Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ben de sen gibi çok aktif bir iş hayatım var ce çok aşırı yoruldum ve aşırı yürümek durumunda kaldım çoğu kez zamanım da kısıtlıydı bakalım hayırlısı

ilk negatifi görünce daha zamanda olsa insanın hevesi kaçıyor keşke biraz daha bekleseydin test yapmak için. henüz geç değil heran hersey olabilir
Haklısın canım ama işte bekleyemiyor insan sabırsızlanıyor. İnşallah ama umudum gitti

Senden de razı olsun bacikom benim

Kızlar bilgisi olandan rica ediyorum adetime 5 gün var idrarda tortular mevcut daha önce yaşayan yada bilgisi olan yazabilir mi ¿

Kızlar bilgisi olandan rica ediyorum adetime 5 gün var idrarda tortular mevcut daha önce yaşayan yada bilgisi olan yazabilir mi ¿
Bende de oluyordu sonuç negatif canım senin bebiş vardır inşallah

Hatunlar bu iş artık bana çok uzakmış gibi geliyor . Sanırım bana yol göründü

Aceleleri var demi heves bile ettirmiyor bana yaa arkadas tak anindaa geliveriyo..test bi kere yapabildim omru hayatimda o da negatif zatn :) test bile yaptirtmiyr sagolsn....
Böylesi emin ol daha iyi kuzm adet olmayınca şnsan sıkntıya giryor ve gelsinde yeni umutlar peşine düşelim oluyor bu sefer onun için inşaAllah 2. Sinde çift çizgiyi yakalarsn

Deme öyle canısı yaa hiç beklemediğinde olur diyorlar ya hep öyle olur inşallah. Hem Allah’tan ümit kesilmez. İyi düşünelim iyi olsun. Sen bırakırsan biz napalım sen bize ümit verensin

Değil mi canım, beklenmedik anda gelir
Kafam allak bullak kuzum bari sizlerden güzel haber gelsin bu ay

Hayiiir Rabiacim gitmee sakinn vazgecmee, sen topigimizi birakirsan biz napariz

Canımm benim ya Çok duygusalım şu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…