dakikaya bir sıçrayarak korkarak uyanıyor. Off sabah olsa hemen, geçse, bebekler çocuklar hiç hasta olmasın lütfen
Çok iyi yapmışsın almakla bebek bunlar hasta olabilir ateşi çıkabilir yanında bulunsun. Bexsero için geçerli mi bilmiyorum ama açıdan önce ateş düşürücü almak aşının etkisini azaltıyor demişti doktor . 2 gün huzursuz olur emmek istemez ağlar canı acıyor ağrısı var ama iyiliği için . Aşı ateşi zarar vermez korkma takip et canım . Ilık duş yaptırabilirsin bebiş de rahatlar ama hava soğuk şimdi gece yapma üşümesin kuzucuk . Şifa olsun

Gecer ınsaallah hemen sız uzulmeyın

Asılar sonra yapılabılıyor mu bız o zaman hıc gıtmeyelım bu vırus korkutuyor benı
Bazıları ertelenemwz sanki, aile hemşirenizle görüşün. Eğer özel aracınız varsa sağlık ocağının kapısına kadar gidin, hemşireye rica edin gelip arabada yapsın aşıyı, çok yoğum değilse kabul ederler, yada iletişime geçin onlar yoğun olmayan uygun bir saat versinler, emin olun onlar da bebek ve emzireni risk altına sokmak istemezler.

Gecer ınsaallah hemen sız uzulmeyın
Ne yapacağımı şaşırdım bir an. Hastalıktan değil de ateşten korkarım her zaman. Bir se bebek normalde ağlamıyor ama bugün kollarmın arasında feryat figan halini görünce, alışık değilim korktum biraz açıkcası. İlacım proapektusünü 6-7 kere okudum;)

Bazıları ertelenemwz sanki, aile hemşirenizle görüşün. Eğer özel aracınız varsa sağlık ocağının kapısına kadar gidin, hemşireye rica edin gelip arabada yapsın aşıyı, çok yoğum değilse kabul ederler, yada iletişime geçin onlar yoğun olmayan uygun bir saat versinler, emin olun onlar da bebek ve emzireni risk altına sokmak istemezler.
Haklısınızda ben hemsırede bıle vardır belkı dıye bıle tedırgın oluyorum bılmıyorum fazla mı abartıyorum ama sonucta oda aksama kadar kımlerle ugrasıyor hıc ıyı degılım:KK43:

Ne yapacağımı şaşırdım bir an. Hastalıktan değil de ateşten korkarım her zaman. Bir se bebek normalde ağlamıyor ama bugün kollarmın arasında feryat figan halini görünce, alışık değilim korktum biraz açıkcası. İlacım proapektusünü 6-7 kere okudum:KK66:
Sımdı nasıl bıde atesını nerden olcuyosunuz

Haklısınızda ben hemsırede bıle vardır belkı dıye bıle tedırgın oluyorum bılmıyorum fazla mı abartıyorum ama sonucta oda aksama kadar kımlerle ugrasıyor hıc ıyı degılım:KK43:
Bugün gittiğim hemşirelerin hepsinde maske vardı, puseten indirmedik, hemen tulumun bacak kısmından 3 çıtçıt açtım. Bacagını ben tuttum hemşire dokunmadı bile. Eldiveni var mıydı dikkat etmedim ama bebeğe temas etmedi hemşire

Back
X