Hakkaten özleniyor keratalar kuzum
Günaydın balımm şifa olur inşallah :)
Günaydın balım :)
Canımm yumurtan yakın zamanda çatlayacak değerlendir
Evet kuzum.. İnş gelir bebişin canımyumurta büyütmek iinmi bu kür ben klomen kullandım 3 tane yumurtam olmuş ovülasyonda dün akşam çift çizgiyi gördğm
Tiroide etkisini hiç bilmiyorum ama hormonları dengeliyo falan yazıyodu bi araştır istersen canımAslında bende istiyorum ama zaten tiroidim var ilaç kullanıyorum değerlerimle oynar da değişir die soğan hariç bişey yapamıyorum korkudan
Bnim de öyle canım işte belki bi paydası bizede dokunur diye denedim. Evet canım çatlaması için .Canım çok şükür ben kullanmadan da 17 18mm olduğunu görüyodum dedim belki bu kür kalitesini iyice arttırır bi faydası dokunur. Havuç çatlatması için miydi?
Viks ne amaçla kullanılıyor? Ben kaçırdım sanırım.
Bu arada bende sanırım mantar var. Normalde nasıl başedeceğimi biliyorum ancak şimdi ya gebelik oluyorsa diye çekiniyorum. Başına gelen oldu mu ?
Yaaa o ne öle ilk kez duyuyorum :))))
asla hayatinin hicbir zamaninda sabun surme dedi bana doktor
Arkadaşlar 1 aydır folik asit kullanıyorum ama 2 gun önce eczacı başka bir marka verdi 60 tl ye aldım hepsının işlevi aynı mı boşa mı o kadar verdim
İnşallah balimInsallah tatlim inaniyrm bn hepimiz vericez burda o guzel haberii
Tabiki sukur kuzumm o da bi nimet..hayirlisi RabbimdnSukredin ama halinize gerçekten saglıklısın demektir :)
Ben de kendimle dalga geçiyordum klomene rağmen diyorum milletin 6-7 yumurtası oluşuyor bende 1 tane ancak büyüyor diye sonra buralarda hiç yumurtası büyümeyen senede ancak 3-4 defa regl olabilen vakalar okudum, şükrettim halime.
Rabbim muhabbetinizi daim etsin insallah cnm.bnmmAllah razı olsun kuzum ya, o olmayınca bi yanım hep eksik valla
Evet canim bu aksam musaitiz ama dun malesef kacirdik. Simdi olmazsa bu ay keske cumartesi de degerlendirseydik der dururum Allahtan tabi hersey de. Neyse artik umutluyuz. Bu umudun varligi bile guzel. Cok tesekkur ederim guzel yorumlarin icinDegerlendirebilseniz iyi olurdu canim bence cunku benim okudugum kadariyla 5 gun ard arda iliskisi olanlar tutmus... Yine de sperm biliyorsun daha uzun yasiyor bence zaten olacagi varsa olmustur. Ha bir de bence pazar aksamini da mutlaka degerlendirin ne olur ne olmaz :)
O zaman birazda tavşanlık yapıp havuca dadanayımBnim de öyle canım işte belki bi paydası bizede dokunur diye denedim. Evet canım çatlaması için .
8 kasım kuzum
Allah muhabbetinizi arttırsın kuzumGünaydın ballar :) 5 gündür kocişimi göremiyordum geldi fındıkımBenden mutlusu yok şu an ehehhh
amin kuzum darısı hepinize inşallah. ben koyu olduğu gün ve 2 gün sonrasını değerlendirdim sonra da 1 hafta totomu devirip yattımşimdi bize o değerlendirme detayı lazım :) çift çizgiyi gördüğün gün mü sadece degerlendirdin yoksa silikleşincemi yoksa peşpeşe hepsinimibi aydınlatıver bizi :) inşallah sağlıcakla kavuşursun
amin kuzum darısı hepinize inşallah. ben koyu olduğu gün ve 2 gün sonrasını değerlendirdim sonra da 1 hafta totomu devirip yattım
üff inşallah ya :)
Ben de denemelerden sonra bol bol dağa tırmandım hopladım zıpladım gezdim koştum hiç durmadım. Eşim de diyor ki bu kadar harekete çocuk olursa kesin sana çeker keçi gibi heryere tırmanır durur diyor
Şaka bir yana adete normal olarak 7gün var ama bu ay geç yumurtladığım için 11 gün sonra da olabilir. Bugün dayanamadım test yaptım tabiki bembeyaz. Test surelab diye bir test(ovülasyon testinin yanında hediye gelmişti). Elimde son 2 tane var. Birini hafta ortasında diğerini de adetten 1-2 gün önce yaparım bitirir rahatlarımAma umudum çoktu bu ay gitti nedense
Rabbim muhabbetinizi daim etsin insallah cnm.bnmm
R4bi4 nasıl uygulanıyor canım kaç gün devam etmek gerekli
Allah muhabbetinizi arttırsın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?