- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.332
- 548
Ne kadar sürer bilmiyorum. Çok yoruldum yalnız ya bütün gün uyumadı1 ay sürer bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar sürer bilmiyorum. Çok yoruldum yalnız ya bütün gün uyumadı1 ay sürer bence
Valla yeni başladı daha bu olaylarNe kadar sürer bilmiyorum. Çok yoruldum yalnız ya bütün gün uyumadı![]()
Benim 3. Adetimden itibaren normal döngüye girdi. 40 ım çıkar çıkmaz oldum benMerhaba kizlar bizde 5 aylik olduk bizde de kasinti eline aldigi herseyi isirmaya calisiyor hersey yolunda fakat sorum su ki ben gecen ayin 9unda adet oldum. Hamile kalmadan onceki dongumle aynimi olacak yoksa yine duzensiz mi olacak simdiden tesekkurler
Bizde bu yaklaşık bir aydır var. Bu hareketlerin hemen ardından diş gelmiyor maalesef. Ama damak sertlesiyormus dişlerin gelmesi için ortam hazırlanıyor sonra bunun bir de çıkış aşamasi olacak yani o daha beterArkadaşlar kızım bugün pek mutsuz gibiydi. Hiç böyle değildir. Sürekli mızmızlandı. Diş kaşıyıcısı var ağzının yarısına kadar sokuyor kendini kıstıracak kadar. Parmağımı koyduğumda diş etleri ile eziyor ama kabartı görmedim hiç. Sürekli parmak emiyor parmağınla kavga ediyor bazen
Son bir kaç gündürde uykuya zor dalıyor. Değişti valla.
Sizce bu nedir?
Benimki önceki gün sabah 3 de en gece 1 e kadar doğru düzgün uyumamıştı canım resmen beynim yandıDün geceden beri uyutamıyorum. Gece 12.50de uyandı. sabah kadar gık gık gık mızmızmız. Sabah 15 dk. Öğlen yarım saat anca. O da derin uyku değil. Annen sarop sarmalar 5 saat uyuturdu, o da uyutamadı bugün. Banyo da yaptırdık, yok anam yok. Ya diş ya alerji. Bakalım nolcak nasıl günü bitircez
Biz de 3 gün önce eşimle konuşurken eşim maşallah bizim Kızımız hiç ağlayarak uyanmıyor dedi. o gün bugündür fenalardayızEmmiyor düzgün uyumuyor delirmemek elde değil . Biraz önce bi arkadaşla görüntülü konuşuyorduk diyor kilo almış yüzü yuvarlaklaşmışo bunu en son söylediği zaman çocuğun kg alımı durmuştu . Bende hayır ya 100 gram la adam olmaz bu çocuk dedim artık emmiyor yemiyor zaten Allah aşkına
Valla bilmiyorum yA bak 15:00 te 50 dk uğraştım uyuttum 15 dk sonra kalktıBiz de 3 gün önce eşimle konuşurken eşim maşallah bizim Kızımız hiç ağlayarak uyanmıyor dedi. o gün bugündür fenalardayızkp 2. Ay bu bebeğin kilo alımı önde dedi ilk ay 2 kilo aldı nerdeyse doğum kilosu da iyidi kilo alımı durdu. Kv maşallah iyi kaka yapıyo dediği günün ertesi günü kaka yapma olayı 10 günde bire düştü
yıldızları düşük sanırım çabuk nazar değiyor
Aynı benim ruh halimAmaaan arkadaşlar salin gitsin ya. Beklentileri düşürüp kafaya takmamaya başlayınca alisiyorsunuz hepsineuykusuzlugun uyutamamanin sabaha kadar onbeş dakikada bir uyanmanın vs vs hepsini görünce en azından sağlığı yerinde deyip kalanını takmamaya başladım vücudum artık adapte oldu o uyanmasa bile uyaniyorum onbeş dakikada bir. İki saatte uyusa da neyse en azından uyudu buna şükür diyorum geçecek bu günler de sonra daha zor günler bekliyor bizi
![]()
Nazar değmiştir canım bol bol dua oku inşDün geceden beri uyutamıyorum. Gece 12.50de uyandı. sabah kadar gık gık gık mızmızmız. Sabah 15 dk. Öğlen yarım saat anca. O da derin uyku değil. Annen sarop sarmalar 5 saat uyuturdu, o da uyutamadı bugün. Banyo da yaptırdık, yok anam yok. Ya diş ya alerji. Bakalım nolcak nasıl günü bitircez
Keşke ben de ailemin yanında olsaydım şimdiKızlar yine yoğun bir gün bakamadım buralara hayır anne olunca eş görevli evlat arkadaşlık görevlerimizde bitmiyoki herkesin beklentisi var bi salın beni ya artık diye bağırasım geliyo evde kalabalık ztnİftar hazırlığı fln kızın banyosu çok yoruldum uzun bi gece beni beklerrr daha
Kalabalık olunca yemek bulaşıkta bitmez eşim nöbette bugün oğlumla keyif yaptık mesela dışardan söyledik yemek derdiyle uğraşmadım iftar derdi olmadı bazen eşimdende bunalıyorumKızlar yine yoğun bir gün bakamadım buralara hayır anne olunca eş görevli evlat arkadaşlık görevlerimizde bitmiyoki herkesin beklentisi var bi salın beni ya artık diye bağırasım geliyo evde kalabalık ztnİftar hazırlığı fln kızın banyosu çok yoruldum uzun bi gece beni beklerrr daha
Bugün atak günündeyiz biz başladık ve öyle huysuz kucak istiyo uyumadı çok uyurmu bilinmezBugün toplam 30 dk uyudu buna şükür37 derece ateşi vardı buna şükür allahım sana çok şükür