• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim bu yumurtlama donemlerinde ben gittim ama sanki is gibi goruyor. Ben bayanim isteksiz olabilirim ama o sonicta erkek mesela 8 gundur olmamis girdi dus aldi film izliyor sizce normalmi bu durum
10 gündür bizde de yok faaliyet once o biraz rahatsizdi simdi de ben rahatsızım gribim yanasamiyoruz mecburiyetler oluyo bazen istek olsa da olmuyir zaten sartlama kendini inan oylr daha zor akışına bırak

canım ama sen isteksiz görünürken o da isteyemez ki... bunu konusmak bence cok anlamli degil zaten sen yanina gideceksin esin sonucta isteycek duruma onu sen getireceksin... Ne bileyim guzel bir elbise giyersin makyaj yaparsin elini tutarsin falan filan... Ilgisini cekmeye calisman lazim :)

Birbirinize zaman ayırın canım ama gerçekten kaliteli vakit geçirmek önemli yada net tavır konulmalı

Cnm bende 5 yillik evliyim 4 yaşında kızımız var cogu zmn kizdan dolayi sknt oluyo ilişki ama genel olarak tek bi taraf iatemiyor bizzde 3 o istiyir da iliski oluyorsa 3 de ben iatiyorum ilişki oluyo ayda bazen daha az her ay sabit su kadar olacak mevzusu olmuyor her zmn aynı olmuyor durumlar sonucta hastalık stres sknt

10 gündür bizde de yok faaliyet once o biraz rahatsizdi simdi de ben rahatsızım gribim yanasamiyoruz mecburiyetler oluyo bazen istek olsa da olmuyir zaten sartlama kendini inan oylr daha zor akışına bırak
Kizlar sanirim herkes ayni durumda sorun sanirim biraz bende hep kizlar icin ayip denilmisya kucukken hala cekiniyorum. Oda istemeyince gurur yapiyorum saolun gercekten. Bazen oyle oluyorki ayrilik bile dusunuyorum sevmiyordur diye yada cocuk bile olmazsa olmasin diyorum. Neden bu ani yukselislerim oluyor bilmiuomda

Kizlar sanirim herkes ayni durumda sorun sanirim biraz bende hep kizlar icin ayip denilmisya kucukken hala cekiniyorum. Oda istemeyince gurur yapiyorum saolun gercekten. Bazen oyle oluyorki ayrilik bile dusunuyorum sevmiyordur diye yada cocuk bile olmazsa olmasin diyorum. Neden bu ani yukselislerim oluyor bilmiuomda
Esin istiyor mu cocuk gecenlerde bizde tartıştık esimle ben sinirle dedim boyle evlilige bi daha cocuk da istemiyorum. Ki ortada hic bi problemde yoktu o da sadece sen mi karar veriyon dedi aksama zaten gönlümü aldi sacma sapan konusma bi daha ben iatiyorum falan dedi eger esin istemiorsa biraz zmn tani bence cinsel problem bazen sorun olabiliyor evlilikte adamin derdi vardr isiyle parasal misal sevmiyora baglama hemen konusmayi dene ama hep karsidan bekleme cidden ben kusken bile yatakta sarilip yatarim misal sen soguk olma ki esin de olmasin belki ayni seyi o da senin icin düşünüyor beni sevmiyor istemiyor gibi

Merhaba, aynen katılıyorum size, yıllarca en modern aileler bile o ayıp bu ayıp diye yetiştirince kızlarını, okulda ya da çevrede de maruz kalınca tepkilere vs. sonucun buraya varması kaçınılmaz sanırım. Ben de dahil herkesin öyle ya da böyle hayatının mutlaka bir döneminde yaşadığı şeyler bunlar canım bence.

Evet canim ben de yasadim hala da bazen bir tarafim oyle davraniyor. Bunun normal oldugunu kendine devamli hatirlatman lazim; erkekler icin de zor emin ol onlara da bir cok kalip yukleniyor. Onlar da her zaman cinselligi istemek zorundaymis gibi kaliplarla yuklenmis ornegin cinsellik istemediginde veya libidosu her zamankinden dusuk oldugunda ‘iktidarsiz’ kelimesi gibi bircok yersiz ve yaralayici etiketleme yapiliyor.

Empati iliskide en onemli olgu bence; ve cinsellik de iki tarafli bir sey sonucta. Bunu unutma :)

Screenshot_20181017-102138.webp
kızlar bakarmisnz arkadaşımın testi bu

Esin istiyor mu cocuk gecenlerde bizde tartıştık esimle ben sinirle dedim boyle evlilige bi daha cocuk da istemiyorum. Ki ortada hic bi problemde yoktu o da sadece sen mi karar veriyon dedi aksama zaten gönlümü aldi sacma sapan konusma bi daha ben iatiyorum falan dedi eger esin istemiorsa biraz zmn tani bence cinsel problem bazen sorun olabiliyor evlilikte adamin derdi vardr isiyle parasal misal sevmiyora baglama hemen konusmayi dene ama hep karsidan bekleme cidden ben kusken bile yatakta sarilip yatarim misal sen soguk olma ki esin de olmasin belki ayni seyi o da senin icin düşünüyor beni sevmiyor istemiyor gibi
yok o istiyor hatta boyle gecenay testte sılık cızgı vardı cok belli etmiyor ama bır sevındı bana iş yaptırtmadı falan. ama diyorki zamana bırak diye bana diyorki sen istiyorsunki sürekli peşinden geleyim diye

Himmm anldim
yok o istiyor hatta boyle gecenay testte sılık cızgı vardı cok belli etmiyor ama bır sevındı bana iş yaptırtmadı falan. ama diyorki zamana bırak diye bana diyorki sen istiyorsunki sürekli peşinden geleyim diye
cnm o zmn olumsuz dusunme sende duygunu belli et kadinin istekli olmasi ayip degil heo ondan bekleme sende adım at

sorun sadece cınsellıkse bızım bır ay sevısmedıgımız oluyor o yanassada ben farklı sebeplerden reddedıyorum, cınsellıkte su an oncelıklerım arasında degıl....
sırf bunun ıcın evlılık bıtmez zaten amaç çocuk odaklı olunca adam belkıde o nedenle yanasmıyordur.
yok genel anlamda ılgısız dersen hangısı ılgılı kı? çok nadır azınlık ılgılı erkekler genelı elde telefon tablet tv basında pınekler, ev de işlere yardım etmez bızım turk erkek profılı bu ne yazıkı ;(

Himmm anldim

cnm o zmn olumsuz dusunme sende duygunu belli et kadinin istekli olmasi ayip degil heo ondan bekleme sende adım at
işte canım arada geliyor bana nedense tutamıyorum kendimi kuruyomda kuruyom

Back
X