• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Canım büyüme atağı uyku gerilemesi gibi şeyler yaşıyolar bence ondan oluyo biizm zaten bitmiyo hiç ama seninkininde şimdi yapıcağı tuttu demek:) elini kulağına falan atıyomu diş te olabilir
Ara sıra tırnak atıyor kulağına. Ama sürekli değil. Bu gece rüyamda diş çıkardığını gördüm zaten. Oraya ne kadar odaklandıysam 😁

Ben de hepinizin anneler gününü kutluyorum💕💕 Hayatımı alt üst edip vücudumu saçma bir şekle sokmasına, üstüme başıma kusmasına, canı isteyince ağlayıp susmasına beni esir almasına ve tüm zorlanmalarıma karşın her baktığımda iyiki doğurmuşum diyorum🥰 Allah hepimize güzel günler göstersin inşallah 🙏

IMG_20200510_134318.webp

Hiç bebek diş çıkarırken görmedim ama kabarmış sanki sizinkiler yakın gibi patlaması tecrübeli anneler daha iyi bilir
Bende bu kadar kabarık olduğunu fark etmemistim dün ondan sordum diş çıkaran var mi diye patlaması tahmineb ne kadar sürer diyecektim

Bestiron u da o söyledi başta söylese iyiymiş pazartesi hemen onu alıcaz artık
Bende sidefer almıştım kabızlık yapmasını bekliyordum açıkçası baktım hiç etkilemedi eski düzeninde devam etti. İçinde sofra şekeri varmış onun sonradan okudum bunu bitince başka damla arayışına geçeceğim

Son düzenleme:
Bende sidefer almıştım kabızlık yapmasını bekliyordum açıkçası baktım hiç etkilemedi eski düzeninde devam etti. İçinde sofra şekeri varmış onun sonradan okudum bunu bitince başka damla arayışına geçeceğim
Hadi ya hem içeriği temiz hem de kabızlık yapmayan yok mu ya 😏 biz yarın yeni bi doktora gidicez bi de ona sorayım

Canım dün bi yazı okudum. Uyuyamayan çocuk her defasında daha da huysuzlanır diyordu. Aslında seninki de uyuyamamanın verdiği huzursuzluğu yaşıyor bence
Özgür sonuna kadar uyusun uyandırmıycam bile 😂ama uyumuyor arkadaş beni bi bıraksalar 24 saat uyurum 🥰

Back
X