Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne arası yaw. durmak yok çalışmalara devam. :) ilaç kullanıyor musun doğalında mi bekliyorsun ? öncesini bilmiyorum. bu arada yengengiller nasıllar?
Yok canım ilaçlık bi sıkıntım yok şükür.

Valla ben kaynanama geldim kuzum, bugün pazartesi muhtemelen o küçük cadıyı kardeşime bırakacaklar. Kapıyı açma dedim

Valla ben kaynanama geldim kuzum, bugün pazartesi muhtemelen o küçük cadıyı kardeşime bırakacaklar. Kapıyı açma dedim
Rabiacim birakma sakin ama bence git bir hsg cektir sen; yollar bir acilsi . Vicks ise yarar yaramaz belli olmaz nedn vakit kaybedesin?

Rabiacim birakma sakin ama bence git bir hsg cektir sen; yollar bir acilsi . Vicks ise yarar yaramaz belli olmaz nedn vakit kaybedesin?
Adet olmayı bekliyorum canım, başka zaman randevu vermiyorlar. Acaba Ulus Devlette hsg çekiliyor mu

Adet olmayı bekliyorum canım, başka zaman randevu vermiyorlar. Acaba Ulus Devlette hsg çekiliyor mu
Hic bilmiyorum ben de Baskent’e gidecegim Hulusi Bey’e; cok methettiler arkadaslarim. Ben gayet randevu aldim, ara sen de al derim; ufak bir fark oduyorsun universite hastanesi. Sen ara al randevunu o olmadi sana gel der zaten regl sonrasinda. Ben de bu ay yine tutturamazsam ona gidecegim hsg’ye.

Bence ara verme derim, belki cidden tuplerinde bir problem var; neden o arada onu da duzeltmeyesin? Esinde bir problem var miydi?

Ay dun regl oldugumu gordum, anlam veremiyordum daha cok erken diyordum, cok uzuldum filan... Of kotu ruyaydi; yalniz bir istahim acik niyeyse bu ara sasiriyorum.

Başkent 80 liraya çektiriyor gayet iyi.
Ay arayayım ya bana da Göğşen diye bir doktor önerilmişti.
Eşim spermiogram vermedi henüz, evde durmuyor ki. Laboratuvardan randevu aldım o da 5de kapanıyor. Eşim 17.30 da dersten çıkıyor. Sıkı tuttukları için izin de vermiyorlar

Ben arayıp randevu alayım o zaman canım

Ay dun regl oldugumu gordum, anlam veremiyordum daha cok erken diyordum, cok uzuldum filan... Of kotu ruyaydi; yalniz bir istahim acik niyeyse bu ara sasiriyorum.
Bata da daha var canım, güzel haberler verirsin inşallah :)

Cumartesi günü doktor randevum var benim de... Bakalım bu ne diyecek. Ben de kendimi tüp bebeğe hazırlıyorum artık en kötüsünü düşünmek gibi bi huyum var... Polip aldır hsg çektir tüp yaptır mod bu

Tup bebek kotu degil ya bence cok avantajli aksine. Kalan embriyolari da dondurup sakliyorsun bir yerde istersen al 50 yasinda yeniden cocuk sahibi ol; buyuk nimet canim; her seyde var bir hayir :)

Al tabii beybi ya elimizden geleni yapmaliyiz ne olursa olsun :) Ara vermek bence Allah korusun ancak doktor ara ver derse olacak bir sey; ilaclar, hsgler, tup bebekler filan denersin de olmazsa ara verirsin :) Senin gayet yolun acik daha :)

ilaçlik da bir durum yoksa daha ne sal gitsin. ehl-i keyf :)

Al tabii beybi ya elimizden geleni yapmaliyiz ne olursa olsun :) Ara vermek bence Allah korusun ancak doktor ara ver derse olacak bir sey; ilaclar, hsgler, tup bebekler filan denersin de olmazsa ara verirsin :) Senin gayet yolun acik daha :)
Desteğin için çok teşekkür ederim kuzum.
Sivilce işi beni heyecanlandırdı :)

ilaçlik da bir durum yoksa daha ne sal gitsin. ehl-i keyf :)

Salıcam anasını satayım

Tüh ya, spora başlayıp çok hamile kalan arkadaşım var ama
Daha once ben de cok dusunmustum spora baslamayi ama ne olur ne olmaz diye riske giremedim ama hafif tempo spor doktorlaar tarafindan da uygun goruluyor diye biliyorum cunku bir ara bayagi bir arastirmistim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…