Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
umutları yeniden yeniden yeşertmek lazım canım. allah korusun umut dahi edememek de vardı. umarım aklındaki sürprizi gerçekleştirebilirsin =)
Saol kuzum Bnim rabbim isteyen herkese nasip etsin inş önce size sonra kendime istıyorum tüm namazlarımda duamdasınız

Kızlar adet döngüsünü hesaplayan uygulamalari kullanan var mi flo die bi uygulam vr simdi indirdjm onceki adet tarihlerini ekleyince bnm bat tarihini 19 ekim gosteriyor 4 gun gözüküyor orda

Ailevi sorunlar,evden çıkma durumu vs vs. kasığım sancılanıyo korkuyorum
Kuzum kendini ve bebeğini düşün stres iyi değil olmicak bişeye sebebiyet verme
Kızlar adet döngüsünü hesaplayan uygulamalari kullanan var mi flo die bi uygulam vr simdi indirdjm onceki adet tarihlerini ekleyince bnm bat tarihini 19 ekim gosteriyor 4 gun gözüküyor orda
Canım ben Flo kullanıyorum ve memnunum hemde uzun zamandır

Kuzum kendini ve bebeğini düşün stres iyi değil olmicak bişeye sebebiyet verme

Canım ben Flo kullanıyorum ve memnunum hemde uzun zamandır
Adet gunlerin tutuyor mu yani adet döngüsünü onceki aylara gore farkli hesapladi su an bnm bata son 4 gun dio ben 6 gun diodum

Benim var çikolata kisti daha önce gebelik yok ama kistten ameliyat oldum. Ve dr lar hamile kalma sürecini uzatabilir diyor,kimi dr zaman kaybetme tüp bebek yap dedi, çevremde var tedavisiz hamile kalan.. bekleyen herkese inşallah .. umutsuz olmamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…