- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
Aynen zor günlerde olsakta anımız kalsın ilerde bunları da yaşadık derizBende ilk bayramı kıyafet bakıyorum bir yere gitmesrkte fotoğraf çekeriz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen zor günlerde olsakta anımız kalsın ilerde bunları da yaşadık derizBende ilk bayramı kıyafet bakıyorum bir yere gitmesrkte fotoğraf çekeriz![]()
Keşke bi doktora sorsaydın canım kilo almama kısmına takıldım benKızlar bebişler günde kaç defa kaka yapıyor hadikonusalim siizn miniği biliyorum 10 günde bir falan yapıyor ya ben bu saate kadar inanın 5 defa kaka temizledim ve rahat 6,7 i buluyor normal mi artık bez yetişmiyor ve kiloda almıyor yani hep sınırda alıyor
Ben hiçbir şeyini doğru düzgün giydiremeden küçüldü hepsi nerdeyseAynen zor günlerde olsakta anımız kalsın ilerde bunları da yaşadık derizama önceden söyleyeyim netten alırsanız erken davranın pazartesi sipariş verdim 12 iş günü en erken teslim süresi diyo
![]()
Bizim son bi aydır bozuldu önceden 5 6 dı o zamanda kilo alıyodu alakası var mı bilmiyırum bu ay ölçtrmedik dahaKızlar bebişler günde kaç defa kaka yapıyor hadikonusalim siizn miniği biliyorum 10 günde bir falan yapıyor ya ben bu saate kadar inanın 5 defa kaka temizledim ve rahat 6,7 i buluyor normal mi artık bez yetişmiyor ve kiloda almıyor yani hep sınırda alıyor
Sabah da yazdım canım z bizim kızın doktoru yok 1.ayda bir kere götürdük sonra hep sağlık ocağı baktı orda da kilo alımı ortalamada dediler hep hatta ebesi ben mamada bahsedince hayır mamaya gerek yok kilo illa bir sağlık belirtisi değildir dedi anne sütüne devam dedi ama çok kaka yapıyor şu virüsten dolayı da Bi gidemedik çok husursuz değil amaKeşke bi doktora sorsaydın canım kilo almama kısmına takıldım ben
Hımm. Dikkatımden kaçmış canım.Benimki 6 gün sonra 5 ayı dolduruyor doktora götürüp ek Gıda falan sorsam mı bilemedimSabah da yazdım canım z bizim kızın doktoru yok 1.ayda bir kere götürdük sonra hep sağlık ocağı baktı orda da kilo alımı ortalamada dediler hep hatta ebesi ben mamada bahsedince hayır mamaya gerek yok kilo illa bir sağlık belirtisi değildir dedi anne sütüne devam dedi ama çok kaka yapıyor şu virüsten dolayı da Bi gidemedik çok husursuz değil ama![]()
Ben senin gbi salamadım cnm işte of niye uyumadı niye ağladı niye durmadı acıktımı tokmu biyerimi acıdı pişik mi oldu aa bacağını çizmiş saçı bozulmuşİnan ya ben alıştım yada rayına oturdu mesela şuan salonda yere oturduk kahvaltı yapıyoruz biraz minderinde oturdu sıkıldı halıya yatırdım tepiniyo elinede cips kabı verdim onu yiyoarada da bağrıyo ama ben sallamıyorum 10 dk olsun dinleniyim birazdan banyo yaptırcam inş sonrada uyutmayı denerim bunun gibi şeyler kendi başına kalınca daha rahat bakıyosun başlarda zor oluyo ama alışıyosun
Olsun canım resimlerde hatıra olur bende giydiricem o günGözünden yaş da akmiyo dimişansın varmış gitmesen mi ne apartmana
çocuğum balkondan aşağıya bakiyo oynayan çocuklara etrafa boğulduk zaten ıcerde dura dura kapı önüne çıkıyoruz geldiğimizde herşey makineye atılıyor banyo yapılıyor 15 dk için sık baştan temizlik Allah yardım etsin valla bu bayram bayram gibi geçmeyecek ben yine de ilk bayramı diye netten kıyafet alışverişi yaptım yazlık biseyleri yoktu bayramlık da aldım anneannemize gidemesekte evde foto çekeriz olsun
![]()
Kaç aylık kaç kilo?Yapayım inşaallah. Yani başka bir sıkıntısı yok çünkü, aç olan çocuk halsiz olur ağlar falan. Zayıf olmasına rağmen mutlu görünüyor maşaallah.
Çok kaka yaptığı için almıyodur belki cnm anne sütü yarıyo bence bağırsakları çalışıyo bizim 2 3 günde bir bazen 4 günde birKızlar bebişler günde kaç defa kaka yapıyor hadikonusalim siizn miniği biliyorum 10 günde bir falan yapıyor ya ben bu saate kadar inanın 5 defa kaka temizledim ve rahat 6,7 i buluyor normal mi artık bez yetişmiyor ve kiloda almıyor yani hep sınırda alıyor
Ben de tereddütlüydüm canım. Memnun kaldın yaniKızlar biz ek gıdaya geçeli 15 gün oldu ama tadımlıktı bişeye alerjisi çıkmadı yumurta sarıısı flnda yedi artık biraz çorba pürelere başladım bugün 6. Ay dolunca bakliyatlara geçicem kahvaltıya fln başlıcam
Bugün bim den kiwi marka buharlı pişirici aldım denedim armut elma bebek irmikli ara öğün yaptım makina aşırı güzel blend yapıyo ztn 250 tl aklınızda olsun
Bebe bisküvisi yaptım yarın deneticem çok heycanlıyımama ek gıda işi de zormuş walla 2 günde bir yoğurt yap dün lor peyniri yaptım ilikli kemik suyu hazırladım şifa olsun inşallah tüm gün mutfakta geçiyo şimdide pide yapıcam iftara belim tutmuyo ama yapmadanda olmuyo işte
Bu arada soranlar olmul kızlar ben anne sütü alsaydı 6. Ayı doldurmasını beklerdim bizim 3. Aydan beri mama içiyo o yüzden başladım ama araştırmama göre doktora sormadım bile
Bizim 1 2 hafta öncesine kadar günde 2 3 tü şimdi günde 1 bazen 2 oluyor ama gaz çıkarabiliyor geçenlerde çıkaramadı mahvoldu çocuğumKızlar bebişler günde kaç defa kaka yapıyor hadikonusalim siizn miniği biliyorum 10 günde bir falan yapıyor ya ben bu saate kadar inanın 5 defa kaka temizledim ve rahat 6,7 i buluyor normal mi artık bez yetişmiyor ve kiloda almıyor yani hep sınırda alıyor
Sor istersen canım bize doktor tadımlara başlayabilirsiniz dedi. Pazartesi ağzında kızarıklık görünce gitmiştik hem genel kontrol oldu iyi olduHımm. Dikkatımden kaçmış canım.Benimki 6 gün sonra 5 ayı dolduruyor doktora götürüp ek Gıda falan sorsam mı bilemedim
Ben zaten çok çok az arada tattırıyorum bi şeyler ama daha yalama boyutundaSor istersen canım bize doktor tadımlara başlayabilirsiniz dedi. Pazartesi ağzında kızarıklık görünce gitmiştik hem genel kontrol oldu iyi oldu
Isterseniz blender kullanmayin hep önerilen çatalla ezip biraz taneli vermek çünkü ileride hem katı gıda yutamaz hale geliyor alismadigi için hem de bağırsaklar hep püre yediği için katı gıdayı sindirememe gibi bir sorun oluyormuş geçen bir doktorun videousunda dinlemistimKızlar biz ek gıdaya geçeli 15 gün oldu ama tadımlıktı bişeye alerjisi çıkmadı yumurta sarıısı flnda yedi artık biraz çorba pürelere başladım bugün 6. Ay dolunca bakliyatlara geçicem kahvaltıya fln başlıcam
Bugün bim den kiwi marka buharlı pişirici aldım denedim armut elma bebek irmikli ara öğün yaptım makina aşırı güzel blend yapıyo ztn 250 tl aklınızda olsun
Bebe bisküvisi yaptım yarın deneticem çok heycanlıyımama ek gıda işi de zormuş walla 2 günde bir yoğurt yap dün lor peyniri yaptım ilikli kemik suyu hazırladım şifa olsun inşallah tüm gün mutfakta geçiyo şimdide pide yapıcam iftara belim tutmuyo ama yapmadanda olmuyo işte
Bu arada soranlar olmul kızlar ben anne sütü alsaydı 6. Ayı doldurmasını beklerdim bizim 3. Aydan beri mama içiyo o yüzden başladım ama araştırmama göre doktora sormadım bile
Meyve suyu bir yaşından önce önerilmiyor diye biliyorum bir de önce meyveyle başlamak sebzeleri reddetmesine sebep olabiliyor üç gün kuralını uygulayarak sebzelerden başlayabilirsiniz patates havuç kabak gibi. Biz de 5 ayı bitirdik ama ben sadece yoğurt su ve haşlanmış patates verdim. Onu da bir çay kaşığı kadar haşlanmış patatesi çatalla ezip içine bir tatlı kaşığı yoğurt karıştırdım taneli olunca ilk başta oguruyor ama sonra alışıyor zaten yemeye zorlamadim tatsin bakalım tepkisi ne olacak dedim kaşığı alıp yalamaya başladı kendisi :)Kizlar bbn bizde bes aylik olduk doktoru herseyi tattirabilecegimi soyledi bende sadece evde yaptigini yogurt ve arada elma suyu veriyorum 1 cay kasigi baska neler vermeliyim
Çok memnun kaldım cnm hem pratik hem küçük bi alet ama aventi kullanmadım. Tabi onu bilmiyorumBen de tereddütlüydüm canım. Memnun kaldın yani
Evet bende okudum ilk taneli tatırdık hatta gayet yedi ama kavanoz maması yaptım bikaç tane ara öğün meyveli onları tam püre yaptım bi iki ay sonra hatta blw yapmayı düşünüyorum bakalımIsterseniz blender kullanmayin hep önerilen çatalla ezip biraz taneli vermek çünkü ileride hem katı gıda yutamaz hale geliyor alismadigi için hem de bağırsaklar hep püre yediği için katı gıdayı sindirememe gibi bir sorun oluyormuş geçen bir doktorun videousunda dinlemistim