Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
taburcu olmuş yeğenin canım, geçmiş olsun inşallah.. şu an iyi mi var mı bir sorun?Kuzum geçen hafta bahsetmiştim burda yiğenim ameliyat oldu diye denk gelmissindir o yüzden hastaneye git gel uğraştık
selam canım. rabianın sesi de çıkmıyor, ne oldu ben de anlamadım. senin akıntı nasıl kuzum?Kızlar ne durumdasınız kinseden ses çıkmıyor?
@R4b4a banlandı mı anlamadım? Üzgün etiketi vardı
Çok yoğun bir akıntım var kızlar sebebini anlayamadığım...
pik yaptıktan birkaç gün sonra çatlıyor denir aslında, belki öyle olmuştur. hsg nedeniyle de ötelenmiştir. veya ikinci kez yumurtladın o da olabilir canım. test yapmış mıydın =)kızlar hani yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyordu benim bugun 19. gün hala adet olmadım bu ay hsg çekilmiştim gebelik testi negatif 27 eylülde pik olmuştu ovulasyon testim
Akinti tam gaz devam acaba yeniden mi yumurtluyorum diye dusundurtuyor , bir de bu ay yuksek doz klomen kullanmistim...onun da etkisi olabilir ama sullar seller gibi valla...taburcu olmuş yeğenin canım, geçmiş olsun inşallah.. şu an iyi mi var mı bir sorun?
selam canım. rabianın sesi de çıkmıyor, ne oldu ben de anlamadım. senin akıntı nasıl kuzum?
pik yaptıktan birkaç gün sonra çatlıyor denir aslında, belki öyle olmuştur. hsg nedeniyle de ötelenmiştir. veya ikinci kez yumurtladın o da olabilir canım. test yapmış mıydın =)
Vala cnm benm halszlik var bol bol gribim demin aniden sol kasigima tatli bi sancı girdi tuvalete gittim peceteye cok acik pembe akıntı geldi adetim lekelenmeyle baslamaz ama ins adet dgildir ya bata 5gun varKızlar ne durumdasınız kinseden ses çıkmıyor?
@R4b4a banlandı mı anlamadım? Üzgün etiketi vardı
Çok yoğun bir akıntım var kızlar sebebini anlayamadığım...
Bence var canım sende bir şeyler zaten adet kanaması reglden bürkaç gün önce geliyor.Vala cnm benm halszlik var bol bol gribim demin aniden sol kasigima tatli bi sancı girdi tuvalete gittim peceteye cok acik pembe akıntı geldi adetim lekelenmeyle baslamaz ama ins adet dgildir ya bata 5gun var
Benim de 9 gün var çooook umutsuz bir ay. Doktor yumurtlamamışsın dedi :) sen ovulasyon testi yaptın mı? Geç yumurtladıysan çıkmayadabilir canım.Ay kızlar 9 gün kaldı reglime sizce 6 gün kala çıkar mı idrarda?
canım ovulasyon devamlı yaptım bir kez pik yaptı ama hatta ertesi günde silikleşti ama herşey insanlar için değişik durumlar olabilir demekki test yaptım kocaman bir negatif:) bari erken olsamda doktora gitsem bu ay oldu oldu olmadı 5 6 ay erteleyeceğim cunku oglum birinci sınıfa gidecek yeni dogum yapmış olursam gidemem yanındataburcu olmuş yeğenin canım, geçmiş olsun inşallah.. şu an iyi mi var mı bir sorun?
selam canım. rabianın sesi de çıkmıyor, ne oldu ben de anlamadım. senin akıntı nasıl kuzum?
pik yaptıktan birkaç gün sonra çatlıyor denir aslında, belki öyle olmuştur. hsg nedeniyle de ötelenmiştir. veya ikinci kez yumurtladın o da olabilir canım. test yapmış mıydın =)
Mesela bende de gecen ay ayin 8’inde doktora gitmistik catlamisti o gun, belki 1-2 gun once catladi hatta ama reglim 24’unde geldi; en iyi ihtimalle 16 gun demek.
Akinti tam gaz devam acaba yeniden mi yumurtluyorum diye dusundurtuyor , bir de bu ay yuksek doz klomen kullanmistim...onun da etkisi olabilir ama sullar seller gibi valla...
bakalım canım benim 19 gun oldu 18 e randevu almıştım inş o zamana kadar hazta olurumda tedaviye başlarım.Ay kızlar 9 gün kaldı reglime sizce 6 gün kala çıkar mı idrarda?
Ay ins cnm butun isteyemlerle beraber bende de vardr insBence var canım sende bir şeyler zaten adet kanaması reglden bürkaç gün önce geliyor.
Ben evet doktor kontrolunde klomen kullandim catlatma ignesi oldum; iste 8’inde ignem vuruldu 9’unda catlamis olsa bugun 1 haftalik oluyor.B blanche_ea canım ovulasyon takip ettiysen onu baz al kimi 10 gun bile erken çıkıyor dıyor hattawiha02 baya erken öğrenmişti
iste cuma yapacagim bir test, sonra pazartesi bir daha yaparim, carsamba da bir daha yaparim. O arada varsa cikar diye dusunuyorum regl olmazsam.B blanche_ea canım ovulasyon takip ettiysen onu baz al kimi 10 gun bile erken çıkıyor dıyor hattawiha02 baya erken öğrenmişti
canım çatlatma ignesi olduysan şimdi yapman mantıksız o zaman çünkü ignenin etkisi oluyormuş. O yüzden ignenin etkisi geçince yap canımBen evet doktor kontrolunde klomen kullandim catlatma ignesi oldum; iste 8’inde ignem vuruldu 9’unda catlamis olsa bugun 1 haftalik oluyor.
kız benim 10 gün önceden çıkmadı 2 çıkmıştı kandaB blanche_ea canım ovulasyon takip ettiysen onu baz al kimi 10 gun bile erken çıkıyor dıyor hattawiha02 baya erken öğrenmişti
kaç gün önce çıktı canım senin?kız benim 10 gün önceden çıkmadı 2 çıkmıştı kanda![]()
yanlış hesaplamıştım ben kan verdiğimde yumurtlamadan 6 gün sonra vermişim 2 çıkmıştı hamile değilim dedim üzüldüm sonra testlerde üst üste silik çıkınca kan verdim 34 çıktı 3 gün önceydi. bugün sağlık ocağı aldı gebelik dosyası açmak için 194 çıkmışkaç gün önce çıktı canım senin?