• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar sıze bı soru olacak bana yardımcı olabılır mısınız . Benım dogumdan sonra ıkıncı ayımda basladı adetım ve o zamandan berı 18 yada 17 gunde bır adet oluyorum bu 18 gunu adetımın ılk basladıgı gunden hesaplıyorum bıtıs tarıhınden ıtıbaren degıl dogru mu yapıyorum bılmıyorum bıde normal bı sure mı sızce ?
Canım ben 40 ım Çıkarma çıkmaz oldum. ilk 2 ay 35 günde bir oldum sonra 2 aydır düzene girdi 28 de bire düştü.mesela 2 nisanda adet oldum sonraki 30 nisan oluyor arada 28 gün.17 gün çok az gibi bi görün istersen

Canım ben 40 ım Çıkarma çıkmaz oldum. ilk 2 ay 35 günde bir oldum sonra 2 aydır düzene girdi 28 de bire düştü.mesela 2 nisanda adet oldum sonraki 30 nisan oluyor arada 28 gün.17 gün çok az gibi bi görün istersen
Aynen banada xok az gıbı geldı kotu dusunmekte ıstemıyorum ama bı gorunmek en ıyısı sagol canım

12 de ağlaya ağlaya zor uyudu 6 da kalktı yine ağlıyo karnı ağrıyo heralde🤔
Ben de şu an ayağım beşikte bi yandan da piş piş pişpişpiş şeklinde 5 buçuktan beri fıldır fıldır dönen gözler kapansın diye çırpınıyorum😳 tam uyuttum yatağa uzandım babası öksürmeye başladı tabi çocuk ağlayarak sıçradı.Biliyorum öksürmek bi refleks elinde değil ama o kadar uykum var ki O an ağzına kürekle vurasım geldi:KK11: hala uyutmaya çalışıyorum

Nasilsiniz kizlar hic firsat balamiyorum
Benim minnos 6500 gr 64 cm istedigi gibi yuvarlaniyor her yere dilli duduk 5 dk susmuyor mama kasigiyla dislerini kasiyinca giki cikmiyor cok seviniyor aksam iyi doyurursam gobus siserse gece iyi uyuyor yoksa sabahliyoruz oruc tutuyorum hamdolsun hic olmadigi kadar sutun var hem hink hink emiyor hemde sagip veriyorum dun ilkkez oglumu disari tek biraktim avluya cocuklarin yanina gitti gozetlemiyoruz imaji verdik perde arkasindan baktik arabalarin plakasini soktu diger cocuklarada ogretti esim inene kadar kac arabanin plaka tutan parcalarini kirdilar ay gulsekmi uzulsekmi bilemedik perde arkasi gulme krizine girdik 🤣🤣🤣🤣

Emmiyor düzgün uyumuyor delirmemek elde değil . Biraz önce bi arkadaşla görüntülü konuşuyorduk diyor kilo almış yüzü yuvarlaklaşmış🤬 o bunu en son söylediği zaman çocuğun kg alımı durmuştu . Bende hayır ya 100 gram la adam olmaz bu çocuk dedim artık emmiyor yemiyor zaten Allah aşkına
ya insan kendi kendine bile aaa toparlamis bu cocuk deyince zayifliyorlar hele birde baskalari diline doladimi sinir oluyorum ben uykudayken emziriyorum gun icinde 4 kere yoksa mumkun degil emmiyor cok nadir keyid icin tutuyor aktif degil oda sagip iki kerede kasikla veriyorum 8,9 ayda bitiyor bu emme redleri tamamen normal emiyorlar az daha sabir 😔
Biz de 3 gün önce eşimle konuşurken eşim maşallah bizim Kızımız hiç ağlayarak uyanmıyor dedi. o gün bugündür fenalardayız🙄 kp 2. Ay bu bebeğin kilo alımı önde dedi ilk ay 2 kilo aldı nerdeyse doğum kilosu da iyidi kilo alımı durdu. Kv maşallah iyi kaka yapıyo dediği günün ertesi günü kaka yapma olayı 10 günde bire düştü🙄 yıldızları düşük sanırım çabuk nazar değiyor
okumak lazim sık sık bizim bile degebiliyor cok sevdigimiz icin 🙁
Kız anneleri tavşan kulak bandana filan takıyormusunuz ? Bizimki yatarken kulakları bazen katlanıyor böyle giderse kepçe olacak :KK53:
bizim sol kepcelesti galiba mecbur takicaz birde esnek penye bereler var onlarda ise yararmi ki
Benimki çocuğa arada yarım saat bakmak dışında tek bir şey yapmıyor. Bana sunduğu çözüm yapma 🤦‍♀️ Ev temizleme çamaşır yıkama yemek yapma. Bıraksam kendi küflü bekar evine çevirecek evi 😳
ayni benimki gecen ayagim sisti ustune basamiyorum cocuga bakmaya bebek agliyor donup bakmiyor kucaginda agalayan bebege sutmu sagayim soframi kurayim ayagima basamiyorum biryandan 😡

ya insan kendi kendine bile aaa toparlamis bu cocuk deyince zayifliyorlar hele birde baskalari diline doladimi sinir oluyorum ben uykudayken emziriyorum gun icinde 4 kere yoksa mumkun degil emmiyor cok nadir keyid icin tutuyor aktif degil oda sagip iki kerede kasikla veriyorum 8,9 ayda bitiyor bu emme redleri tamamen normal emiyorlar az daha sabir 😔
okumak lazim sık sık bizim bile degebiliyor cok sevdigimiz icin 🙁
bizim sol kepcelesti galiba mecbur takicaz birde esnek penye bereler var onlarda ise yararmi ki
ayni benimki gecen ayagim sisti ustune basamiyorum cocuga bakmaya bebek agliyor donup bakmiyor kucaginda agalayan bebege sutmu sagayim soframi kurayim ayagima basamiyorum biryandan 😡
Aman hepsi aynı ya 😔ben geçen bi iş yapıyorum şakayla karışık al kızınıda yap falan dedi ben zaten ahtapotum milyon tane kolum var dedim 😊geçmiş olsun ayağın iyi mi şimdi senin bebeğede nazar değmiş olabilir maşallah dedik ama yinede senin bile değiyomuş

Detect quick test kullanan var mı sonuçları doğru veriyor mu ben ne zaman denesem yatay şekilde çizgi oluşuyor sonra kontrol çizgisi çıkıyor oluşan çizgi gidiyor

Ben de şu an ayağım beşikte bi yandan da piş piş pişpişpiş şeklinde 5 buçuktan beri fıldır fıldır dönen gözler kapansın diye çırpınıyorum😳 tam uyuttum yatağa uzandım babası öksürmeye başladı tabi çocuk ağlayarak sıçradı.Biliyorum öksürmek bi refleks elinde değil ama o kadar uykum var ki O an ağzına kürekle vurasım geldi:KK11: hala uyutmaya çalışıyorum
Hay zıkkım diyorum ben o sıra oğlan çok yapıyo onu tam bebeği uyutuyorum yada dalmak üzereyken anneeeeeaa yok bilmem ne istiyorum sen git gelecem diyorum bilerek anlamıyo ve sonuç kız uyanıyo bugün abisinide uyandırdı 6 da

Detect quick test kullanan var mı sonuçları yanlış mı veriyor acaba ne zaman denesem yatay şekilde çizgi oluşuyor sonra kontrol çizgisi çıkıyor oluşan çizgi kayboluyor sebebi nedir idrarı 3 damla damlatiyorum
O test ne ben bilmiyorum
Ben de ilk defa bu testi denedim eczaneden verdiler

Günaydın kızlar dünden beri sadece okuyorum yazılanları hiç keyfim yoktu. Dün yine eşimle kavga ettik kv yüzünden. Bilmiyorum böyle ne olacak nereye kadar gidecek. Annesinden de de 0 anlayış kimse demiyor bu kadın doğum yaptı çocuklu bir hayata alışmaya çalışıyor aylardır sadece evle kv evi arasında gidip geliyor demiyor. 7 / 24 güler yüz bekleniyor mutlu olmam bekleniyor üstelik mutlu etmek için kılını bile kıpırdatmayan bi kocam varken😔

Günaydın kızlar dünden beri sadece okuyorum yazılanları hiç keyfim yoktu. Dün yine eşimle kavga ettik kv yüzünden. Bilmiyorum böyle ne olacak nereye kadar gidecek. Annesinden de de 0 anlayış kimse demiyor bu kadın doğum yaptı çocuklu bir hayata alışmaya çalışıyor aylardır sadece evle kv evi arasında gidip geliyor demiyor. 7 / 24 güler yüz bekleniyor mutlu olmam bekleniyor üstelik mutlu etmek için kılını bile kıpırdatmayan bi kocam varken😔
Naptı ki kv

Ya pazar günü oradaydık eşime bozuldum. Hediyeye dair bi beklentim yoktu zaten ama en azından bir anneler günün kutlu olsun der falan diye bekledim bi de annemi de aramasını. O yüzden moralim bozuktu o da üstüne alınmış. Dün eşime gölgefesleğeni hiç mutlu değil yüzü gülmüyor bizimle ailesinin yanında olduğu gibi değil halaa benimseyemedi vs. Şeyler söylemiş hatta götür bi kaç gün kalsın babasının evinde mutlu olsun falan demiş. Eşim de tabi beni haklı bulur mu geldi bi annemle geçinemiyorum falan bir sürü şey ben de söyledim niye ufacık şeylere takılıyorsun benim için önemli değil o gün diyor bana bi anneler günün kutlu olsun demeyen adam gözümün önünde annesiyle foto çekti paylaşmak için bi de bana diyor ne yazayım diye. Önemli değilse onu niye yaptın diyorum öylesine diyor

Back
X