Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebeliğin ilk haftalarında sıkıntılı diye duymuştum, ağır hareketler falan

Ağır zaten yapamam canım, belimde kayma var, sağ koluma dikkat etmem gerek trafik kazasında kırılmıştı ağır kaldıramıyorum onunla

Kizlar merhaba. Bugun regl gunum ama uygulamada oyle yaziyor ama bakalim ne zaman gelir bu ara duzensiz adetlerim. Ben bgn vitamin ve kan degerlerime baktirdim hersey normal cikti folik asit vs. Gorumcem doktor biyokimya uzmani onun calistigi yerde baktirdik. Hormonlarima da bakilmis. Benim bu ara adet olmam gerekiyor bilmiyorm ne kadar dogru sonuc verir ama prolaktinim yuksek progesteronum da dusuk cikti. Referans olarak luteal faz degerlerime bakti gorumcem ben pek anlamiyorm ama kadin doguma bir gorun dedi. Moralim bozuldu yaa sizce bu degerler suan onemli mi eger oyleyse neden hep adetin 3.gunu bakiliyor bunlara. Bunu soyledim gorumceme ama her donem icin farkli referans noktalarina bakilir dedi. Mesela yumurtlamaya kadar folikuler faz yumurtlama midcycle sonraki adete kadar olana da luteal faza bakiliyor dedi. Belki de bu yuzden hamile kalamiyorum.. ne yapmam lazim bilen var mi aranizda?

Desteğin için çok teşekkür ederim kuzum.
Sivilce işi beni heyecanlandırdı :)

Salıcam anasını satayım
Valla bilmiyorum canim biliyorsun cok umudum yok; diyorum ya bu kadar zaman olmayinca kendiliginden sak diye olmasi zor ihtimal geliyor.
Gerci ilac tedavisi 3 aydir suruyor tabii :) Insallah olur :) Size cok seyler onerecegim olursa :)

Valla bilmiyorum canim biliyorsun cok umudum yok; diyorum ya bu kadar zaman olmayinca kendiliginden sak diye olmasi zor ihtimal geliyor.
Gerci ilac tedavisi 3 aydir suruyor tabii :) Insallah olur :) Size cok seyler onerecegim olursa :)
Elbette şeker, tüyolarını alıcaz inşallah :)

kuZum gittim dahiliye ilaç verdi ona başlıcam inşaallah :):) çalışmaların sonu çok güzel olur inşaallah ya güzel haberlerinizi hasretle bekliyorum :):)
inşallah ilaçlar şifa olur kuzum. hamişlik nasıl gidiyor, ne tür belirtiler yaşıyorsun bizi aydınlat biraz =)

gönlümüzdekiler hayırlı olsun ne güzel duadır kuzum.. amin inşallah.. diziyi izlemiyorum ama anlattığın sahne fenaymış hakikaten bu arada düzenli adetin kıymetini bil gülüm çok önemli bir mevzu..

anlattığın kadarıyla tutma ihtimali yüksek bence canım. gönlünü ferah tut, nasipse varsa tek ilişkiyle bile oluyor biliyorsun..

ay kıyamam o minnoşa ben. içine mi doğmuş acaba yaa?? inşallah çok bekletmeden gelir ikinci kuzun da canım..

umutları yeniden yeniden yeşertmek lazım canım. allah korusun umut dahi edememek de vardı. umarım aklındaki sürprizi gerçekleştirebilirsin =)

Kızlar ben de adet bitimi vicks'e başlıycam. Sizler için bi çılgınlık yapıcam

Bebek işi kuzum ya. Sanki hiç olmycak gibi. O yüzden ara mı versem dedim
hadi bakalım ikinci vicks dönemi başlasın hsg yi de araştırıyorsun gördüğüm kadarıyla canım. inşallah güvenilir bir doktor bulup en yakın zamanda netleştirirsin. eşinin çalışma durumu benzeri bizde de var mecbur özel hastanede hafta sonu yaptırıyor benim koca..
bu arada neden ara vermek dedin ki canım? dr. ara ver demediği müddetçe kafanız rahat şekilde devam edin işte hem o rahatlıkla olur da belkim =)

Selam kizlar bol hamisli bi hal alsa topigimiz cinsiyet tahminleri yapsak heyecani birlikte yasasak :) Saglikli bebislerimiz olsun insallah.
Benim bi oglum var Rabbime emanet; sanki olursa 2nci yine erkek olacakmis gibime geliyor. Bakalim tutacak mi tahminim :)

Kızlar aranızda çikolata kisti olan var mı? Ya da çikolata kistiyle hamile kalan tanıdığı olan? Ben geçen sene kaldım ama boş gebelik olunca acaba bi daha kalmama hep engel mi olacak diye düşünüyorum, doktorlar olmaz da diyo olabilir bişey yapamayız da diyo, bu illetin tek çaresi hamilelik

Kuzum sen doktorları dinleme soğan kürü yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…