• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bizimki daha yeni dönmeye başladı gerçekten canları isterse yapıyolar devamlı bacaklarına elliyo mesela ayağını tutmaya üşeniyo bide bacakları çok tombiş ağır geliyo sanırm😂
Diyorum dede gibi ellerin ne dizlerine gidiyo🤣altını değiştirirken totosu bi o yana bi bu yana can hiraşalt değiştiriyoz bezin bi yani kısa bi yani uzun haydaa dön başa aç yine yapıştır🤦‍♀️

Pazartesi doktora gittiğimizde doktor artık destekli oturtabilirsiniz dedi o orda oturttu evde emzirme yastığıyla denedim ama pek duramadı. Ara ara kucağımda oturtuyorum sadece
Ben en iyisi durumun gidişatına göre yavaştan başlayayım kontrolde de tamamen içim rahatlar sorarım bazı şeyleri Dr a

Aşama aşama mi yaptınız yani önce yerden kalkmasını çabasını görmek sonra kucakta sonra destekli koltukta gibi mi yaptınız? Bi de bu oturma olayında kız erkek çocuk diye ayırım var mi
Ya benim kızım değişik doğduğu 2. Gün kafasını tutuyordu.2 aylıktan itibaren doğrulmak ve oturmak istiyordu 3. Ayda buraya sora sora netten araştıra araştıra oturttum. Alıştırarak değil kendi istedi. Ama hala dönemiyor yüz üstüyken kendi kendine mesela 🤷‍♀️ Her çocuk Farklı işte🤷‍♀️

Son düzenleme:
Ya benim kızım değişik doğduğu 2. Gün kafasını tutuyordu.2 aylıktan itibaren doğrulmak ve oturmak istiyordu 3. Ayda buraya sora sora netten araştıra araştıra oturttum. Alıştırarak değil kendi istedi. Ama hala dönemiyor yüz üstüyken kendi kendine mesela 🤷‍♀️ Her çocuk Farklı işte🤷‍♀️
Masallah💕ben de durtmesem bişey yapacağı yok 🤣senin kuzun alisilagelmisten farklı davranıyor demekki🙈dönmeyi de keşfeder yakında

Masallah💕ben de durtmesem bişey yapacağı yok 🤣senin kuzun alisilagelmisten farklı davranıyor demekki🙈dönmeyi de keşfeder yakında
Bilmiyorum canım cidden hiç zorlamıyorum. Her çocuk Farklı ve kendi süreçlerinde ilerliyorlar. Ne yapmak istiyorsa ona göre davranıyorum. Mesela 9 da uyutayım diye bi rutin oluşturayım dedim basıyor çığlığı😱 bazen 7 de uyuyor bazen 9 bazen 1 de🤷‍♀️ Nasıl davranmam gerekiyor cidden bilmiyorum. 1 gün denedim Zorladığında mutsuz ve ürkek olduğunu fark ettim.Düşe kalka öğrenicez sanırım.

Bilmiyorum canım cidden hiç zorlamıyorum. Her çocuk Farklı ve kendi süreçlerinde ilerliyorlar. Ne yapmak istiyorsa ona göre davranıyorum. Mesela 9 da uyutayım diye bi rutin oluşturayım dedim basıyor çığlığı😱 bazen 7 de uyuyor bazen 9 bazen 1 de🤷‍♀️ Nasıl davranmam gerekiyor cidden bilmiyorum. 1 gün denedim Zorladığında mutsuz ve ürkek olduğunu fark ettim.Düşe kalka öğrenicez sanırım.
Kesinlikle öyle biz onları yönlendirmeye çalıştıkça iş çığırından cikiyo ve mutsuz zorla uyutulmus bebek oluyorlar uyuyunca da yüzüne bakıyorum içim acıyo... Artık yorulan kadar oyalama ilgilenme sonra hazır olunca uyutma başka çözümü yok🤷‍♀️

Bebişlerimizin durumu çok benziyor ama bizimki de yüz üstüyken dönemiyor ama diğer şeylerde daha iyi ne zamana da yüz üstüyken dönmeleri lazım yada sırt üstüyken dönmeleri lazım

Bebişlerimizin durumu çok benziyor ama bizimki de yüz üstüyken dönemiyor ama diğer şeylerde daha iyi ne zamana da yüz üstüyken dönmeleri lazım yada sırt üstüyken dönmeleri lazım
Ben bu dönme işini çok araştırdım kızlar bizimki kilolu ya herşeyi böle nazlana nazlana yapıyo bi problem varmı diye sonra doktora da sordum doktor genel olarak bu aylar ama her bebeğn yine değişir kilosuna yapısına göre dedi gerçekten güçlendikçe yapıyolar okadar önüne oyuncak koydum dönmedi ölesine dönmeye başladı 6 7 aylıkken anca dönen bebekler varmış sizinkilernde eli kulağındadır bi anda dönüyolar çünkü😊

Bizimki de sola çok rahat dönüyor artık ama daha sağa tam dönemiyor bir de 2 gündür ayağını tutuyor ağzına götürmeye çalışıyor şapşik 😄
Çok tatlı yaaa bizimde bi tarafa daha rahat dönüyo bende ayy ayaklarının tadı da şeker gibi ne tatlıymış diyip ısırıyorum kendi de ellesin diye ama yokk üşeniyo😂

Diyorum dede gibi ellerin ne dizlerine gidiyo🤣altını değiştirirken totosu bi o yana bi bu yana can hiraşalt değiştiriyoz bezin bi yani kısa bi yani uzun haydaa dön başa aç yine yapıştır🤦‍♀️
Hahahahha kuzum ya 😂Bizimde bez değiştirirken harektleniyo bide çok rahatlıyolar heraketleri artıyo altları açıkken🥰

Kızlar bu ay rotanın 2.dozu var önümüzdeki hafta salı yada. Çarşamba ya gidicez en azından sağlık ocağında kilosuna falanda bakıyorlar bizim kızın sabit bir doktoru yok ilk doğusunda hastanenşn doğum paketinin içinde vardı 5. Gün muayenesi falan ona gitmişti bir de vücudu alerji olmuştu onun için Bi doktora gittik o kadar araya zaten virüs falan girdi rutin kontrolü yok yanş sağlık ocağından ne bilgi alırsak sizin bebişlerinizi n kendi doktoru var mı

Çok tatlı yaaa bizimde bi tarafa daha rahat dönüyo bende ayy ayaklarının tadı da şeker gibi ne tatlıymış diyip ısırıyorum kendi de ellesin diye ama yokk üşeniyo😂
Benimki altını açınca ayağını yarısına kadar boğazına sokuyor🙄 bundan dolayı da kusuyor bazen😳 Azcık açık beklesin diyorum bi arkamı dönüyorum çorabı ağzında. Çeke Çeke çıkarmış 😂😂

Cnm geçen bende tarttım telaş yaptım çok kilomu aldı diye meğerse yalnış ölçmüşüm başka bi sebepten doktora gidince anladık bazen hatalar olabiliyo belki vermemiştir bile aynı dır kaşıklara bi şekilde alışıcaklar bizimki çok seviyo ama farkediyorum kaşığıda biberonla emer gibi yapıyo meyve süzgeçlerinden alabilrsin onu kendi ağzına götürüp tatlara alışabilir içine sebze de koyuluyo
Ondan aldım canım muzu çok sevdi biraz verdim sebzeleri haşlayıpmi koymak lazım suzgece

Back
X