- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
O zaman oturuyum yerimdezaten tek güzel tarafı özel hastaneye ücretsiz gitmek yada aşı ve özel ilaçları falan karşılaması onun haricinde hiiiç tavsiye etmeyeceğim bir kurum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman oturuyum yerimdezaten tek güzel tarafı özel hastaneye ücretsiz gitmek yada aşı ve özel ilaçları falan karşılaması onun haricinde hiiiç tavsiye etmeyeceğim bir kurum.
Bizim kızlar normale dönmez boşa zorlamayalım kabullenelim daha rahat oluyoBu kadın ztn büyüme hormonu akşam erken saatlerde salgılanır denilir ya şöyle demiş evin kalkma yatma saatine göre yatsın bırakın huzurlu bebek daha çok salgılar o hormonu fln diye açıklamış ben tabi çok anlatamadım ama benim kafam karışık bebeğim zor bi bebek bide bu yüzden tüm alternatiflere açığım birde uyku eğitimi veren annelere bakıyorum bi kendilerine geliyolar:) ama boşuna verdik diş dönemi uyku gerilemesi seyehat oldu başa döndük diyen çok
Gözleri açıldı masallah hepsininBütün kuzucuklara maşallah canımevett bu yeni çıktı kucaktayken bizimki kendini atmaya başladı kafasını tutmak gerekiyo artık ses gelirse falan dönmek istiyo sanırım ondan
Haklısın cnm senin 2. Bebek bide bi şekilde rayına oturuo diimi nolur öle deBizim kızlar normale dönmez boşa zorlamayalım kabullenelim daha rahat oluyo![]()
Totosunu yemek istiyorum o ordan oraya attikcaHahahahha kuzum yaBizimde bez değiştirirken harektleniyo bide çok rahatlıyolar heraketleri artıyo altları açıkken
![]()
Yapayım inşaallah. Yani başka bir sıkıntısı yok çünkü, aç olan çocuk halsiz olur ağlar falan. Zayıf olmasına rağmen mutlu görünüyor maşaallah.Bence denemelisin canım. Kalsiyum ihtiyacını çiğ badem, bamya ve incirden alabilirsin. Bir 15 gün denesen mi acaba?
Aynen canım bencede uyumalı ne şekilde olursa olsun benimki zor bi bebek ama öyle kendi haline bırakmıyorum oğlumda ayakta salladım nerdeyse 3 yaşına yakındı artık yanımda yatacaksın sohbet ederek uyuycaz dedim öyle uyutuyoruz hala kendi uyumaz ama olsun 10 u geçmez uyku saati doğduğundan beri çok dikkat ettim erken uyutmayaBurda uyku egitimini destekleyenler 2. Kez anne olanlar ozelikle buyuduklerinde agresiflik istahsizlik yapiyor mutsuz uyumsuz oluyorlar ve vakti gelince duzelmiyor uyuyamayan cocuklar gece uyumadan once saatlerce aglama krizi geciriyorlar ve uyku arasinda dinlenemedikleri icin gece yarisida en az yarim saat aglama krizi oluyor eskiler ne demis uyku uykunun mayasidir oldu egitim olmadi olum zulum uyumali o hamak elde sallama olsun uyku ihtiyaci varsa karsilanmali mutlaka uyutulmali eltimin cocuklari gelisi guzel oldugu kadar uyudular gece saatlerce agladilar yorgunluktan motor ve fizik olarak yeterli gelisimleri yok malasef ayagimda uyanana kadar salladim pisman degilim oglen oglum yatinca yahyayida salliyorum 3 saat ona uyku hizmeti sunuyorum. Yakupta gezmeye gittigimiz uykusu aksadigi zaman gece saatlerce aglardi eltimin cocuklari gibi orneklerle anlatmak istedim daha anlasilir olmasi icin.
Bende öyledir diye yarım oturttum hep bi de ayakta durmaya calisiyo bastirmiyorum ama kucaktayken ayaklar hemen bacağımda beliriyorBenim doktorum dün gittiğimizde erken denemeyeceksin eklemlere gereksiz yük daha dedi![]()
Ayy çok tatlı yaaa kandırma ağlamalarıda başladı bizimki nası ağlıyo telaştan kan ter içinde kalıyorum kucağa alıyorum bi bakıyorum sırıtıyoGözleri açıldı masallah hepsininemerken benden sıkıldıysa kapıya bakiyo babam gezdirsin diye kucagimdayken babası sesleniyor oraya hiç bakmiyo işine nasıl gelirse öyle davranmaca
![]()
İnan ya ben alıştım yada rayına oturdu mesela şuan salonda yere oturduk kahvaltı yapıyoruz biraz minderinde oturdu sıkıldı halıya yatırdım tepiniyo elinede cips kabı verdim onu yiyoHaklısın cnm senin 2. Bebek bide bi şekilde rayına oturuo diimi nolur öle de![]()
Ya inanki hiçbir şeye net doğru diyemiyorsun. Benim yiğenim ve eşimin yiğeni yaşıtlar. Eşimin kardeşi ve eltim yeme içme uyuma her şeyine Korkunç iltizam gösterdiler hala öyle. Benim yiğenim kardeşimin eşi yani annesi biraz rahat olduğu için istediği zaman yattı kalktı maalesef hazır gıdaları da epey yedi. Ailede çok fazla sevgi gördü o ayrı. Şimdi çocukları kıyasladığında eltimin kızı kardeşimin kızının yanında hala bebek gibi. Kardeşimin kızı hem motor becerileri hem zihinsel becerileri hem bedensel gelişim olarak hem eltimin kızının hem yaşıtlarının çok çok ilerisinde. İnanılmaz Zeki bir çocuk maşallah. Ha yaptıkları yanlış bence. Sınırlamalar olmalı. Ama hem kendi kızımda hem etrafımdaki örneklerde görüyorum ki bazı şeyler mizaç. Çocuk kendi belirliyor sürecini çoğu zamanBurda uyku egitimini destekleyenler 2. Kez anne olanlar ozelikle buyuduklerinde agresiflik istahsizlik yapiyor mutsuz uyumsuz oluyorlar ve vakti gelince duzelmiyor uyuyamayan cocuklar gece uyumadan once saatlerce aglama krizi geciriyorlar ve uyku arasinda dinlenemedikleri icin gece yarisida en az yarim saat aglama krizi oluyor eskiler ne demis uyku uykunun mayasidir oldu egitim olmadi olum zulum uyumali o hamak elde sallama olsun uyku ihtiyaci varsa karsilanmali mutlaka uyutulmali eltimin cocuklari gelisi guzel oldugu kadar uyudular gece saatlerce agladilar yorgunluktan motor ve fizik olarak yeterli gelisimleri yok malasef ayagimda uyanana kadar salladim pisman degilim oglen oglum yatinca yahyayida salliyorum 3 saat ona uyku hizmeti sunuyorum. Yakupta gezmeye gittigimiz uykusu aksadigi zaman gece saatlerce aglardi eltimin cocuklari gibi orneklerle anlatmak istedim daha anlasilir olmasi icin.
Gözünden yaş da akmiyo dimiAyy çok tatlı yaaa kandırma ağlamalarıda başladı bizimki nası ağlıyo telaştan kan ter içinde kalıyorum kucağa alıyorum bi bakıyorum sırıtıyogezmeyi çok seviyolar bizimki burda bahçeye alıştı bahçe kapıısını açtığımız anda susuyo eve girince çığlığı basıyo apartman dairesine gidince yandım
![]()
yani aglatmadan bir duzen olusabilirse ne guzel olusmazsa bebegin uyku ihtiyaci karsilanmaliCnm sen ozmn ne şekilde uyutursanız uyutun fark etmez ama uyusun diyosun anladığım uyku eğitiminde sallama fln bıraktırılıyo ya dimi
Yani sadece fiziksel zihinsel degil mesele dedigim gibi asiri yorgunluk bebekler icin hic iyi degil mesele birseye mecbur etme degil cocugu uyku ihtiyaci VARSA ISTIYORSA ya uyumaya alistirilmali biraktiginda yatabilmeli yerinde uykusunu alana kadar yapamiyorsa uyuma ihtiyaci bir sekilde karsilanmali canimYa inanki hiçbir şeye net doğru diyemiyorsun. Benim yiğenim ve eşimin yiğeni yaşıtlar. Eşimin kardeşi ve eltim yeme içme uyuma her şeyine Korkunç iltizam gösterdiler hala öyle. Benim yiğenim kardeşimin eşi yani annesi biraz rahat olduğu için istediği zaman yattı kalktı maalesef hazır gıdaları da epey yedi. Ailede çok fazla sevgi gördü o ayrı. Şimdi çocukları kıyasladığında eltimin kızı kardeşimin kızının yanında hala bebek gibi. Kardeşimin kızı hem motor becerileri hem zihinsel becerileri hem bedensel gelişim olarak hem eltimin kızının hem yaşıtlarının çok çok ilerisinde. İnanılmaz Zeki bir çocuk maşallah. Ha yaptıkları yanlış bence. Sınırlamalar olmalı. Ama hem kendi kızımda hem etrafımdaki örneklerde görüyorum ki bazı şeyler mizaç. Çocuk kendi belirliyor sürecini çoğu zaman![]()
Hakılısın uyku kesinlikle çok önemli bebek için olmasa da benim içinyani aglatmadan bir duzen olusabilirse ne guzel olusmazsa bebegin uyku ihtiyaci karsilanmali
Yani sadece fiziksel zihinsel degil mesele dedigim gibi asiri yorgunluk bebekler icin hic iyi degil mesele birseye mecbur etme degil cocugu uyku ihtiyaci VARSA ISTIYORSA ya uyumaya alistirilmali biraktiginda yatabilmeli yerinde uykusunu alana kadar yapamiyorsa uyuma ihtiyaci bir sekilde karsilanmali canim![]()
Kac aylikken veriyorsunuz biz besinci ayimiza gireli 1 hafta oldu bende vermeli miyim?Ondan aldım canım muzu çok sevdi biraz verdim sebzeleri haşlayıpmi koymak lazım suzgece
Arkadaşlar 5 aylık kontrole gittik. Doktor güneş koruyucu alın dedi sebamed yada mustela olabilir dedi. Bebeği örümcek yürüteç vb şeylere asla bindirmeyeceksiniz hiçbir zaman dedi. Oturtma yarım oturtma eklemlere gereksiz yük olur şuan yok dedi.
Gece ağlayarak uyanmaları olacakmış. Uyku düzeni iyice bozulabilir dedi.
Kilomuz 6350 çıktı bir ayda 400 kilo almış. Az aldığı için 15 gün sonra kontrol var duruma göre 5,5 ayda ek gıdaya geçeceğiz. Boyumuz 67 cm.
İki menenjit aşımız yapıldı.
Taklit ediyor sıpam beni. Parmağımla bir yapıyorum, bir yapıyor. Sağa sola dönüyor. Sırt üstü yüz üstü dönüyor![]()
Maşallah miiniğe bizim de kilo bu aya kadar hep sınırda geldi ama gelişimi önemli etraftaki ler her ne kadar cılız deseArkadaşlar 5 aylık kontrole gittik. Doktor güneş koruyucu alın dedi sebamed yada mustela olabilir dedi. Bebeği örümcek yürüteç vb şeylere asla bindirmeyeceksiniz hiçbir zaman dedi. Oturtma yarım oturtma eklemlere gereksiz yük olur şuan yok dedi.
Gece ağlayarak uyanmaları olacakmış. Uyku düzeni iyice bozulabilir dedi.
Kilomuz 6350 çıktı bir ayda 400 kilo almış. Az aldığı için 15 gün sonra kontrol var duruma göre 5,5 ayda ek gıdaya geçeceğiz. Boyumuz 67 cm.
İki menenjit aşımız yapıldı.
Taklit ediyor sıpam beni. Parmağımla bir yapıyorum, bir yapıyor. Sağa sola dönüyor. Sırt üstü yüz üstü dönüyor![]()
Bende ilk bayramı kıyafet bakıyorum bir yere gitmesrkte fotoğraf çekerizGözünden yaş da akmiyo dimişansın varmış gitmesen mi ne apartmana
çocuğum balkondan aşağıya bakiyo oynayan çocuklara etrafa boğulduk zaten ıcerde dura dura kapı önüne çıkıyoruz geldiğimizde herşey makineye atılıyor banyo yapılıyor 15 dk için sık baştan temizlik Allah yardım etsin valla bu bayram bayram gibi geçmeyecek ben yine de ilk bayramı diye netten kıyafet alışverişi yaptım yazlık biseyleri yoktu bayramlık da aldım anneannemize gidemesekte evde foto çekeriz olsun
![]()
Ben çok az muz veriyorum çok da sevdi ama toplasan 1 tatlı kaşınığı geçmez bu arada muz yiyince kaka siyah siyah şeyler oluyor korkmayınKac aylikken veriyorsunuz biz besinci ayimiza gireli 1 hafta oldu bende vermeli miyim?