• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Benim tırnağımda böle batma cnm bu iltihaptı altı hatta batikon sürdüm hep ama bebekte olurmuymuş derin uykudayken tırnağın altına bakabilrseniz belki onu kesebilirsin cnm bişey varsa
Bebeklerde de olurmuş, bu ilk kızımın 3.5 aylıkkenki ayağı idi;)) hiçbir şey yapmadık büyüyünce geçti. Ama tırnak etten çıkana kadar kesmedik hiç.

Çok ucuz bişey herşeyi yumuşacık yapıyo işimiz baya gördü şimdilik
Ben de tencere aldım buharlı pişirme için . Ayrı bi buhar aparatı var tencerenin üstüne koyuyorsun altına da su . Aparat çıkınca normal tencere olarak da kullanılıyor sadece oğlumun yiyecekleri için kullanırım diye düşündüm bakalım daha bi şey vermedim ama tabak çanak kaşık falan aldım 😂

Valla bilmiyorum ki ateşi 37 3 gündür öğlen Uykusunu bıraktı neredeyse 1 saat uyumuyor toplasam. Kv ye göre de daha çıkmaz 2 ayı var diyor
Ztn diş sıkıntısı başladımı bikaç ay sürer diyolar ama işte belli olmuyo sanırım bende tecrübesizim bana kalsa bizimkinin yarın çıkıcak devamlı ısırma modunda:)

Ben de tencere aldım buharlı pişirme için . Ayrı bi buhar aparatı var tencerenin üstüne koyuyorsun altına da su . Aparat çıkınca normal tencere olarak da kullanılıyor sadece oğlumun yiyecekleri için kullanırım diye düşündüm bakalım daha bi şey vermedim ama tabak çanak kaşık falan aldım 😂
Çok mantıklı benim düdüklü tencereninde öyle aparatı var bende püre falan yapmıyorum ztn taneli yiyo biraz büyüyünce blw ye geçicem diye avent mantıksız geldi tabak kullanmıyo daha ama kaşıklar çok iyi oldu gerçekten almak lazımmış ilaçlarıda o kaşıkla içiriyorum çok sevdi bide küçük su biberonu aldım onada bayıldı kana kana su içiyo😂

Çok mantıklı benim düdüklü tencereninde öyle aparatı var bende püre falan yapmıyorum ztn taneli yiyo biraz büyüyünce blw ye geçicem diye avent mantıksız geldi tabak kullanmıyo daha ama kaşıklar çok iyi oldu gerçekten almak lazımmış ilaçlarıda o kaşıkla içiriyorum çok sevdi bide küçük su biberonu aldım onada bayıldı kana kana su içiyo😂
Bizde kaşık kullanıyoruz çok güzel oğlum kaşığına aşık diş kaşıyıcı yaptı🤪

Ayy ne güzel maşallah benimki biberonda tıkanıyor kaşıkla su veriyorum iki gündür bayıla bayıla içiyor annem kızıyor çocuğa su ver niye vermiyon içi yanıyodur diye 😂 hafta içi randevu aldım doktora götürünce soracağım bakalım tadım derse yaparım 3 er gün

Benim resim çekmem mümkün değil Zorla bakabiliyorum. Benimki fazla hareketli bi şey. Şu an uykusuz bi de hareketin dibine vurdu🤦‍♀️ Sabah 2 ince çizgiydi şu an kabarmış gibi
Ya ben o uyurken zorla çektim of fena ya çok . Benimkiyle karşılaştırdın mı durum nasıl ben çıksın istiyorum

Arkadaşlar kızım bugün pek mutsuz gibiydi. Hiç böyle değildir. Sürekli mızmızlandı. Diş kaşıyıcısı var ağzının yarısına kadar sokuyor kendini kıstıracak kadar. Parmağımı koyduğumda diş etleri ile eziyor ama kabartı görmedim hiç. Sürekli parmak emiyor parmağınla kavga ediyor bazen 🙈
Son bir kaç gündürde uykuya zor dalıyor. Değişti valla. 🙊
Sizce bu nedir?

Arkadaşlar kızım bugün pek mutsuz gibiydi. Hiç böyle değildir. Sürekli mızmızlandı. Diş kaşıyıcısı var ağzının yarısına kadar sokuyor kendini kıstıracak kadar. Parmağımı koyduğumda diş etleri ile eziyor ama kabartı görmedim hiç. Sürekli parmak emiyor parmağınla kavga ediyor bazen 🙈
Son bir kaç gündürde uykuya zor dalıyor. Değişti valla. 🙊
Sizce bu nedir?
Atak + Diş huysuzluğu gibi geldi okuduklarımdan 😕

Back
X