- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.791
- 158
- 33
38-38.3 olunca veriyorum canımDün aşıdan geldiğinden beri kız değişti ateşi 37,6 37,4 kızlar ateş düşürücü vermedim siz ateşi kaç olunca veriyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
38-38.3 olunca veriyorum canımDün aşıdan geldiğinden beri kız değişti ateşi 37,6 37,4 kızlar ateş düşürücü vermedim siz ateşi kaç olunca veriyorsunuz
Bu aşı için banyo uyarısı yapılmadı bize. Ben yinede aşı yapılacağı gün sabah gitmeden yıkadım aşıdan sonra 3 gün yıkamadımKızlar dün aşı oldu ya ne zaman banyo yaptırabiliriz
Aynen bizede uyarı yapılmadı dün aşı oldu ben bugün yaptırasım varBu aşı için banyo uyarısı yapılmadı bize. Ben yinede aşı yapılacağı gün sabah gitmeden yıkadım aşıdan sonra 3 gün yıkamadım
Ben bazen sling kullaniyorum. Kucakta sallamaya göre daha kolay oluyor. Sımsıkı olduğu için kendini güvende hissediyor ileri geri salınım hareketi yapıp biraz ninni bir kaç dakikada mayisiyor masallah. Bu son çarem ama buna bile şükrediyorum. DeneyebilirsinizKızlar Allah rızası için bna uyutma yöntemi söyleyin ilk zamanlar yanımda uyuyodu beşikte yatmiyordu sonra annemden kardeşimin tahta beşiğini aldım gazı için ve kundak için iyi olur diye şimdi de elde sallıyoruz iki kişi sallayıp uyutmaya karşı olan ben ayakta sallayıp uyutayim diye dua ediyorum bugün eşim de çıktı dışarı o ben terden öldüm onun içi çıktı ağlamaktan eşim geldi de salladık yine durmaksızın agliyo ya![]()
Bize bir gün banyo yaptırma dendiKızlar dün aşı oldu ya ne zaman banyo yaptırabiliriz
Çok sağol dün aşı oldu akşama yaptırabilirm o zamanBize bir gün banyo yaptırma dendi
Canım bizimkş de aynı şekilde ama biz daha yeni 4 aylık olucaz diye endişelenmedim ben doktora sorunca cevabını buraya da yazar mısınAşıyı yeni yaptıran arkadaşlarım walla allah kolaylık versin bizimki bi hafta huysuz dolaştı ne yapıcağımızı şaşırdık tam 7. Gün bitti gülmeye başladı bide kızlar bişey sorucam
Şimdi kızımı yüzüstü yatırırdım arada böle kafayı kaldırıp falan elini emmeye başlardı şimdi yüzüstü koyuyorum dönmeye çalışıyo dönemezse göğsünü kaldırıp sağa sola bakıyo bi 30 sanıye sonra kafasını taşıyamıyo tak yere vuruyo bende korktum göğsünün altına yastık koyuyorum ama artık kafasını tutması gerekmezmi bu doktora gidememekten herşeye takıyorum artık
Sling kullanırken vücut agriniz oluyor mu? Bi ara başından ayrılsam ağlıyordu hemen uyanıyordu sürekli sallama isteği yüzünden Sling almayı düşündüm ama vücudum tartabilir mi ağrı yapar mı diye dusundumBen bazen sling kullaniyorum. Kucakta sallamaya göre daha kolay oluyor. Sımsıkı olduğu için kendini güvende hissediyor ileri geri salınım hareketi yapıp biraz ninni bir kaç dakikada mayisiyor masallah. Bu son çarem ama buna bile şükrediyorum. Deneyebilirsiniz
Bana hemsire yaptırabilirsn dedi yaptırdım ogünAynen bizede uyarı yapılmadı dün aşı oldu ben bugün yaptırasım var
Benimkinin cikdi kuru bebek yağı kullanıyorumBu arada kızlar bizim kızın cildi çok hassas atopik diyorlar sanırım siz her banyo sonrası yada aralarda hep krem sürüyor musun yada bebek yağı
Sling cok rahat oluyor benimki 7 kiloyu geçti kucağımda zorlanıyorum ama slingde ağırlığı bayağı azalıyor hem vücuda daha dengeli dağılıyor ağırlık hem de ağırlık merkezine daha yakın olduğu için daha az hissediliyor. Ben hazır almadım 4-5 metre kumaş aldım kendim öyle kullanıyorumSling kullanırken vücut agriniz oluyor mu? Bi ara başından ayrılsam ağlıyordu hemen uyanıyordu sürekli sallama isteği yüzünden Sling almayı düşündüm ama vücudum tartabilir mi ağrı yapar mı diye dusundum
Ne gece ne gündüz kesintisiz 1 saat uyumuyodenizbenimadim
golgefeslegeni doktora videosunu gönderdim kızlar kafası düşmüyo yorulunca koyuyo geri kaldırıyo göz takibi önemli dedi oda var bizde birde kilosu olduğu içinde korkma geç dönücek büyük ihtimal dedi buna şükür doktora götürememek aşırı endişe yaptı bende bide uzaktayız ya
N Nehir-derin2 canım biizmde akşamları arada oluyo tam geçmedi kuzum kaka sıkıntısı çekiyo demekki bence artık gazdan diil bunların sıkıntısı huyları böle başka bişey anlatmaya çalışıyolar ben bide diş etlerine masaj yapmaya başlıcam canım artık ağlama ve hırslanma ondan gibi geliyo
Ben de bi göz takibine bakayım oğlum hemen geri kalkmıyor ama bi süre öyle duruyor bazen yeri yalamaya çalışıyordenizbenimadim
golgefeslegeni doktora videosunu gönderdim kızlar kafası düşmüyo yorulunca koyuyo geri kaldırıyo göz takibi önemli dedi oda var bizde birde kilosu olduğu içinde korkma geç dönücek büyük ihtimal dedi buna şükür doktora götürememek aşırı endişe yaptı bende bide uzaktayız ya
N Nehir-derin2 canım biizmde akşamları arada oluyo tam geçmedi kuzum kaka sıkıntısı çekiyo demekki bence artık gazdan diil bunların sıkıntısı huyları böle başka bişey anlatmaya çalışıyolar ben bide diş etlerine masaj yapmaya başlıcam canım artık ağlama ve hırslanma ondan gibi geliyo
Ahh cnm ya ben artık yürüme yada konuşma zamanı geçiceğini düşünüyorum artık ki bana burda yardım eden annem var ona rağmen zor oluyoNe gece ne gündüz kesintisiz 1 saat uyumuyohiiç dinlenemiyoruz çokzor hiç geçmeyecek gibi