• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Minnoslari oturtmaya başladınız mi? Ben kucakta yarım oturtuyorum ama yastık destekli koltuğa bırakmadım hiç
Aynen 2 gündür kucağıma oturtuyorum, ana kucağını da oturma pozisyonuna aldım. Ama daha hiç bırakmadım senşn gibi

İşte benim kafam burda karışıyo ben pış pış yapmayı denedim sonra rutin oluşturdum sakin müzik açıp karnını doyurup sarılıp yerine bırakma hepsini denedim ama hiç başarılı olamadım belki 2 gün denedim ondan bilmiyorm yada benim bebeğim buna uygun ve hazır diil ve bende tabi🤷🏻‍♀️

Bende denedim binayı ayağa kaldırıyoruz komşulardan çekiniyorum oğlum uyanıyo falan büyük ihtimal ben yapamıycam eğitimi🤔

Aynen 2 gündür kucağıma oturtuyorum, ana kucağını da oturma pozisyonuna aldım. Ama daha hiç bırakmadım senşn gibi
Nette okuduğum ellerinizle tutup kaldırma yöntemine hazır mı bakın diyo bizimki yastığa yatirirsam kalkmak istiyo düz zeminde o kadar çabası yok zaten dönmeyi yeni yeni öğrendi yüklenmek istemiyorum da birden ana kucağı da yarım oturur ama yatışa meyilli

Nette okuduğum ellerinizle tutup kaldırma yöntemine hazır mı bakın diyo bizimki yastığa yatirirsam kalkmak istiyo düz zeminde o kadar çabası yok zaten dönmeyi yeni yeni öğrendi yüklenmek istemiyorum da birden ana kucağı da yarım oturur ama yatışa meyilli
Elinden tutup kaldırıyorum ama dönemiyor, ben startı verirsem dönüyor da sanırım dönmek için sebebi yok;)

Elinden tutup kaldırıyorum ama dönemiyor, ben startı verirsem dönüyor da sanırım dönmek için sebebi yok:KK66:
🤣İlla sebep mi olmalı bugün lavaboya gittim gelene kadar yatakta yüz üstü dönmüş kolunu alamadan isyan ediyodu keyfi isterse donuyo yanında oyuncak varken bazen donuyo bazen de bakiyo öyle

Sizin artık 5.5 aylık sanırım biz bugün 5 olduk erken mi yoksa geride mi kaldık bilemedim de
Evet bizimki emekleyememe sinirine de geçti şimdi o başladı ama mama sandalyesinde falan uzun kalırsa yana doğru düşüyo bence ara ara oturtulabilir artık uzun olmamak kaydıyla kendileride istiyo çünkü

🤣İlla sebep mi olmalı bugün lavaboya gittim gelene kadar yatakta yüz üstü dönmüş kolunu alamadan isyan ediyodu keyfi isterse donuyo yanında oyuncak varken bazen donuyo bazen de bakiyo öyle
Bizimki daha yeni dönmeye başladı gerçekten canları isterse yapıyolar devamlı bacaklarına elliyo mesela ayağını tutmaya üşeniyo bide bacakları çok tombiş ağır geliyo sanırm😂

Bizimki daha yeni dönmeye başladı gerçekten canları isterse yapıyolar devamlı bacaklarına elliyo mesela ayağını tutmaya üşeniyo bide bacakları çok tombiş ağır geliyo sanırm😂
Kuzum benim ya maşallah sana prenses 😂 bide mutsuzluğu giderse tabi huysuzluğuda bide uykuları derken tüm temennilerimi ilettim 🥰

Minnoslari oturtmaya başladınız mi? Ben kucakta yarım oturtuyorum ama yastık destekli koltuğa bırakmadım hiç
Pazartesi doktora gittiğimizde doktor artık destekli oturtabilirsiniz dedi o orda oturttu evde emzirme yastığıyla denedim ama pek duramadı. Ara ara kucağımda oturtuyorum sadece

Evet bizimki emekleyememe sinirine de geçti şimdi o başladı ama mama sandalyesinde falan uzun kalırsa yana doğru düşüyo bence ara ara oturtulabilir artık uzun olmamak kaydıyla kendileride istiyo çünkü
Aynen kucakta da ileri ileri atliyo masallah kuzucuguna, 💕

Bizimki de sola çok rahat dönüyor artık ama daha sağa tam dönemiyor bir de 2 gündür ayağını tutuyor ağzına götürmeye çalışıyor şapşik 😄

Back
X