• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Merhaba kizlar bizde 5 aylik olduk bizde de kasinti eline aldigi herseyi isirmaya calisiyor hersey yolunda fakat sorum su ki ben gecen ayin 9unda adet oldum. Hamile kalmadan onceki dongumle aynimi olacak yoksa yine duzensiz mi olacak simdiden tesekkurler

Merhaba kizlar bizde 5 aylik olduk bizde de kasinti eline aldigi herseyi isirmaya calisiyor hersey yolunda fakat sorum su ki ben gecen ayin 9unda adet oldum. Hamile kalmadan onceki dongumle aynimi olacak yoksa yine duzensiz mi olacak simdiden tesekkurler
Benim 3. Adetimden itibaren normal döngüye girdi. 40 ım çıkar çıkmaz oldum ben

Arkadaşlar kızım bugün pek mutsuz gibiydi. Hiç böyle değildir. Sürekli mızmızlandı. Diş kaşıyıcısı var ağzının yarısına kadar sokuyor kendini kıstıracak kadar. Parmağımı koyduğumda diş etleri ile eziyor ama kabartı görmedim hiç. Sürekli parmak emiyor parmağınla kavga ediyor bazen 🙈
Son bir kaç gündürde uykuya zor dalıyor. Değişti valla. 🙊
Sizce bu nedir?
Bizde bu yaklaşık bir aydır var. Bu hareketlerin hemen ardından diş gelmiyor maalesef. Ama damak sertlesiyormus dişlerin gelmesi için ortam hazırlanıyor sonra bunun bir de çıkış aşamasi olacak yani o daha beter

Günaydın kızlar bizde dişlerde henüz çizgi veya kabarma yok ama damakları sert her şeyi ağzına hırsla götürüyor parmağımı falan emdiğinde acıtıyor. Bir de bugün dilinin altında bir kırmızılık farkettim o nedendir acaba böyle bi durum yaşayan var mı

Dün geceden beri uyutamıyorum. Gece 12.50de uyandı. sabah kadar gık gık gık mızmızmız. Sabah 15 dk. Öğlen yarım saat anca. O da derin uyku değil. Annen sarop sarmalar 5 saat uyuturdu, o da uyutamadı bugün. Banyo da yaptırdık, yok anam yok. Ya diş ya alerji. Bakalım nolcak nasıl günü bitircez

Emmiyor düzgün uyumuyor delirmemek elde değil . Biraz önce bi arkadaşla görüntülü konuşuyorduk diyor kilo almış yüzü yuvarlaklaşmış🤬 o bunu en son söylediği zaman çocuğun kg alımı durmuştu . Bende hayır ya 100 gram la adam olmaz bu çocuk dedim artık emmiyor yemiyor zaten Allah aşkına

Dün geceden beri uyutamıyorum. Gece 12.50de uyandı. sabah kadar gık gık gık mızmızmız. Sabah 15 dk. Öğlen yarım saat anca. O da derin uyku değil. Annen sarop sarmalar 5 saat uyuturdu, o da uyutamadı bugün. Banyo da yaptırdık, yok anam yok. Ya diş ya alerji. Bakalım nolcak nasıl günü bitircez
Benimki önceki gün sabah 3 de en gece 1 e kadar doğru düzgün uyumamıştı canım resmen beynim yandı

Emmiyor düzgün uyumuyor delirmemek elde değil . Biraz önce bi arkadaşla görüntülü konuşuyorduk diyor kilo almış yüzü yuvarlaklaşmış🤬 o bunu en son söylediği zaman çocuğun kg alımı durmuştu . Bende hayır ya 100 gram la adam olmaz bu çocuk dedim artık emmiyor yemiyor zaten Allah aşkına
Biz de 3 gün önce eşimle konuşurken eşim maşallah bizim Kızımız hiç ağlayarak uyanmıyor dedi. o gün bugündür fenalardayız🙄 kp 2. Ay bu bebeğin kilo alımı önde dedi ilk ay 2 kilo aldı nerdeyse doğum kilosu da iyidi kilo alımı durdu. Kv maşallah iyi kaka yapıyo dediği günün ertesi günü kaka yapma olayı 10 günde bire düştü🙄 yıldızları düşük sanırım çabuk nazar değiyor

Biz de 3 gün önce eşimle konuşurken eşim maşallah bizim Kızımız hiç ağlayarak uyanmıyor dedi. o gün bugündür fenalardayız🙄 kp 2. Ay bu bebeğin kilo alımı önde dedi ilk ay 2 kilo aldı nerdeyse doğum kilosu da iyidi kilo alımı durdu. Kv maşallah iyi kaka yapıyo dediği günün ertesi günü kaka yapma olayı 10 günde bire düştü🙄 yıldızları düşük sanırım çabuk nazar değiyor
Valla bilmiyorum yA bak 15:00 te 50 dk uğraştım uyuttum 15 dk sonra kalktı

Amaaan arkadaşlar salin gitsin ya. Beklentileri düşürüp kafaya takmamaya başlayınca alisiyorsunuz hepsine 😁 uykusuzlugun uyutamamanin sabaha kadar onbeş dakikada bir uyanmanın vs vs hepsini görünce en azından sağlığı yerinde deyip kalanını takmamaya başladım vücudum artık adapte oldu o uyanmasa bile uyaniyorum onbeş dakikada bir. İki saatte uyusa da neyse en azından uyudu buna şükür diyorum geçecek bu günler de sonra daha zor günler bekliyor bizi 😅

Amaaan arkadaşlar salin gitsin ya. Beklentileri düşürüp kafaya takmamaya başlayınca alisiyorsunuz hepsine 😁 uykusuzlugun uyutamamanin sabaha kadar onbeş dakikada bir uyanmanın vs vs hepsini görünce en azından sağlığı yerinde deyip kalanını takmamaya başladım vücudum artık adapte oldu o uyanmasa bile uyaniyorum onbeş dakikada bir. İki saatte uyusa da neyse en azından uyudu buna şükür diyorum geçecek bu günler de sonra daha zor günler bekliyor bizi 😅
Aynı benim ruh halim 😂şükürler olsun salladım gitti şuan balkonda çocuklarla piknik yapıyorum koz durmuyo oğlan bu mesajı yazarken bile milyon kere anne öyle mi böylemi diyo ama ben halimden memnunum şükürler olsun sağlık olsunda hastayken çocuğumu yağla masaj bile yapamıyodum o kadar bitkindim bu yorgunluklar geçer🤩🤲😉

Nazar değmiştir canım bol bol dua oku inş

Kızlar yine yoğun bir gün bakamadım buralara hayır anne olunca eş görevli evlat arkadaşlık görevlerimizde bitmiyoki herkesin beklentisi var bi salın beni ya artık diye bağırasım geliyo evde kalabalık ztn😓 İftar hazırlığı fln kızın banyosu çok yoruldum uzun bi gece beni beklerrr daha

Kızlar yine yoğun bir gün bakamadım buralara hayır anne olunca eş görevli evlat arkadaşlık görevlerimizde bitmiyoki herkesin beklentisi var bi salın beni ya artık diye bağırasım geliyo evde kalabalık ztn😓 İftar hazırlığı fln kızın banyosu çok yoruldum uzun bi gece beni beklerrr daha
Keşke ben de ailemin yanında olsaydım şimdi🙄 gerçi her şeyin fazlası zarar di mi😂

Kalabalık olunca yemek bulaşıkta bitmez eşim nöbette bugün oğlumla keyif yaptık mesela dışardan söyledik yemek derdiyle uğraşmadım iftar derdi olmadı bazen eşimdende bunalıyorum 😂eş görevi biter mi hiç benimkine kıyamıyorum oruçlu diye sabah uyandırmıyorum çocukları gördüğü toplam saat 9 10 u geçmez dün bana diyoki pskolojim bozuldu bu çocuklar çok yoruyo bıktım bu ne diyo dalga mı geçiyosun benim yerimde olsan arkana bakmadan kaçarsın heralde dedim😂ama ben sallıyomuyum hayır tüm işler bana bakıyo bi silip süpürür bulaşık atar boşaltır oda kime denk gelirse mutlaka boşaltmak bana kalır 🥰çamaşır atar ama balkona asmaz erkek adam asmazmış eve asarsa şükrederim yemek doğrar yardım eder ama daha tek başına pişirme yapmıyo mutlaka sorar kırk kere🙄

Back
X